Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2009, 09:56

dziękujemy :ico_sorki:
Gie ja też powoli wracam do zdrowia, ale bardzo powoli, wciąż leci mi z nosa :ico_chory: i jestem obolała :-/

Co do teściowe, to za tydzień będzie zmieniać ci pościel, a za dwa powie ci że źle segregujesz ciuchy do prania - UWAŻAJ :ico_sorki:
No i niedługo powie ci kiedy masz rozkładać nogi swojemu Panu :ico_puknij:
Musisz jej delikatnie powiedzieć, albo Pan niech jej powie, że nie chcecie żeby wam robiła to czy tamto w domu, no przewiesiła zasłonki :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Z jednej strony cieszę się że ja mam układ z teściową taki jaki mam ;-)

Co do czapeczek to ja też mam taką, teściowa zrobiła na szydełku, ale póki co Majka będzie nosiła bawełniane, dość ciepłe, jeszcze z tym uchem.
Uważam że teraz są za małe nasze pociechy a latem faktycznie będzie im za ciepło, może za rok przydadzą się takie czapulki ;-)

Iwona H, "Dzień dobry TVN" mój - Majki ulubiony program :ico_placzek:
Z tymi lalkami to przegięcie, naprawdę :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 kwie 2009, 09:56

nalesniki?? oo boshheee - podzielisz sie, prawda?? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: nalesniki chodza juz za mna od tygodni... :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2009, 10:02

ja naleśniki robię w każdy weekend
P. to naleśnikowy potwór ;-)

[ Dodano: 2009-04-09, 10:03 ]
Gie, na razie spadam, mam kupę roboty, zajrzę później

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 kwie 2009, 10:06

MARGARITA - a moj Pan nie lubi "slodkich" obiadow, wiec co ja zaproponuje, ze usmaze nalesniki, to on nie chce...

dla siebie samej mi sie nie chce stac przy patelniach...

najbardziej lubie jak ktos zrobi, bo wtedy moge zjesc i z 6 szt, mniaaammm... ale jak smaze sama, to konczy sie na tym, ze jem pierwszego, a potem najadam sie zapachem i tyle jest z jedzenia nalesnikow... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-04-09, 10:12 ]
a ja wlasnie sprawdzilam w kalendarzu, ze przegapilismy imieniny Su, ale jestesmy wyrodni rodzice... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

to znaczy Su obchodzi imieniny 11 sierpnia, to znaczy w dzien urodzin, ale postanowilam jej przeniesc imieninki na nastepna date w kalendarzu i jest nia 18 lutego...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2009, 10:35

nalesniki?? oo boshheee - podzielisz sie, prawda?? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
oczywiście,że się podzielę :ico_oczko:
z serem mogą być? mam też mus jabłkowy

:ico_oczko:
P. to naleśnikowy potwór ;-)
to tak jak ja :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 kwie 2009, 10:38

oczywiście,że się podzielę
ze serem mogą być? mam też mus jabłkowy
mogą być "ze srem", z dzemem, musem, co tam tylko masz... nawet z Nutella :ico_oczko: :ico_oczko: dzieki :ico_sorki: :ico_sorki:
margarita83 napisał/a:
P. to naleśnikowy potwór

to tak jak ja
i ja, ale jak juz wspomnialam - pod warunkiem, ze ktos mi bedzie je smazyl ;)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2009, 10:57

Gie, to dla siebie zrób na słodko a dla Pana z mięsem ;-)

U nas to ja robię ciasto a P. smaży :DD :DD :DD

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 kwie 2009, 11:02

MARGARITA - na razie, to ja moge Mu tylko rzucac miechem, hhehhee....

mnie naszlo na sluchanie Zamfira, znacie ten utwor: http://www.youtube.com/watch?v=0Wv3Ya9nskA

kojarzy mi sie z dziecinstwem, bo jak chodzilismy w niedziele do taty, to zawsze tego sluchalismy... zawsze mam dreszcze przy tym utworze... to jest muzyka!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2009, 11:29

MARGARITA - a moj Pan nie lubi "slodkich" obiadow, wiec co ja zaproponuje, ze usmaze nalesniki, to on nie chce...
moj tez nie :/
a ja czasami mam ochote wlasnie na nalesniory, albo ryz z jablkami i cynamonem, albo racuchy, czy knedle ze sliwkami na slodko...a tu nonono zbita, bo bym musiala 2 razy dluzej w kuchni stac :(
to znaczy Su obchodzi imieniny 11 sierpnia, to znaczy w dzien urodzin, ale postanowilam jej przeniesc imieninki na nastepna date w kalendarzu i jest nia 18 lutego...
no wlasnie, mnie sie zawsze wydawalo, ze imieniny powinno sie obchodzic PO urodzinach..

co do utworu z youtube, to nie znam, ale bardzo przyjemny :-)

a co do tesciowej, to margarita dobrze napisala, jak jej pozwolisz, zeby Ci sie szarogesila w domu, to bedzie tylko gorzej, pojdzie lawinowo :/
i wiem, ze trudno Ci teraz w ogole cokolwiek powiedziec do tesciowej, bo zaraz bedzie obraza... ale ja bym tak nie mogla dusic wszystkiego w sobie :/ szczegolnie, jezeli chodzi o moje dziecko..

margarita83 :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Majeczki z okazji imienin :-D

Iwona H, ja tez poprosze nalesnika ze srem :-)

aha, bylismy na poczcie, oczywiscie zamknieta :ico_zly: wszystkie knajpy otwarte, a poczta zamknieta :ico_zly: tak wiec paczke dopiero we wt. odbiore.. ale mama juz sie wygadala co w niej jest :-) m.in ksiazka dla mnie i dla Jasperka (?) ;-), ubranko dla malego, slodycze i cos tam jeszcze, nie chciala wiecej powiedziec ;-)
nienawidze czekac, JA CHCE TE PACZKE JUZ! TERAAAAAAAAAZ! :/

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2009, 11:37

Gie, to specjalnie dla Ciebie
Obrazek

[ Dodano: 2009-04-09, 11:39 ]
nie doczytałam co napisała Shoo...
Shoo, Gie na pewno podzieli się z Tobą :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-04-09, 11:42 ]