Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

02 kwie 2008, 17:29

gosia888 nie planuje miec juz dzieci ale nie jestem szczerze mowiac za spirala poniewaz slyszalam o roznych komplikacjch....

U nas dzis pogoda do bani,az nic sie nie chce....

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

02 kwie 2008, 17:37

Jola_85 pisze:nie planuje miec juz dzieci ale nie jestem szczerze mowiac za spirala poniewaz slyszalam o roznych komplikacjch....

hmmm, ja tez... ostatni to tak troche drastyczny przyklad - babka miala wypadek i mimo ze to zwykla stluczka, spirala sie jej jakos przekrzywila, ona nie wiedziala, po kilku dniach dostala dopiero strasznego krwotoku i ledwo co ja wyciagneli z tego... jedno co zyskala, to ze zeczywiscie nie bedzie miec wiecej dzieci, bo musieli jej az macice operowac :ico_szoking: to nasza pacjentka jest.... ale wiadomo, zawsze sa jakies dziwne przypadki. Na zastrzyk tez mozna uczulenia dostac :ico_oczko: zreszta, odkad tutaj pracuje slysze o takich rzeczach... bryyyyyyy, dobrze ze w szpitalu nie pracuje na izbie przyjec :ico_sorki:
gosia888, fajnie wygladaja te buciki, gdyby byly z gladkiej skory to bym sobie cos takiego zaserwowala wlasnie na zime :ico_sorki: choc jak na tutejsze warunki troche drogie - ja za swoje buty max do 20€ place :ico_oczko: chyba ze adidasy, to do 30-35 max :ico_oczko: skarpeta :ico_wstydzioch:

aniulek

02 kwie 2008, 17:51

osita pisze:po kilku dniach dostala dopiero strasznego krwotoku i ledwo co ja wyciagneli z tego... jedno co zyskala, to ze zeczywiscie nie bedzie miec wiecej dzieci, bo musieli jej az macice operowac

O matko,ale są przypadki na świecie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 17:57

ja juz w domku,popijam herbatkę obiadek na dziś zrobiony i czeka za A i jeszcze robię już na jutro i piątek...wróciłam dziś do domku,robie obiad a Julka do mnie"zamiast robić obiad to zajmij się swoim dzieckiem!" :ico_szoking: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

02 kwie 2008, 18:18

Jola_85 pisze:ale nie jestem szczerze mowiac za spirala poniewaz slyszalam o roznych komplikacjch....
a czemu bo ja włśnie się nad nią zastanawiałam

lilo

02 kwie 2008, 18:26

kwiatunio pisze:robie obiad a Julka do mnie"zamiast robić obiad to zajmij się swoim dzieckiem!" :ico_szoking: :ico_placzek:

Mądra dziewczynka :ico_brawa_01: :ico_sorki: Popieram!!!!!!!!!

Beatris60

02 kwie 2008, 18:27

aniulek pisze:Beatris60, myślę podobnie jak kwiatunio, ,moja mama miała kamienie na woreczku

tak, ale ja nie mam kamieni, to był atak z podrażnienia poprostu, więc szkoda troszke się ciąc. mój bioenerg. powiedział to samo co mój lekarz i też odradził cięcia. dziś zjadłam nawet sos ciężkostrawny i odpukać więc może sie uda bez operacji.

Lidziasc = Gratuluję nowego członka rodziny :ico_brawa_01:
a tobie Gosiu współczuję straty...takie to życie, tu wiadomośc o narodzinach, tu przykro że ktoś odszedł, ech...

justyna, może byc widac bo szczupaczek jesteś, ale w sumie za bardzo kryć się już nie musisz, co?

Awatar użytkownika
osita

02 kwie 2008, 18:30

kwiatunio pisze:wróciłam dziś do domku,robie obiad a Julka do mnie"zamiast robić obiad to zajmij się swoim dzieckiem!" :ico_szoking: :ico_placzek:

kobieto, masz cudowne, grzeczne, spokojne i nad wyraz inteligentne dziecko - zamiast ryczec to sie ciesz i w sumie zagon ja do gotowania, chyba to lubi???
W ogole Julka jest dzieckiem, ktorego tylko pozazdroscic :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Beatris60 pisze:szkoda troszke się ciąc

bryyyy, ja to juz w ostatecznosci :ico_sorki: po mojej operacji powiedzialam ze nigdy wiecej, cesarki nie licze jako operacji :ico_oczko:

Beatris60

02 kwie 2008, 19:20

osita pisze:cesarki nie licze jako operacji

no, to przyjemność :ico_oczko: ,tylko jednak to otwarcie jamy brzusznej...a mnie przy drugiej dzidzi też by czekała na 99% więc musze z operacjami baardzo uważać bo w koncu kroić nie będzie gdzie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 08:16

osita pisze:w sumie zagon ja do gotowania, chyba to lubi???

i tak też zrobiłam,robiła ze mna obiadek...

ja jako pierwsza to zapraszam na :ico_kawa:

Wróć do „Przedszkolaczki”