ja też, ale olałabym brak dokumentów i pojechała, tylko wziełabym inny dokument ze zdjęciem żeby było wiadomo, że Ty to Ty. Policjant sprawdzi sobie w systemie, że generalnie to masz uprawnienia i tylko "zapomniałaś" dokumentów - może nawet od mandatu się wywinieszMarcia77, nie namawiam do złego
wiesz tu jest Polska przpominam i francowata rejonizacja..dobrze ze najpierw zadzwoniłam bo bym jezdziła od posterunku do posterunku..no a urzad wiadomo tez mam przydzielony..ale ja to bym gdzieś bliżej podjechała...
ja to odwrotny problem, moje spodnie zaczynają wisieć mi na tyłkua wczoraj nic nie kupilam bo wszystko mi sie zacina na piersi i w biodrach o takiego dola zlapalam
no i ważnym badaniu technicznymno właśnie.. mi wujek policjant drogówki zawsze powtarzał, że bez OC to mam nie myśleć o aucie, a resztę olać![]()
jeśli konieczność lub skleroza
zazdroszczę..u nie nawet ja karmiłam to waga stała jak zaczarowanaja to odwrotny problem, moje spodnie zaczynają wisieć mi na tyłku![]()
jeszcze parę tygodni karmienia i wieszak ze mnie zostanie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość