Dana Slicznie zajada :)))
Miszka Napisz nam jak poszlo z powrotem do pracy :)) strasznie jestem ciekawa jak mala to zniosla!
Agusia Nagraj filmik jak dasz rade! Chcialabym zobaczyc jak to dziala :D
A ja pewnie sie powtorze ale czytalam, ze mama sie po kilku miesiacach zaczyna nudzic i widok tatusia jest duzo piekniejszy - moj sie dzisiaj z nia 10 minut zegnal bo tak sie usmiechala i kokietowala, a jak zamknal drzwi to ryk byl

Miszka Ty przynajmniej jak teraz pracujesz mozesz byc pewna
ze wrocicsz i bedzie sie wtulac i cieszyc ze Cie widzi :) bo moja to taka niezainteresowana mamusia
Pisalam Wam juz ze moja mloda nie chce nic jesc? Tzn sloiczkow.. Jeden maly sloiczek je na 2 razy i to tak, ze albo zostawia albo uzywam sprytu zeby jej podac. Zajada kaszke, a butli tylko 120ml na jeden raz. Kurde myslalam ze jak tyle sie wierci i kreci to glodna bedzie (swoja droga mam nadzieje, ze do chodzenia jeszcze daleko, bo juz teraz nie mozna jej z oka spuscic - przed chwila to zrobilam, bo czytalam co piszecie a ona tu raczkuje kolo mnie i podeszla do kompa (a maz sciagnal oslone) i chwyla za karte graficzna i zaczela nia potrzasac :O a przeciez moglo ja pokopac albo cos!! wczoraj zjadla mi z 5cm2 gazety.. pisalam Wam o tym? Tak sie podniecala gazeta, w koncu wsadzila do buzi patrze a tu wielka dziura, ona ma niebieski jezyk, kulke papiery w buzi, chcialam wyciagnac to polknela ehhh mala lobuziara :))
Mam nadzieje, ze dzis na spacerze bedzie grzeczna. Poki co nie placze zbyt duzo.
No a co do jedzenia to chyba zrobie jej dzis marchewke z ziemniakiem sama - zmiksuje i zobacze, moze takie zje? Moze zrobie jej troche bardziej geste bo widze, ze ona lubi zjadac chrupki i chleb, wiec moze poskutkuje. We will see :)
A dzis przyjezdza tesciu (kupil nam roslinki na taras) i troche sie denerwuje, bo on starszy Pan, bedzie nosil kilkudziesiecio kilogramowe doniczki z roslinkami (a kazda jest inna :D a ja chcialam miec male identyczne drzewka

no i my to radosc ogromna sprawia - bedzie wiozl 100km te rosliny i nosil, bo on takim zapalonym dzialkarzem jest. A ja bym chciala sobie wszystko sama zrobic i i tak wywale te roslinki pewnie i kupie drzewka

poza tym nie chce na tarasie kwiatkow typu pelrgonia bo pszczolki sie zleca! Juz wolalabym jakies krokusy, zonkile itp jak mam miec jakies kwiaty. Ide sie zajac tym lobuzem malym :)
Milego dnia!
[ Dodano: 2009-04-15, 13:10 ]
Ale jajca :D normalnie sie nudze.. posprzatalam, wymylam podlogi, wsadzilam naczynia do zmywarki :P poszukalam na allegro sukienki (ale narazie nic nie znalazlam

) a moja corka spi w lozeczku, czekam az sie obudzi dostaje kasze i spadamy na zewnatrz :) ale spokoj i cisza! :)