Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

20 kwie 2009, 15:02

a witam i ja

co do spania to i ja się męcze na boku a uwielbiam na brzuszku , ale jakieś opory miałam już na początku :ico_wstydzioch:

bigottka, czekam z niecierpliwością na wieści po wizycie , ja mam jutro zobaczymy na kogo tym razem trafię :ico_noniewiem:

ja dzis od rana w biegu , teraz przysiadlam napisać kilka słów ale już za plecami masa prasowania leży i żelazko już rozgrzane do czerwoności , myąlałam ,że będąc na wolnym odpoczne ,ale nie ja głupi człowiek już tyle zrobilam :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 kwie 2009, 15:10

wiolaw, ja też myślałam że na wolnym będe odpoczywać ale co ty jak wpada mój mąż to pierwsze pytanie co na obiad bo głodny jestem, pranie sprzątanie też się zrobi moimi rękoma bo przecież siedze w domku!!! DLatego staram się też odpoczywać a nie tylko robic, sprzątać po to mam L4 żeby się nie przemęczać :-D

Bigottka dobrze że masz zwonienie odpoczniesz sobie hihi tak jak my z Wiolą :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka

20 kwie 2009, 15:11

wiolaw, jestem już po wizycie nawet usg mi nie zrobiła popytała si,ę trochę po co przyszłam i dała zwolnienie jak na razie na 2 tygodnie ale potem idę po kolejne bo nie czuje się już pracować ale teraz to może trochę odpocznę ale boję sie że będzie to yak jak u Ciebie że znajdę sobie coś do robienia :ico_zly: :ico_zly: Nie zapomnij jutro napisać jak poszła wizyta.
Spać niestety też nie mogę na brzuszku bo troszkę przeszkadza mi a tylko tak kiedyś zasypiałam :ico_zly: ale będę musiała się przyzwyczaić na boku lub na plecach.

Awatar użytkownika
wiolaw

20 kwie 2009, 16:29

bigottka, bardzo sie cieszę z twojego zwolnienia , mam nadzieję ,że jutrzejsza moja wizyta będzie tez pozytywna , ale zobaczymy :ico_oczko:

ja nadal prasuję , już mnie nogi bola , ale co zrobić , ajk tyle zaleglości jest

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2009, 17:01

hej dziewczynki, czy ja dobrze czytam - sabciu czujesz już ruchy maleństwa????? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super. a reszta widze przemęczona :) Ja też na w tych tygodniach nie czułam sie na siłach o 20 kładłam sie spać i wstać z łóżka było mi ciężko bo zaraz zawroty głowy miałam, ostatnio za to miałam mnóstwo energii no i teraz znowu klapa , czuje sie jak wyżuta guma i tylko bym spała. 10 dni mi zostało a czuje sie jakby to jeszcze z rok miało potrwać :(((

Awatar użytkownika
bigottka

20 kwie 2009, 17:58

ejustysia, Nie martw się ja nie zawszę czuję się dobrze czasami jest tak że wszystko co robię strasznie mnie męczy a czasem mogę góry przenosić. Zobaczysz wszystko będzie dobrze jak przyjdzie ten czas to Wiktorek sam będzie się pchał do mamy na zewnątrz. :ico_brawa_01:
Zrobiłam już zupkę jest pyszna miałam taką ochotę na nią że nie wiem co. :ico_brawa_01: :-D
wiolaw, przestań kobieto tak się przemęczać bo nie warto. Ja tam sukcesywnie sprzątam i prasuję zwłaszcza gdy mi się chce. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiolaw

20 kwie 2009, 18:45

a ja właśnie idę sobie ugorować ryż , bo chodzi za mną już od wczoraj ze śmietaną i cynamonem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 kwie 2009, 21:58

Dobranoc babeczki :ico_brawa_01:

wiolaw, trzymam kciuki za wizyte i oczywiście pisz kochana :-D

Słodkich snów :-D

asika82
4000 - letni staruszek

21 kwie 2009, 07:28

Witam!
Cieszę się,ze u Sabci wszystko gra. Ja też już coś tam czuję ale jeszcze nie jestem pewna czy to dziecinka.

Biggotka 2 tyg zwolnienia- super :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

21 kwie 2009, 07:30

Witam Kochane,
ja już po krótkim urlopiku :ico_placzek: ale choć trochę odpoczęłam i zmieniłam powietrze :-) Dziś niestety trzeba było wrócić do pracy. Od rana chodzę siekła jak osa, bo w nic nie mogę się zmieścić :ico_olaboga: Rano próbowałam się wcisnąć w sukienkę i nawet się udało, tylko nie mogłam oddychać. Zła byłam, bo u mnie w firmie obchodzi się urodziny i akurat dziś są organizowane moje spóźnione i chciałam wyglądać jak człowiek. Byłam przekonana, że się w nią zmieszczę, bo wcześniej była trochę za luźna, a tu nic z tego. Dobrze, że mam spódnicę ciążową, któa całkiem nieźle się prezentuje :-D Nie wiem kto wymyśla takei imprezy w pracy :ico_zly:
Wczoraj byłam u gin. Jest wszystko w porządku. :ico_brawa_01: Następna wizyta 18 maja. Ciekawe czy poznam juz wtedy płeć swojego maleństwa...?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”