lidziasc
Wodzu
Wodzu

14 kwie 2009, 19:16

lidziasc napisał/a:
ewusia bedzie o miesiac do przodu

Robila test?? wiesz moze cos na ten temat??
nie tak zazartowalam bo domniemam ze moze dlatego milczy bo z eufori zapomniala napisac :ico_oczko:

co do staranek to jeszcze musze wziasc 2 zastrzyki i zrobic wymaz z gardla czy jest juz ok.no i czy staranka moga ruszyc od razu czy zaczekac.czekam tez az ginka wroci z urlopu i zrobie cytologie.
potem jeszcze zaczekam jak sytuacja w pracy sie rozreguluje bo umowa mi sie konczy w maju i dobrze by bylo by zatrudnili jeszcze jedna osobe o ja po tescie z 2 kreskami ide na pierwszy trymestr na wolne w razie czego.juz nie bede ryzykowac bo przez przeziebienie w 90% stracilam dzidzie....
a nie chce zrobic kolezankom z pracy "klopotu" tym moim l4 bo wtedy beda urlopy a jedna jest tez w ciazy
juz jeden miesiac mnie nie "zbawi" wazne by wyniki miec ok :ico_sorki: i swiety spokuj no i najwazniejsze zeby za pierwszym razem wyszlo :ico_oczko:
marzenia... :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

14 kwie 2009, 19:37

Bedzie wszystko dobrze bo musi zobaczysz :-)
Jeszcze troche poczekamy no i pojawią sie suwaczki na naszych profilkach.
lidziasc, Trzymam kciuki aby wszystkie badania o ktorych piszesz wyszly dobrze..

lidziasc
Wodzu
Wodzu

14 kwie 2009, 20:47

tez mam taka nadzieje...
czas pokaze.
trzeba byc dobrej mysli

mam kilo pysznych winogronek moge sie podzielic :-D

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

14 kwie 2009, 21:37

mam kilo pysznych winogronek moge sie podzielic
Jeżeli bez pestek to juz sie wpraszam :-D strasznie nie lubie pestek z winogrona bo są cierpkie.....

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 kwie 2009, 08:20

srednio pestkowe sa ale baaaaaardzo slodkie :-)

chrzesnica moja od pon w szpitalu ma rote,mnie tez cos dziwnie..oby nic sie nie zaczynalo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 kwie 2009, 08:46

witajcie kochane :ico_buziaczki_big:
przepraszam z abrak wieści, ale brak czasu mna w te swiętna zwladnął kompletnie - miałam leniuchować...a sie proobiło. Moja ciocia trafila na oiom z tetniakiem mózgu, nie ma bliżsezj rodizny i tera zmy naginamy do niej kursując między domem a szpitalem... ehhh :ico_placzek:

a co do :ico_ciezarowka: to niestety nie kochane :ico_noniewiem: jakw zegarku w niedzielę przyszła @. Myślałam, ze gorzej to znioisę, ale nie jest źle...przetłumaczylam sobie :-) ze jak sie uda w tym cyklu to bedą równe 3 latka roznicy m. Jagodka a rodzeństwem, ze urlop macierzyński bedzie dłuższy, ze załapię sie w pracy na fajne szkolenia... :ico_haha_01: jakos trzeba isc dalej :-D przynajmniej sie nastaramy jeszcze przyjemnie :ico_brawa_01:

a teraz ponadrabiam zaległosci i Was poczytam Gadułki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

15 kwie 2009, 08:53

Witam kobitki :-D

eve.ok, Miło Cie poczytać :ico_sorki:
Moja ciocia trafila na oiom z tetniakiem mózgu,
Dużo zdrówka dla cioci, niech szybko wyjdzie ze szpitala :ico_sorki: :ico_sorki:
jakw zegarku w niedzielę przyszła @.
Do mnie przyplątała sie wczoraj :ico_sorki: ale coz przynajmniej wiem ze wszystko jest Ok. Na poczatku był dosc duży dołek no ale po rozmowie z Lidzia( :ico_sorki: ) jakos mi to przeszlo.
ze jak sie uda w tym cyklu to bedą równe 3 latka roznicy m. Jagodka a rodzeństwem, ze urlop macierzyński bedzie dłuższy, ze załapię sie w pracy na fajne szkolenia... jakos trzeba isc dalej przynajmniej sie nastaramy jeszcze przyjemnie
Bardzo duzo plusow jak zajdziesz w ciąże teraz po @... :ico_brawa_01: Bede trzymac mocniej kciukasy :-D

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 kwie 2009, 08:55

eve.ok, oj liczyłam na lepsze wiesci... :ico_noniewiem:
co do cioci to bardzo mi przykro i mam nadzieje ze wszystko wroci do normy po operacji :ico_sorki:

hmmmmmmmmm to zaczynamy nowy cykl staranek.. i nawet okres mamy mniej wiecej w jednym czasie :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-04-15, 09:00 ]
przetłumaczylam sobie ze jak sie uda w tym cyklu to bedą równe 3 latka roznicy m. Jagodka a rodzeństwem, ze urlop macierzyński bedzie dłuższy, ze załapię sie w pracy na fajne szkolenia... jakos trzeba isc dalej przynajmniej sie nastaramy jeszcze przyjemnie
\

i wlasnie teraz czlowiek sobie odpusci i wtedy sie szybciutko zachodzi :ico_sorki: bo jak na sile to wtedy cos sie blokuje...

ja sie zaczynam martwic czy mnie ten wirus nie bierze juz 4 razy bylam w kibelku...moja chrzesnica wyladowala w szpitalu na rote pol rodziny meza juz zlapalo a w swieta 2 dni spedzilismy razem... :ico_noniewiem:
nafaszerowalam sie węglem i jakos musze sobie radzic i do pracy isc :ico_noniewiem:
mam nadzieje ze wegiel pomoze i nie bede wymiotowala... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

15 kwie 2009, 09:12

i nawet okres mamy mniej wiecej w jednym czasie
To fakt... niezle sie zgralysmy :ico_brawa_01:

lidziasc, oby cie nie rozebrało na dobre. Co do wegla to powinien pomoc :ico_sorki: stary i sprawdzony sposob na te sprawy :ico_oczko:
Chrzesnica twoja tez niech szybciuchno do zdrowka wraca... bidulka pewno sie męczy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 kwie 2009, 09:17

lidzia zdróweczka dużo :ico_brawa_01: coś sie teraz z tymi wirusami porobiło, ze nie odpuszczają :ico_noniewiem:
a co do @ - tow grupie raźniej :ico_brawa_01: oby raźniej nam było na styczniówkach :ico_brawa_01:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”