oj dziewczynki ale napisalyscie sie!!! ja bylam dzis w pracy, moj mezus siedzial w domku z mala, pracowalam dzis 8 godzink i w sobote ide na 8 godzin a jutro na 4 do tej dodatkowej a dzis nogi mi odpadaja, mialam od meza super masaz stopek ale i tak ledwo zyje, wiecie troche sie zastalam przez ten czas i troche sie narobilam dzis
a to dla wszystkich dzieciaczkow
fotki superowe, a ja dzis sie tak stesknilam za mala i mezem jak ich zobaczylam to taki usmiech mi szczelila i takie nauczyla sie cmokajace buziaki puszczac jest kochana, aha i ona na brzuchu jak lezy to tak jakby sie chciala oprzec na czole, mimo ze reszta lezy, nie wiem co ona kombinuje ale mysle ze ona sie powoli zbiera do raczkowania ale jeszcze chyba mamy czas
a z tym wozkiem to owszem kazdy ma inny gust, mi samej sie on zmienia co troche i pewnie i tak kupie jej calkiem co innego ale to zobaczymy,
wisienko ja sprobuje wejsc na ta klase bo mam tam profil :) wiec gdyby cos to sie tam spotkamy, lece bo musze mala obudzic i ja dzis kapiemy a ja ledwo zyje
[ Dodano: 2008-04-02, 20:51 ]wisienko nie moge znalesc tej klasy, prosze podaj jak mam to znalesc :)