juz od 27 kwietnia bedziemy tam mieszkac, ale pewnie juz w weekend ( 25 kwietnia) sie tam przeniesiemy.to kiedy tak na dobre juz wprowadzacie sie na nowe miejsce?
no wiem wiem, ale ciezko tak wszystko pogodzic, czasami mali nie daje nic zrobic, wczoraj plakal jak tylko wychodzilam z pokoju i musialam przy nim wszystko skladac.Kochana, juz niedlugo bedziecie w swoim nowym, pieknym mieszkanku... musicie przez to przejsc, juz niewiele zostalo...
to fajnie, ze sie wypogodzilomy juz po spacerku, nawet ladnie sie zrobilo, slonce wyszlo... maly teraz spi
oj, to kurcze juz zawsze bedziesz musiala uzywac tych preparatow????i wyobrazcie sobie, ze ta egzema Jasperka zniknela po tej 10-dniowej kuracji taka mascia (nie pamietam nazwy), a od kiedy przestalam jej uzywac - znowu to samoznowu sucha i czerwona skora na policzkach, nogach i ramionach... no rece opadaja
skad ja to znamNie mam sily, bo 3 godziny szorowalam ten cholerny piekarnik, byla taki zapuszczony, ze szok, zawsze sie lenilam wytrzec po kazdym uzyciu to teraz mam, a blachy to samo, ale teraz az wszystko lsni, a mi rece odpadaja![]()
z tego sie wyrasta, ale nie chce tego zostawic tak, jak jest, bo to go swedzi i znowu zaczal sie drapacoj, to kurcze juz zawsze bedziesz musiala uzywac tych preparatow????
Jejku biedny Jasperek, nie da sie tego wyleczyc juz tak na zawsze???
no to gratuluje, obym i ja tak dbala, bo zawsze ten len jest silniejszyno i teraz na nowym miejscu juz dbam, zeby nie byl zasyfiony...
no lepiej sie przejsc, biedny , nie wiedzialam, ze to swedziz tego sie wyrasta, ale nie chce tego zostawic tak, jak jest, bo to go swedzi i znowu zaczal sie drapacchyba musimy jeszcze raz isc do tej dermatolog
no jest to dosyć fajnie rozwiązanie, jestem bardzo wdzięczna swojemu pracodawcy że zgodził się na totez mi sie marza 4 godzinki pracy...![]()
![]()
no calkiem fajna ta babka, widac taka zadbana, no no nodziewczyny a to babka mojego ojca - mam nadzieję że nigdy sie nie dowie że jej zdjęcie hula po necie
teraz wiesz o czym pisałam, zaczynasz mnie chyba rozumiećaaa wiecie co, Jasper zaczal sie czolgac po podlodze (tak, jak wtedy Maja do gazety... tak na lokciu sie ciagnie) i SKAKAC![]()
polega to na tym, ze robi pieska, a pozniej rzuca sie do przodu
smiesznie to wyglada
teraz mam go doslownie wszedzie... wszedzie sie doczolga i wszystko zlapie... oczy dookola glowy musze miec
..ale za to jakie podlogi czyste![]()
![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość