Poszukałam w internecie tych mebelków i są naprawdę fajne.Może zdecydujemy się na zakup dla naszej Martynki
Bardzo duży wybór zarówno dla chłopców jak i dla dziewczynek.
Podrzucę link do strony link usunięty przez obsługę forum
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2010, 20:58 przez justyna790306, łącznie zmieniany 1 raz.
A tak zapomniałam podrzucić link
Fajnie że nie tylko mi podobaja się meble Baggi.
I faktycznie jest z czego wybrać.A do tego mają jeszcze dywany i dekoracje na ścianę.Można od razu umeblować cały pokój.
pook pook? ja znam, bardzo fajne... podobają mi się kolory, te same mamy u młodego w pokoju, więc pasowały by u nas, ale kiedy urządzaliśmy pokój, jeszcze tej serii nie było...
najbardziej podoba mi się szafa z tablicą
fakt, szafa jest fajna. dla dzieci taka mega tablica to musi być wielka radocha :D
a mnie się bardzo podoba to, że meble mają zaokrąglone kanty, że mają obłe kształty, co sprawia wrażenie że są naprawdę bezpieczne.
My mamy łóżko dla naszego trzylatka firmy Baggi. Jest super! Kiedyś chciałabym chłopcom urządzić pokoik mebelkami Baggi, bo są śliczne...tylko szkoda, że nietanie...
Wybór ciekawych mebli do pokoju dziecięcego nie jest wcale tak prosty, jak się na początku wydaje. My z mężem mieliśmy problem z aranżacją pokoju naszej córki. Ciekawe pomysły udało nam się wyszukać na stronie: Link usunięty przez obsługę forum
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 09:41 przez Anna_Mucha, łącznie zmieniany 1 raz.