hej mamusie
ejustysia, z ubrankami to jest tak przynajmniej w tym okropnym szpitalu
co ja bylam ze potrzeba tyle ile dob bedziesz plus ze 2 kompl na wszeliki wypadek,
po cc dostalam dziecko odrazu
, tzn ja chcilam tylko zobaczyc a oni dali mi na stale , dobrze ze byl adam i moja mama bo bym nie wiedziala co robic tym bardziej ze glowy nie mozna podnosic przez 12 godzin, jak adam jechal do domu to poprosil zeby zabrali Lenke, o 6 rano nastepnego dnia czyli 12 i pol godziny po cc przyszla piz... zaczela mnie "myc" polala mi krocze czym
wyjela cewnik i kazala isc na sale ogolna, przyprowadzila mi Lenke i juz od tej pory sama na siebie bylam zdana,
Lenka byla jescze w ich ubrankach, o 8 rano kazdego dnia przychodzily pielegniarki myly dziecko i oddawaly ci , a ty musiala sama ubrac i tak codziennie, wiec ja zluzylam 4 kompety
a jesli chodzi o pieliszki to ja zluzylam bardzo malo , ok 20 mi poszlo (pol paczki) , a i jescze musialm miec swoje chusteczki mokre, podklady i podpaski,
[ Dodano: 2009-04-07, 16:47 ]
Agnieszka narazie bedziemy i na tym watku i na tym co Misiunia zrobila a jak juz wszytkie bedziemy mialy dzidziusie to oficjanie zrobimy imprezke na nowym
to chyba dobry pomysl
[ Dodano: 2009-04-07, 18:07 ]
Asika u was tez niedlugo impra sie szykuje
roczek Antosia