DZIEWCZYNY DACIE RADĘ. POCZĄTKI SĄ NAJGORSZE ALE POTEM TO JUŻ LUZIK. pOMYŚLCIE SOBIE ŻE W NOCY JAK BĘDZIECIE WSTAWAĆ TO BĘDZI ETRZEBA WODE UGRZAĆ, MLECZKO DOROBIĆ, MYĆ BUTELKI A TAK TO TYLKO CYCUŚ I MOŻNA SPAĆ DALEJ. nO I JAKSIĘ GDZIEŚ POJEDZIE JAKA WYGODA Z CYCUSIEM. jEDZONKO NA ZAWOŁANIE I CIEPLUTKIE BEZ PIERDZIELENIA HIHI.zirafka pisze:ja tez chyba wymięknę
są różne rodzaje nakładek znaczy się rożne rozmiary ale ogólnie przy karmieniu malec brodawkę wyciąga i w trakcie karmienia jest większalalunia pisze:Pamiętam że ta część na sutek jest długa ok 2 cm, czy brodawka sie tak wydłuża czy może to miejsce zajmuje częściowo a do reszty leci mleko?
lalunia mykaj pod gorący (bardzo gorący) prysznic i masuj sobie a pierś pod tym prysznicem. Ponoć tez dobrze robią troszezkę stłuczone liście kapusty i tym przykładać ale nie wiem dokładnie bo ja kapusty nigdy nie próbowałam ale gorący prysznic est super.lalunia pisze:Ściągnęłam z tej piersi rano o 7:00 100 ml i teraz drugie 100 ml i jeszcze zewnętrzny bok boli i twardawy jest a od środka pierś miękka. Jest wielka w porównaniu z prawą, mam krzywe cycki
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość