asiu no to wspaniałe wieści baaardzo sie cieszę kochana wiedziałam, ze wszystkow róci na dobre tory... tera zniech udowadnia co naobiecywał a bedzie super
Szczerze to ja juz pomalu zaczynalam watpic ze bedzie oki no ale pozyjemy zobaczymy nie kazdy facet słowny jest, wiadomo
Wiecie co? mam jakas wysypke na twarzy najpierw byly male suche plamki a teraz przerodzilo sie to w male czerwone swedzace kropeczki Moze ktoras z was wie co to takiego?? Moze wkoncu dostalam uczulenia na krem
a spodziewałaś się uczulenia? masz wrażliwą skórę?
moaj skóra jest strasznie wrażliwa. Kosmetyki tylko jednej firmy moge używac no i używam, krem tez juz od jakiegos czasu ten sam. Wczesniej nie bylo nic ale teraz mnie wysypalo potwornie no i swedzi jak nie wiem
polecam asiu na takie podrażnienia i w ogóle do stosowania na taka skórę krem exomega dostępny w aptece. wypróbowaliśmy go na Jadze działał rewelacyjnie na takie krostki i suchą skórę. wyróbuj jak znajdziesz
AsiaNL, oj baaaaaaaardzo chetnie bym przyjechala.Kocham morze
W tym roku b chcemy jechac na wczasy,zobaczymy czy nam sie uda.dzis wieczorem bede wiedziala czy uda nam sie wkrecic ze znajomymi na taniutkie kwatery w ustce
asiu góry to ja kocham, wiec mozemy razem sie wybrać kiedyś uwielbiałam lazić i wspinac się na szczyty, ale od kiedy jest Jagódka nie byliśmy w górach bo dla mnie to byłaby meczrania wlóc siebie i dziecko - caly czas się martwić i biegac za nią...co to to nie. póki co - zostaje nam właśnie morze, ale w tym roku jeśli wypalą plany z dokończeniem budowy domu to raczej nigdzie z braku kasy nie pojedziemy