Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2009, 10:35

wpadłam się tylko przywitać ;-)
Dużo pracy mam dzisiaj :ico_olaboga:

a po pracy jade na prześwietlenie kręgosłupa :-/

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2009, 10:44

hej Marta! :516:

jak wrocisz, daj znac, jak z Twoim kregoslupem :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2009, 11:01

ojjjj, ja tez mam dzisiaj sporo roboty :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: - wybaczcie... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2009, 15:02

Witam

a ja jak zwykle nie mam czasu, oprozniam kuchnie, bo idzie do wyrzucenia, dzis musimy ja wystawic pod dom, bo jutro rano przyjedzie tir i ja zabierze na smietnik.
U nas nocka dzis lepsza, maly spal, przebudzil sie po 3 dostal herbatke i zasnal, potem znow po 5 sie przebudzil, dostal mleko i wstal po 7.

Wczoraj bylismy na naowm mieszkanku od 14 a wrocilismy przed 21. Maly przeszedl samehgo siebie, nic nei moglam zrobic, juz nie mialam cierpliowsci do niego, caly dzien wyl, co go poloze na lozko, zeby sie pobawil to wyje, na rekach wyje, mowie Wam mam juz dosc tej przeprowadzki :ico_placzek:

Dzis Erik tez jest marudny, placzliwy, nie pobawi sie dluzej niz 10 minut, wszystko mu sie nudzi, najlepiej by chcial na rekach, dobrze, ze mam obiad na dzis, bo nie wiem jakbym dala rade z tym wszystkim :ico_olaboga:

Acham, stawiam spoznione :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 7 miesiac Erika, wczoraj skonczyl :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-04-20, 15:08 ]
Zapomnialam dodac, ze Erik zasuwa na wstecznym :-D smiesznei to wyglada, podkurcza nogi tak jak do raczkowania i odpycha sie, musze kiedy go przylapac to Wam pokaze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2009, 15:55

Pati85, hello! :-)

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Erika za skonczone 7 miesiecy!

nie dziwie Ci sie, ze masz dosc tej przeprowadzki... ale juz niedlugo i bedzie finito :-)
Zapomnialam dodac, ze Erik zasuwa na wstecznym smiesznei to wyglada, podkurcza nogi tak jak do raczkowania i odpycha sie, musze kiedy go przylapac to Wam pokaze
widze, ze Erik rozwija sie mniej wiecej w takim samym tempie, co Jasper... moj tez jakis miesiac temu (ok. 7 miesiaca zycia) zaczal jezdzic na wstecznym i obracac sie wokol wlasnej osi... a teraz zasuwa do przodu, ze wszedzie go pelno i o wszystko sie obija :ico_olaboga: musimy kupic jakas ochronke, czy cos, na te kable, bo go tylko tam ciagnie, jak widzi kabel, to juz jest caly chory i leci, zeby go zlapac :ico_chory:
kolorowe zabawki w ogole go nie interesuja :ico_noniewiem:

dzisiaj tez juz sie rabnal... chcial dosiegnac kabel, ale byl za daleko i tak nim zarzucilo, ze z brzuszka przelecial na plecy i walnal glowka o podloge kafelkowa :/ no i oczywiscie ryk...
nie da sie juz go upilnowac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2009, 17:12

Heloooo

ale tu pustki, jejku jak nigdy :ico_olaboga:
nie dziwie Ci sie, ze masz dosc tej przeprowadzki... ale juz niedlugo i bedzie finito :-)
wychodzi mi ona juz bokami :608:
moj tez jakis miesiac temu (ok. 7 miesiaca zycia) zaczal jezdzic na wstecznym i obracac sie wokol wlasnej osi...
no widzisz jacy oni sa podobni :ico_oczko: Erik tez obraca sie wokol wlasnej osi, nie zdaze odwrocic glowy i jest juz w innym miejscu :-D
walnal glowka o podloge kafelkowa :/ no i oczywiscie ryk...
nie da sie juz go upilnowac :ico_noniewiem:
oj biedny Jasperek, ale kochana, nie da sie juz maluchow upilnowac, Erik tez juz ile razy walnal glowka o podloge raz noskiem tez i bylam kolo niego ,a mimo to nie zdazylam go zlapac, myslalam, ze poleci mu krew, ale obylo sie bez i tez byl ryk

