Hello!
adia26, Kochana całkiem normalnie wyglada

prawidlowo gdy tak smakuje he he he

Nie no naprawde super ! na tym filmiku papunia callym soba
U nas tak jakos smutno jest, ja cały czas sama, bo M po pracy na budowe do szwagra chodzi, bo domek stawiaja i wszyscy ciagle tam sa, a ja z małylm to tylko moge jechac i popatrzec, wiec sie nie dziwie ze mały jakos ma juz mnie dosyc
no to rzeczywiscie

ale jak skoncza bedziecie mieli siebie nawzajem tylko dla siebie
a tak sie zastanawiam czy moge mu dac tak polizac jak ty tego kotlecika, bo czasami to wydaje sie ze mu sie zachce

Wiesz ja mysle ze mozesz ostroznie ale tak bo przeciez juz duzy chlopczyk i nie powinno mu zaszkodzic no w kazdym bac razie Weronce nic nie jest
mmarta81,

zdroweczka dla Igolka oj ta nasza biduleczka ciagle cos zalapuje
Antek ma juz dwie górne jedynki

od dziś mu się przebiły

no to wielkie brawa za zebaczki my chodujemy dalej
ja nie wiem co to kurde jest jakis wirus czy co jeden dzien
Pewnie tak

siooo!!!!! pskudo od Igolka
Martuśkochana a oprócz oładów to ci jeszcze radze robic nastepnym razem kapiele chlodzace nalac wody do wanienki najpierw takiej jak zawsze i trzymac ja zeby sie schladzala nawet dolac chlodniejszej wody a oklady to z odrobina octu bo sciaga goraczke lepiej no zreszta pewnie wiesz

A czopkow na goraczke nie ma u was bo czasem to o wiele lepsze i szybsze ma dzialanie
A Weronia ostatnio bywa nie spokojna ale pewnie to te zeby juz nie wiem sama kiedy jej wyleza juz mogly by A tak po za tym babcia nadal ja psuje no ale coz poradzic ja robie te babeczki w domu to ona msi sie dzieckiem zajac
Dzieki dziewczynki za sliczne opisiki na NK
[ Dodano: 2009-04-16, 22:38 ]
miszkaKochana odezwij sie jak tam w pracy i jak niuniuskiem ?
zirca gdzie sie podzialas z naszym malym przystojniaczkiem?