No i ja dołączam do dzisiejszych pogawędek
Dobry Wieczór Dziewczyny!!!!
U nas wszystko po staremu, ząbek sie jeszcze nie przebił, ale chyba już niedługo, Alek ładnie się bawił dziś, umie nawet pokazac jaki jest duży
i tak fajnie zaczyna do muzyczki krecic tyłeczkiem, na czworaka sobie staje i kręci tyłkiem
coraz bardziej sie rozkręca nasz syneczek
dzis sprzątnęłam górne szafki w kuchni, wiec jestem z siebie dumna, zabierałam se zabiarałam i ciagle wynajdywałam wymówkę
i tak miałam dzis w planie sprzatnąć całość, ale Aleksander sie coś na te odgłosy zaczął wybudzac, wiec sobie dałam spokój, jutro dokończe
a teraz mój Rafcio oglada mecz a ja sobie przysiadłam do laptopika, powolutku zaczynam sie rozglądać za pracą
i sobie przegladam oferty, dość dużo jest ofert dot tego co mnie na dzis dzien interesi, ale wszedzie wymagane doświadczenie, a ja nie mam sie czym pochwalić
ale bede wysyłać, bo cos tam liznęłam na stażach
tematy dzisiejsze interesujące
hm, urodziny - no my już też myśleliśmy, na pewno w małym gronie, 19 czyli w Aleczka urodzinki, to jest czwartek wymyslimy M coś fajnego, może być i zoo, jak pogoda dopisze, i na pewno coś jeszcze, no pomyslimy, to na pewno bedzie niezwykły dzień, atrakcyjny dla Alka, zaczniemy go obchodzic juz w nocy..bo Aleksander urodził sie w nocy z 18 na 19 o godz. 0.01
wiec mausia z tatusiem na pewno to uczczą solidnie
a w niedziele planujemy małe przjęcie dla dziadków, chrzestnych i naszego, czyt mojego rodzenstwa, bo Rafał jedynak
i to prawdopodobnie bedzie w restauracji, bo my mamy małe mieszkanko, a gdyby nie to to na pewno zrobilismy przyjecie w domciu, bo to zawsze można wiele wymysleć i dla dziciaczka i dla dorosłych, no ale Alek ma urodziny 19 i to wtedy zorganizujemy Mu rewelacje
mam tylko problem na głowie zwiazany z tortem...
bo mój maluch alergik jak wiecie i co ja mam Mu zrobić???musze uz cs sama wymysleć!!!!!!juz teraz próbowac, bo przeciez ten tort to ma byc dla Niego..może któras z was cos podpowie???
a jeżeli chodzi o sprawy seksu - no ja Wam musze powiedzieć, że u nas to jest bardzo bardzo fajnie..
czesto mówimy sobie czule dobranoc, w week czule mówimy sobie i dzień dobry
powiem Wam, że w sumie jak mam dłuższą przerwe to własnie wtedy czuje sie zmeczona i tego typu sprawy, no a własnie jeżeli czesto okazujemy sobie nasze uczucia w ten sposób
, to mam w sobie ogromną energię i zapał w ciągu dnia, no i nocy tez w związku z tym
no i tak to kółko sie zamyka
no wiadomo że nie dzień w dzień, tydzień za tygodniem
, ale mamy bardzo naturalną przerwę
, bo ja nie biore pigułek - mój lekarz twierdzi wpływaja negatywnie na kobiete, zresztą juz pisałam na ten temat,,podsumowując u Nas jak na razie jest super, znamy sie doskonale także i pod tym względem, dopasowujemy sie do siebie i mam nadzieje ,że tak bedzie jeszcze przez wiele wiele lat......
Alinko - moja imienniczka jesteś
zdjęcia super!!!córeczka słodka
sukienkę miała jak prawdziwa księżniczka!!!!
ślicznaaa!!!
co do butelek - dziękuję dziewczyny, jestem na etapie takim, że znów dr brownsa bo nuk nie zdał egzaminu - myslałam ze bedzie ok, bo na codzien Alek smnoczki nuka ssie od poczatku i herbatki, wode tez na poczatku z nuka pił, ale teraz juz sie nie sprawdziły te butelki, musze poszukać cos podobnego do tych, moze faktycznie avent
dobrze zmykam, poczytam o tej pracy jeszcze i do wanny wskakuję
dobranoc czerwcóweczki
[ Dodano: 2008-04-02, 21:51 ]Nasze dziciaczki sa juz bardzo mądruchne
mój też jak pytam sie go np gdzie jest piłeczka - zaraz szuka jej wzrokiem i kierunku juz podąża, albo jak w ciagu dnia sie pytam gzdie jest tata, tez zaraz na drzwi sie obaca
dla Emi
że tak ładnie sie mamusi słucha
no zmykam juz na dobre dziś
dobranoc papa