zoola mi mąż też nie wyciągnął leżaka
sama musiał sobie przynieść nawet stół od mebli ogrodowych sama przyniosłam - drewniany - nie jakiś tam lekki plastikowy
dzis nie robiłam za to nic, chodziłam i mężowi głowe zawracałam, że dziś urodze a ten ciągle swoje, że ja rodze już od miesiąca, co ja zrobie jak naprawde zaczne rodzic a on nie uwierzy? brzuch mi twardnieje dzis, lekarz nie kazał brać ostatnio już ani magnezu ani luteiny ani no-spy to nie biore.
zoola a jak córcia sie przekręciła to zauważysz, przede wszystkim ja widze wyraźnie główke - jest wieeelka, nie wiem ile waży synek, ale ma główke większa niż niektóre niemowlaki, poza tym bedziesz czuła rączki a przede wszystkim, jak Cie Natka kopyrtnie kochana w pęcherz to niestety, ale majtki będziesz musiała zmienić
bo do łazienki nie zdążysz a do tego jak boli jak kopie w pęcherz
strasznie:) Więc kochana na 100% szybko zauważysz różnice:)
fortuna do świąt to Ci może przuch opaść i skończą sie wtedy wymioty, one są od zgagi a jak brzuch opadnie to i wymioty miną więc może na święta już Ci apetycik wróci
głodna jestem , tylko nie wiem co tu mam jeść, po wczorajszym boje sie jeść bo jak bym zaczęla rodzić i bedą mnie musieli ciąc to ja powinnam na czczo być
a ja jem nawet jak w nocy na siusiu wstaje