spinka, OK tylko gdzie mam zajrzec? A no i ja mam avent
umówiłam si e do gina na 16 kwietnia na 19 .30, to mu usne na fotelu ale dobrze że dziś zadzwoniłam skoro ma juz tak zajety dzien tylko nic nie pogadałam z nim bo tel. tak przerywał że ledwo sie z nim dogadałam o co mi chodzi
[ Dodano: 2008-04-02, 17:41 ]
witam nowa czerwcówke. Napisz czy znasz płec dzidzi, jutro uaktualnię liste bo dzis jestem juz padnięta, wyłaczam kompa i idę lezec z mężem przed tv
spinka, dzięki ale to nie to co mi trzeba niestety ja mam jeden sklep w warszawie, to kosztuje tam 24 zł ale oni wysyłaja jak sie zamówi powyzej 50 zł to najwyżej pokombinuje co tam jeszcze bym mogła zamówić i zobacze
Jutro jak kupimy ten karnisz i A. zawiesi firankę to obiecuję, że zrobię zdjęcia i Wam pokażę. Normalnie mała rzecz a cieszy...
Siunia no to teraz możesz fajnie z nim poćwiczyć kolory (jeżeli to kolorowe piłeczki) wiem, że Milanek jeszcze mały, ale jak mu się spodoba to Ty będziesz miała lżej a i on przy okazji zapamięta nazwy kolorów
Nowa robisz mi smaka na jogurt a ja nie mogę nic mlecznego Mam pomysł zjedz 1 małą porcyjkę za mnie
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2008, 18:19 przez spinka, łącznie zmieniany 1 raz.
a mi chyba najbardziej te 2 pierwsze się podobają , bo 1 miałam okazję wypróbować na żywo, a drugie, wiem że firma dobra , normalnie ciężko się zdecydować
[ Dodano: 2008-04-02, 18:19 ] spinka, może i mogę se gadać, a gorzej z jego gadką , coś nie chce mi mówić, tylko mama, tata, baba, gaga, kaka, ne, i cos tam po swojemu. Może niedługo zacznie to wtedy będę jakoś bardziej przekonana do nauki kolorów