szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 kwie 2008, 19:55

MONIKAB fr, 3-kołowe są podobno niestabilne na "naturalnym" podłożu. Dobrze spisują się na równych chodnikach i asfalcie, ale np. w parku i lesie mają problemy z utrzymaniem równowagi.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

02 kwie 2008, 20:06

moje dwa chlopaki

Obrazek

a to 9-te urodzinki mojego Kacpra (zdjecie troszke niewyrazne)

Obrazek

no i ja w 32 tyg ciazy z moim brzuchalem

Obrazek

[ Dodano: 2008-04-02, 20:08 ]
emilko, chyba najlepiej sie z dziewczynami spotkac i ustalic"strategie"
jak to sie mowi:"w kupie sila" i razem napewno dacie rade :-)
-masz racje tez jestem tego zdania :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

02 kwie 2008, 20:28

emalia30 troszku się wtrącę, jeśli chodzi o wózek to ten drugi 3 kołowy Quinny, to bardzo dobra firma, jeszcze ten model Speedi SX jest bardzo dobry, mówią, że 3 kołowce sa niestabilne, to nie prawda, wszystko zleży, niestabilny jest wtedy kiedy dziecko uwiesi się jakiejś strony ale to każdy wózek może się wtedy gibnąc nawet ten 4 kołowy, ale w końcu od tego jesteśmy my - powożący aby upilnowac :ico_oczko:
Sama znam ten wózek, oglądałam w sklepie - jest lekki bardzo dobrze się prowadzi, świetnie się poddaje prowadzącemu, sprawdza się w każdych warunkach i terenie, nie kupiliśmy go a to dlatego, że mężowi podobał się trochu bardziej inny a jeszcze po tym jak sprzedawca dał nam rabat to już było przesądzone, ale mam znajomych co mają ten wózek i są bardzo zadowoleni. Ich córa ma ponad 2 lata i cały czas jeździ w tym wózku, spacerówka jest bardzo przestronna i wygodna.
Co do X-landera hmmm wg mnie żadna rewelacja - jak dla mnie nie ma porównania :ico_noniewiem:
Mam nadzieję, że Ci trochu pomogłam jak byś miała jakies pytania to pisz na PW, w miarę możliwości postaram się pomóc.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

02 kwie 2008, 20:32

jeszcze jedno to sem ja :-D

Obrazek

jak i moj syn Kacper

Obrazek

[ Dodano: 2008-04-02, 20:35 ]
Myszka_, dzieki ci kochana,to bardzo dobre argumenty podalas mi
ja na prawde sie nie znam :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-04-02, 20:43 ]
Myszka z zdradzisz mi jaki ty kupilas?? :-D
wiesz duzo ludzi kupuje teraz te X-landery,wiem,bo dzwonie od jakiegos czasu wszedzie gdzie sie da i nie ma ich w ogole w sklepach

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

02 kwie 2008, 21:38

emalia30, a ja oglądałam program o wózkach 3 kołowych i mówili, że są niestabilne, jak kucniesz i pociągniesz w jedną stronę to się wywraca w 4kołowcach tego nie ma. Zresztą 3 kołowe mi się nie podobają wyglądają jak taczka

śliczne zdjęcia, pięknych masz tych chłopców :-D

zulcia ale laska z Ciebie WOW

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

02 kwie 2008, 22:25

śliczne zdjęcia, pięknych masz tych chłopców
-dziekuje babe_boom :ico_wstydzioch: :-D

spokojnej nocki i kolorowych snow kochane
do jutra po pracy buziole

Obrazek

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 22:37

Jestem wreszcie,ale Wy już pewnie śpicie :ico_placzek: Ale dopiero niedawno wygoniłam męża,bo grał w te głupie gry.

emalia30, co do wózków,to ja też słyszałam,że Quinny są bardzo dobre :ico_haha_02: Znajoma jeździła trójkołowcem i była bardzo zadowolona(firmy nie pamiętam,bo jej córa ma teraz 5 lat)Tak jak pisze Myszka_, one są zwinne i lekkie.Ale wybór należy do Ciebie.X-landery też są w porządku.
Foteczki super,niezły kąsek z Ciebie(mój mąż tak mówi,jak mu się jakaś kobitka podoba)a Twoi mężczyźni też niezłe ciacha.Szczególnie ten młodszy.Hm,moja córcia ma 7 lat :ico_oczko:

A wam dziewczynki coś na oczka padło?Pikna jestem na tych fotkach,szczególnie jak jestem mokra i potargana skacząc z córcią przez fale.Ale zabawa była przednia.W każdym razie dziękuję.

Moja Julcia jakaś spokojna jest,sama nie wiem co o tym myśleć.Przeciąga się delikatnie tylko.A ja marzę,żeby się wiercić zaczęła.

Moja szwagierka właśnie na porodówce jest.O 15 odeszły jej wody.Pojechali do szpitala,ale miejsc nie było,więc jej znaleźli w innym.No i rodzą :-D Ale jej zazdroszczę.

[ Dodano: 2008-04-02, 22:52 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

03 kwie 2008, 07:38

Obrazek
niezły kąsek z Ciebie(mój mąż tak mówi,jak mu się jakaś kobitka podoba)
-ojej :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
mężczyźni też niezłe ciacha.Szczególnie ten młodszy.Hm,moja córcia ma 7 lat :ico_oczko:
-no widzisz wiekiem pasuja jak znalazl :-D

zmykam do pracy
do zobaczenia po niej

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

03 kwie 2008, 08:03

witam:) wczoraj jeszcze mialam do Was zajrzec ale jak poszlam synusia usypiac to mi sie razem z nim przysnelo a mezu ani myslal mnie budzic- ponoc abym sie wyspala :ico_oczko: ...taaak...jaaasne... nie budzil mnie abym mu nie "jojczala " jak mecz ogladal a pozniej jeszcze mogl sobie w spokoju zagrac na konsoli... ach ci faceci :ico_zly: w kazdym badz razie obudzilam sie kolo 23 i jak wlaczylam komputer to sie odezwala znajoma na gg z ktora popolotkowalysmy do pierwszej... a potem az do 4 nie moglam zasnac :ico_olaboga: kiedy sie wreszcie godzinke przespalam to zawolal mnie moj synus i do siodmej spalam z nim... dzis ledwo zyje :ico_spanko: :ico_oczko: ...ach ten internet :ico_oczko:
emalia, sliczna z was rodzinka a jestem tez na 100% pewna ze to malenstwo w brzuszku jest rowniez ladniutkie jak laleczka :-D
zulciu, twoja Julcia to juz bankowo ma za ciasno :ico_oczko: teraz bedzie coraz mniej sie ruszac... zbiera po prostu sily na podroz ktora ja juz wkrotce czeka :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-03, 08:06 ]
moja Ala wierci sie leniwie, tak raczej sie przeciaga, wypina... czasem wiekszego kopniaczka zapoda :ico_haha_01:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

03 kwie 2008, 09:21

moja Ala wierci sie leniwie, tak raczej sie przeciaga, wypina...
To tak, jak moja. Tylko, że jak już zacznie, to przestać nie może :ico_oczko:

W końcu poszłam na te badania krwi. To już chyba ostatnie w tej ciąży.
Jak wczoraj wieczorem zobaczyłam swoje kostki, to zrobiłam tak :ico_szoking:
Takich spuchniętych to jeszcze nigdy nie miałam. Teraz będą chyba już tak puchnąć codziennie :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”