Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

21 kwie 2009, 08:08

Magda33, Spokojnie nie powinnaś tak bardzo przejmować się tym że wyprawiają Tobie urodziny w pracy to raczej miłe z ich strony. A co do ubrań to ja pomału w nic się nie mieszczę a nie mam jak na razie nic ciążowego :ico_placzek: Cieszę się że :ico_brawa_01: z Twoim maleństwem wszystko w porządku. :ico_brawa_01:
No właśnie madzia spóźnione sto latek :ico_tort:

wiolaw, I jak tam Twój ryż? :ico_brawa_01: Ja zjadłam prawie całą zupę sama wczoraj bo tak mi smakowała :-D
asika82, tak a za 2 tygodnie znowu po zwolnienie mam nadzieje że tym razem na dłużej niż na tyle.

Ja się zbieram do pracy zawieźć zwolnienie kierownikowi i trochę poplotkować z koleżanką z pracy. :ico_brawa_01:
Do usłyszenia brzuchatki. :ico_ciezarowka:
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2009, 08:41 przez bigottka, łącznie zmieniany 1 raz.

asika82
4000 - letni staruszek

21 kwie 2009, 08:39

Magda w takim razie spóżnione Sto lat :ico_tort:

A co do płci moja koleżanka już w 12 tyg miała czarno na białamy ,ze chłopak więc to bardzo możliwe w 18 tyg.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

21 kwie 2009, 09:00

Bardzo Wam dziękuję Dziewczyny za życzenia :ico_haha_01:

Bigottka w sumie, to aż tak bardzo się nie przejmuję tymi urodzinami w pracy. Jedeynie co mnie denerwuje, to pieczenie ciast i zastanawianie się czy będzie smakowało. A sama uroczystość faktycznie miła :)))))
Miłego dnia!!!!

Awatar użytkownika
edulita

21 kwie 2009, 10:16

Witam
bigottka - dobrze że już po wizycie i masz zwolnionko, gin nie powiedział kiedy na usg ?
ejustysia - to juz naprawde za moment :-)
Sabciu- :ico_brawa_01: za ruchy :ico_brawa_01: mi sie wydaje że czasami czuje jak dzidzia zmienia swoje ułożenie ale do końca nie mam pewności :ico_wstydzioch:
Magda33 - wszystkiego naj naj naj :ico_prezent:
a ubraniami się nie przejmuj brzuś rośnie to dobrze :ico_brawa: spraw sobie jakieś ciążowe wdzianko i dumnie pomykaj z brzusiem :-)

Ja ostatnio w c&a kupiłam sobie fajne spodnie i tuniczke a mój Marcin mówi że wyglądam ślicznie z tym brzusiem - ale czy tak uważa czy tylko chce być miły to pojęcia nie mam :ico_haha_01:
U nas dziś słonko świeci ale nie mam auta a chciałam na działke pojechać :ico_noniewiem: no ale cóż chyba pozostanie mi siedzenie w domku

[ Dodano: 2009-04-21, 10:21 ]
asika82, - śliczne zdjęcie w podpisie :-)

Awatar użytkownika
Magda33

21 kwie 2009, 10:21

edulita dziekuję za życzenia :)
Ciążowe ubranka już mam, tylko myślałam, że jeszcze się wcisnę w sukienkę, ale sukienka musi teraz w szafie poczekać :) a z rosnącego brzuszka cieszę jak najbardziej. :-D
Kurcze, tak się rozleniwiłam przez te 4 dni wolnego, że dzis nie mogę wysiedzieć w pracy, a do 16-ej jeszcze tyle czasu :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 kwie 2009, 11:42

Czesc :-D jestem i ja leniwiec pospolity :ico_brawa_01: leże sobie w łóżeczku i nie chce mi się nic :ico_sorki: . Najchętniej bym przeleżała cały dzień ale niestety musze wstawać coś do jedzenia zrobić na obiad.
Madzia fajnie że urlop się udał!! Odpoczełaś kochana a ja siedze w domu jak jakiś czop i niegdzie nie planujemy wyjechać bo nie ma kaski!!
No nic trzeba się ruszyć ale napewno wpdne później z herbatką :ico_brawa_01:

Buziaczki :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 kwie 2009, 12:00

Witam, jestem i co jakis czas czytam, ale mam straszny odrzut od komputera i weny jakos na pisanie brak.... a poza tym to załatwialismy wszystko na slub
zakupy itd
przeciez to juz nie cały miesiac, ale tylko cywilny w tym roku
a koscielny 18 wrzesnia 2010. sale i zespol juz mamy :-D :ico_brawa_01:
nom nic, lece szybki prysznic i na usg jedziemy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 kwie 2009, 12:02

isiawarszawa, bardzo fajnie że jesteś!! No i rozumiem cię doskonale z tymi przygotowaniami napewno dużo załatwiania, no i kochana daj znać co tam na usg się dzieje w brzuchalku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
edulita

21 kwie 2009, 12:10

isiawarszawa, - czekamy na relacje z usg :-) super że przygotowania się posówają :ico_brawa_01:
magduś81, - tez bym poleżała w łóżeczku ale niestety Niki jest innego zdania i chce się bawic więc musze być grzeczną mamą i nie moge lezec :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
bigottka

21 kwie 2009, 13:09

isiawarszawa, cieszę się bardzo że przygotowania idą tak dobrze zobaczysz wszystko będzie jak najlepiej :ico_brawa_01: . Nie zapomnij zdać relacje z usg. :ico_sorki:
edulita, powiedziała mi że usg robi się w 19-20 tygodniu ale będę ją namawiać żeby zrobiła mi przy następnej wizycie czyli za 2 tygodnie :-D .
magduś81, nie tylko ty jedna masz lenia ja najlepiej przeleżałabym cały dzień ale tak nie można maż głodny kotka tak samo więc koniec leżenia :ico_zly:
Ja jak na razie nie mam żadnych ubranek ciążowych :ico_placzek: jakoś nie mogę natrafić na takie sklepy może źle się rozglądam nie wiem. Teraz będę miała więcej czasu to sobie pochodzę po mieście może coś się znajdzie a moje stare ubrania już pomału robią się za małe i nie dopinam się w spodnie a bluzki takie obciśnięte są na mnie :ico_zly: :ico_zly:
Do usłyszenia idę robić obiadek.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”