cały czas sie zastanawiam i kazdy radzi cos innegodziewczyny a wy wszystkie szczepilyscie na rota? i na pneumo?
normalnie zaraz mnie szlag trafi... to twoja jest starsza o miesiac az od mojego a moja pediatra powiedziala ze jest za pozno u nas na rotaja narazie nie szczepiłam
no wlasnie sobie teraz glowe lamie dlaczego mi moja lekarka powiedziala ze to juz za poznojedwabna, jeszcze nie jest za późno zaszczepić na rota, mój synek dostał pierwszą dawkę 1 kwietnia czyli jak miał prawie skończone 3 miesiące, a następną ma po 6 tyg. czyli 13 maja i się mieści, także Ty byś bez problemu mogła jeszcze szczepić
bo może mówiła o szczepionce trzydawkowej, a na tą już jest za późno. Niektóre przychodnie szczepią tylko tą trzydawkową, chociaż ona w sumie drożej wychodzi.no wlasnie sobie teraz glowe lamie dlaczego mi moja lekarka powiedziala ze to juz za pozno
z tego samego powodu koszulki kupowałam w sportowym, tam jedynie były normalnePoszaleli w tym roku - wszystko jest pstrokate nie można znaleźć zwykłej jednokolorowej koszulki.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość