avanti w ostatnich tyg. sie nie tyje więc sie nie martw "_, ja od 2miesięcy juz nic nie tyje mam dalej 16 kg na plusie, ale moja rodzina to wogóle jest inna.
Noc miałam tragiczną, mimo, że spać mi sie chciało przeokrutnie, to jak już sie tak ok 3 obudziłam to było koniec, z boku na bok tylko i na siusiu i do teraz jestem kołowata bo zaznąć nie moge. Ale to mały problem. Na sam początek dnia opowiem Wam zabawną historię dotyczącą mojego dzisiejszego, cudownego dnia. A więc, jak już wspomniałam wczoraj, ślubny mój, szanowny Pan K, wybrał się w daleką podróż do Torunia w celach zarobkowych. Będzie tam przebywał ( a raczej w bydgoszczy- bo z Torunia tam jadą) do godziny 21. Niewiele myśląc, spakował swoją swoje rzeczy na bak wstrętnego motoru i zdążyłam poczuć tylko smród spalenizny jak zorientowałam się, iż mój przeinteligentny, błyskotliwy małzonek nie zostawił mi żadnych pieniędzy. Zdając sobie sprawe, że ja sama posiadam jedynie 20 zł ( szpital jak coś jest zupełnie na 2 końcu miasta, więc taxi kosztuje ok 70 zł na oko) starałam sie z nim skontaktować, no, ale przecież luby mój pojechał motorem, więc nie usłyszy malutkiego cichutkiego telefoniku. Mało tego zawartość mojej lodówki wygląda następująco :0,5 kg twarogu, dzem, dzem, dzem, stare mleko. Biorąc pod uwage mój obecny stan, będe znudzać Was cały dzień, bo nie mam zamiaru ruszać sie na krok z łóżka , na wszelki ypadek gdyby mój syn odziedziczył pomysłowość po tacie i zapragnął spotkać sie w czwartkowe popołudnie ze swoją zdesperowaną mamą.
A więc wyposażona w 0,5 kg sera, 2 psy, tel. komórkowy - samochód - tym razem z kluczykami witam się serdecznie z Paniami i życzę by Wasi mężowie nigdy nie dali Wam powodów do myślenia, że małżeństwo z nimi to była największa głupota Waszego życia
( swoją drogą to myślicie, że jak coś to dam rade dojechać sama moim samochodem, czy lepiej dać sobie spokój/)
zoola śniła mi sie Twoja córcia - blondyneczka była i miała takie loczki ładne i chodziła już do przdszkola
miała różową sukieneczke w kwiatki, a jaka ładna