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2009, 18:28

oj biedny Jasperek, ale kochana, nie da sie juz maluchow upilnowac, Erik tez juz ile razy walnal glowka o podloge raz noskiem tez i bylam kolo niego ,a mimo to nie zdazylam go zlapac, myslalam, ze poleci mu krew, ale obylo sie bez i tez byl ryk
noo u nas tez sie zdarzylo, ze przywalil nosem w podloge :ico_noniewiem: i tez bylam obok, ale nie da rady sie rzucic i go zlapac, to sie dzieje za szybko...
chociaz teraz staram sie go odsuwac od stolu (bo przywala glowa w nogi :-D) i od tych kabli, ale to na wiele sie nie zdaje, bo on i tak robi swoje i czolga sie tam, gdzie nie powinien :(
taka chyba kolej rzeczy... :ico_noniewiem:

wlasnie czekam na A., poszedl do apteki popytac o krem, ktorego nie udalo nam sie ostatnio kupic... bo mam wrazenie, ze skora Jasperka robi sie coraz gorsza i taka cala zapalona.. tzn. miejscowo :( i swedzi go to... ech
jak nie znajdzie tego kremu, to chyba jeszcze w tym tyg. idziemy znowu do tej dermatolog... o ile bedzie, bo ona pracuje w Londynie, a tu przylatuje chyba raz na miesiac :/
a hiszpanski lekarz przepisal znowu cos innego i juz tyle tego mamy w domu, a nic nie dziala! :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2009, 18:41

skora Jasperka robi sie coraz gorsza i taka cala zapalona.. tzn. miejscowo :( i swedzi go to... ech
oj biedulek, wspolczuje mu :ico_pocieszyciel:
jak nie znajdzie tego kremu, to chyba jeszcze w tym tyg. idziemy znowu do tej dermatolog... o ile bedzie, bo ona pracuje w Londynie, a tu przylatuje chyba raz na miesiac :/
oj to faktycznie szkoda, ze ona tylko raz w miesiacu, obyscie trafili akurat na nia
a hiszpanski lekarz przepisal znowu cos innego i juz tyle tego mamy w domu, a nic nie dziala! :ico_placzek: :ico_placzek:
no to kochana powiedz, ze te mascie, ktore przepisuje nic nie daja

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2009, 20:33

shoo, spróbuj wykąpać Jasperka w krochmalu - to taki sposób naszych babć ;-) czasami się sprawdzają, a na pewno nie zaszkodzą.
A nie zmienialiście ostatnio kosmetyków małemu???
Nie wiem co ci poradzić kochana :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Ale dzisiejszy dzień dał mi w kość, szczególnie Majka - całe popołudnie mi przepłakała i musiałam ją nosić na rękach :ico_olaboga: , plecy to mnie tak napier*** że obłęd, nie mogę nawet siedzieć :ico_placzek:
Nie wiem co jej sie stało, ale mało spała dzisiaj, wstała o 6, u niani spała 30 min a w domu 1,5 godz z jedną 5 minutowa przerwą.
Ale prosiłam, błagałam, nosiłam, tuliłam i robiłam wszystko żeby pospała a ona nie - podałam jej nawet espumisan i nurofen bo nie wiedziałam co jest - może faktycznie ją coś bolało :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: - no naprawdę nie wiem co się stało.
Dałam jej na noc Viburcol, bo tę nockę też nie spała tak jak powinna, P. mówił że wstawał do niej kilkanaście razy :-/
Mam tylko nadzieję że nie jest chora i ewentualnie to przez zęby.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2009, 08:14

Witam pierwsza

a co tu tak pusto, nikt wczoraj juz nie zajrzal :ico_szoking:
Ciekawe co z Gie, bo nie zagladnela :ico_noniewiem: mam nadzieje, ze z Su jest wszystko ok

U nas nocka ok, ale od 5 rano to juz nie bylo tak fajnie, wstal juz przed 7 i beczal, nie dal pospac

A Eryk doczolgal sie teraz do kerzesla i bawi sie zamkiem od mojej bluzy

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”