grrr doczytalam dopiero do 267 strony. alez wy stukacie. musze cos napisac bo zapomne co tam pisalyscie!!!
Olala - moja mala tez dostala temperatury. Ma katarek. Co podajesz Asi? Tez mi sie serducho kraja
Malutkaniunia - wywal tego swojego lekarza na drzewo malpy giglac i banany prostowac - moze to potrafi. Jak mozna nie badac kobiety w ciazy ?
Nie panikuj z tym majem. Zrob sobie badania normalne, nie przesilaj sie i bedzie dobrze.
Izus - siara moze Ci wyciekac. Upewnij sie ze nie jest sniezno biala. Siara jest bardziej przezroczysta. I nie chce Cie martwic. To nie trwa do porodu... to trwa az nie skonczysz karmic. Potem wyciaka jeszcze bardziej mleko i cyce twardnieja jak tylko pominiesz jedno karmienia, a nawet jak karmisz to jest przerypane. Dlatego ja tak nie lubie karmienia... A po nockach to jest sie zalanym na maksa. A i w dzien trzeba uwazac siedzac w restauracji czy cos nie leci... grrrr...
Izus - to Ty chcialas rodzic w domu? Moja znajoma udodzila 3 dzieci w domu - jest amerykanka, bardzo sympatyczna i u niej to tradycja. Doszkolila meza i jest w tym obstukana. Mieszkala pare lat w Poznaniu i tez tu urodzila w domu chyba dwojke. Polozna raz nie zdazyla dojechac :) Jak chcesz dam Ci maila do niej bo ona bardzo popiera takie porody i chetnie dzieli sie swoimi doswiadczeniami bo chciaalby zeby wiecej dziewczyn na to sie decydowalo...
Ja w zeszlej ciazy mialam badania co tydzien odkad szyjka zaczela sie skracac. Teraz tez mi tak kazal przyjsc... Wiec pilnujcie sie dziewuchy!!!
dobra, wracam do czytania dalej...
[ Dodano: 2009-04-17, 12:37 ]
jej, doczytalam wreszcie...
jeszcze mialam napisac do Betiny!
ja bralam fenoterol w poprzedniej ciazy od 24 tygodnia do konca. Jak czesto go bierzesz? Czy lekarz kazal Ci najpierw zrobic badania? Bo teraz chce mi dac ten lek ponownie, ale najpierw robi mi wszystkie badania - krew, mocz i ekg serducha wlasnie zeby sprawdzic czy organizm wytrzyma. Moim zdaniem jak masz takie problemy to powinnas zadzwonic do lekarza i mu o tym powiedziec...
Ja niestety nie pamietam czy mialam az takie problemy poprzednio. Pamietam tylko ze nie moglam za szybko cos robic bo od razu sie pocilam, meczylam jakbym gory przeszla. I gadac nie moglam za duzo :D bo tez sie meczylam. No ale to jest tak ze jak sie bierze fenoterol to powinno sie lezec - a wiec nie powinno sie przesilac...