Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 12:31

ja ide drzwi otworzyć bo zanim zejde jak mała bedzie pukac to mi ucieknie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 12:35

A ja zakapowałam zmywarkę i mam zamiar pralkę włączyć, dom ogarnę, bo wczoraj nie było mnie cały dzień i będzie wieczór. Dzisiaj bez obiadu :ico_wstydzioch: A może wstawię jakąś szybką zupinkę, też mam lenia jak stąd do USA.

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 12:36

hej-to znowu ja-wpadłam z :ico_kawa: na pół godzinki.
Majka mi zasnęłą-polezałam pół godzinki i czuję się lepiej-ale pewnie zaraz znowu wszystko zacznie mnie boleć. Dzowniłam do mojego instruktora od jazdy-zapisał mnie na poprawkę na 23 kwietnia-mam nadzieję, że zdam :) i zastanawiam się czy iść już teraz od września do szkoły czy jeszcze poczekać z rok-tak mi będzie szkoda moje Dzieciaczki w weekendy zostawiać na całe dni :/

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 13:06

Moja.maja niestety nie potrafię Ci doradzić, ale w sumie chyba im prędzej zaczniesz tym lepiej.

Ja już :ico_duzepranko: :ico_odkurzanie: na to nie mam siły, chociaż zobaczymy :ico_prasowanko: Jestem cała mokra.

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 13:12

spinka, ja wiem, że im szybciej, tym lepiej, ale M. konczy w tym roku, i idzie jeszcze na 3 semestry dalej, i zastanawiamy sie czy damy rade :) zaraz z Majka jak wstanie na dworek, bo pogoda sie poprawiła i slonko wyszlo :)

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 13:14

a ja nie mam na razie lekcji- bo mądra 10-cio lenia dziewczynka napisała mamie kartke że idzie nma spacer i tyle. No i oczywiscie ja musiałam napisac do mamy smsa co z lekcja , to wtedy zadzwoniła i mi mówi o tej kartce i że nie wie gdzie patrycja jest i kiedy wróci. jak mozna pozwalać na takie coś, przeciez to niebezpieczne, cholera wie gdzie i z kim ona polazła :ico_szoking: drugi uczen pewnie tez nie przyjdzie bo zr\biera sie na niezły deszcz no a on na piechote ma przyjsc to jak kiedyś padało to ise nie zjawił. No i jak ja mam sie nie wkurzac- czekam i nigdy nie wiem czy przyjda czy nie :ico_puknij: ale jeszcze trochę i zrobię sobie ze 2 miesiace wolnego :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Tuska
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

02 kwie 2008, 13:19

Marta26 pisze:ja mam od kilkunastu dni ciągle zatkany nos, juz sie zastanawiam czy to alergiczne nie jest bo mam jedna wielka kluche w nosie non stop :ico_olaboga: a nie leje mi sie z niego :ico_noniewiem:

katar ciezarnych :-) Ja mam od poczatku ciazy, maz tylko pudla husteczek kupuje bo sie dusze, szczegolnie rano i w nocy. Podobno minie, mam nadzieje. Ale to chyba najmniejsza ciazowa dolegliwosc.

Dziewczyny w ustawieniach forum trzeba sobie zmienic na czas letni, bo samo nie zmienia.

Ja troche posprzatalam i wykapalam sie, zaraz wlozy wysusze. Dzis znow dobry dzien mam, w kratke sie czuje ostatnio :ico_haha_01: Ale wystarczy mi jak co drugi dzien bede miala taka energie :ico_brawa_01: Trzeci trymest zdecydowanie sluzy mi najlepiej :-D

Jak znowu mi forum przestanie dzialac to sie wsciekne, bo znowu posta napisalam godzine temu i wcielo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 13:20

M. kupił nowe ziemniaczki na jutrzejszy obiadek, mniam :ico_brawa_01: teraz jedzie do geodety bo do odbioru domu trzeba mapke jakas zrobic , no a potem już do domu przyjedzie.
Ciekawe tylko czy ja szybciej zdąze urodzić czy on załatwi odbiór domu- uwielbiam te wszystkie papierkowe załatwianki :ico_puknij:

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 13:20

Marta26, Dziewczynka poczuła ciepło i koniec z nauką. :)

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 13:23

a mi ten katar bardzo przeszkadza bo nie czuję zapachów prawie i jedzenie przez wiekszośc dnia smakuje mi przez to jak papier. Ale truskawki wczoraj czułam jak pachniały :-D
co do tej uczennicy to nie wyobrażam sobie jak mozna pozwolic dziecku iśc gdzieś i nie wiedziec gdzie jest, oni mieszkaja praktycznie pod lasem a na wsi pełno swirów pijaków :ico_olaboga: a to nie pierwszy raz kiedy Pati sobie łazi i nie wiadomo gdzie i z kim :ico_puknij:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”