Dużo pracy mam dzisiaj

a po pracy jade na prześwietlenie kręgosłupa

widze, ze Erik rozwija sie mniej wiecej w takim samym tempie, co Jasper... moj tez jakis miesiac temu (ok. 7 miesiaca zycia) zaczal jezdzic na wstecznym i obracac sie wokol wlasnej osi... a teraz zasuwa do przodu, ze wszedzie go pelno i o wszystko sie obijaZapomnialam dodac, ze Erik zasuwa na wstecznym smiesznei to wyglada, podkurcza nogi tak jak do raczkowania i odpycha sie, musze kiedy go przylapac to Wam pokaze
wychodzi mi ona juz bokaminie dziwie Ci sie, ze masz dosc tej przeprowadzki... ale juz niedlugo i bedzie finito![]()
no widzisz jacy oni sa podobnimoj tez jakis miesiac temu (ok. 7 miesiaca zycia) zaczal jezdzic na wstecznym i obracac sie wokol wlasnej osi...
oj biedny Jasperek, ale kochana, nie da sie juz maluchow upilnowac, Erik tez juz ile razy walnal glowka o podloge raz noskiem tez i bylam kolo niego ,a mimo to nie zdazylam go zlapac, myslalam, ze poleci mu krew, ale obylo sie bez i tez byl rykwalnal glowka o podloge kafelkowano i oczywiscie ryk...
nie da sie juz go upilnowac
noo u nas tez sie zdarzylo, ze przywalil nosem w podlogeoj biedny Jasperek, ale kochana, nie da sie juz maluchow upilnowac, Erik tez juz ile razy walnal glowka o podloge raz noskiem tez i bylam kolo niego ,a mimo to nie zdazylam go zlapac, myslalam, ze poleci mu krew, ale obylo sie bez i tez byl ryk
oj biedulek, wspolczuje muskora Jasperka robi sie coraz gorsza i taka cala zapalona.. tzn. miejscowoi swedzi go to... ech
oj to faktycznie szkoda, ze ona tylko raz w miesiacu, obyscie trafili akurat na niajak nie znajdzie tego kremu, to chyba jeszcze w tym tyg. idziemy znowu do tej dermatolog... o ile bedzie, bo ona pracuje w Londynie, a tu przylatuje chyba raz na miesiac
no to kochana powiedz, ze te mascie, ktore przepisuje nic nie dajaa hiszpanski lekarz przepisal znowu cos innego i juz tyle tego mamy w domu, a nic nie dziala!![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość