[ Dodano: 2008-04-02, 20:16 ]
aha my robiliśmy w takiej małej knajpce koło domku ze wzgledu na ta rodzinke powaloną bo t5ak to by było w domu i wyobrazcie sobie że ci przez których tam właśnie robiłam rano przysłali smsa że ich nie będzię a prosil;am zeby dali znać wczesniej czy przyjadą wiec wiecie ale fajnie było nie musiałam nic szykowac i luz
to jakie Ty masz te skarpetki?
Z rozrabianiem to norma- ja dziś odkurzacz włączałam ze 4 razy bo mi kwiatki latały po mieszkaniu... co do szuflad i szafek itp to słów już mi brak. Odkręcanie klamek itp nic mi nie da, bo moje dziecię ma tak zwinne paluszki, że je wciśnie w każdą szczelinę
Syla no to pogratulować rodzinki Delicja, ale z Was laski
No i moja Julka powoli bo powoli ale zaczyna chodzić. Narazie z pomocą, ale biorąc pod uwagę jak ona nienawidzi naszej pomocy to sukces
[ Dodano: 2008-04-02, 21:38 ]
dobra zmykam, bo mnie zceka jeszcze pranie, sprzątanie
a moja Ola jeszcze nie śpi
ahhhh zaczęła wreszcie mówić mama ale teraz to bez przerwy gada mama
Cały dzień w pracy więc niestety dopiero teraz mogę złożyć życzenia urodzinowe dla Eryka...
[center]Kochany Rysiu-Erysiu
Z okazji roczku
Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...
życzą ciocia Kasia i Vikulka [/center]
Cześć
Kurcze, ale pogoda u nas fatalna zimno i w dodatku cały czas pada deszcz. DELICJA - pięknie wyglądacie i brawa dla Oleńki za jedzonko KOLKA - koniecznie pokaż nam zdjęcia chodzącej Julki SYLA - niektórzy ludzie to nie mają kultury za grosz , no ale najważniejsze, że impreza się udała. Czekamy na fotki z drugiego przyjęcia. HEKTORKA - Kamilek ma super pomysły hehe skarpetki na głowie
Idę robić coś pożytecznego papa