AsiaNL, przykro mi bardzo
ale wiesz przynajmniej masz pewnosc ze sie wszystko ladnie zregenerowalo i wrocilo do normy..o ile to wogole cie pocieszy..
a gdzie nasza 2 TESTERKA???????????????????????????
Pewni ze pocieszy zapisze date @ i wtedy bedzie w 100% wiadomo który tydz. ciąży i łatwoej bedzie mozna obliczyc termin porodu bo tak sugerujac sie po odbytych stosunkach to nigdy nic nie wiadomoo ile to wogole cie pocieszy..
No właśnie juz tez sie rozglądałam za nsza Ewuniąa gdzie nasza 2 TESTERKA???????????????????????????
Dla mnie to takie niezrozumiale z leksza. przeciez predzej czy pozniej i tak bys sie dowiedziala i wtedy bylo by Ci napewno przykro ze zatajają takie wiesci przed Toba. Nie wiem dlaczego kobiety po poronieniu sa tak jakos inaczej traktowane..... eh moze i nawet nie chcialabym wiedziec. Przeciez nadal jestesmy normalnymi kobietami tyle tylko ze bardziej chcemy miec dziecko i zawsze przezywamy ciaze innej kolezanki czy narodziny jej dziecka. Cieszymy sie z nimi ale w sobie placzemy zadajac sobie 100 pytan dlaczego.....??ona juz w 4 miesiacu jest nie mowili mi nic na ten temat niewiem czemu..czy zeby nie sprawiac przykrosci czy co???
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość