Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

03 kwie 2008, 14:33

spinka pisze:Janoszka super pomysł, tylko aż strach pomyśleć co to by było :ico_olaboga:

jak to co - gorąca i burzliwa dyskusja :)
musimy kiedyś koniecznie to sprawdzić :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2008, 14:34

No mi ostatnio w ogóle nie chce się słodkości, a jak już to się sama oszukuję i jem np. wafla ryżowego, lub kisielek no albo cappuccino :-) I jestem z siebie dumna :ico_oczko:
A teraz wrąbałam talerz pysznej koperkówki, wczoraj u mojej mamy była, ale jakaś mdła - nie ma jak moja własna :-D (Ja to dopiero jestem skromna).

A ta lista to ch.... długa :ico_olaboga:

Marta swoją drogą to się już zaczyna robić śmieszne, mój A. zabiera się za mnie jak pies za jeża - przez ten brzuch :ico_smiechbig: Ostatnio to się nieźle pośmiałam :-D

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 14:39

a mój m. mówi dzis po przyjsciu z pracy tak " kiedy ten brzuch ci sie zrobił taki wielki? Z boku to masakra!" Miły nie? Niech żyje spostrzegawczość :ico_puknij:
idę bo on jednak nie spi to sie do niego poprzytulam :-D

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2008, 14:43

Marta nakarmiłaś, teraz pogłaszcz i może będą efekty w postaci zadowolonej ciężarówki. Trzymam kciuki :-)

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 14:46

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Ale żeście popisały dużo, i to na rózne tematy , normalnie aż zapominam co miałam odpisać i komu.

Mąż już w pracy, Milan śpi więc ja na kompie.
Dziś na obiad zrobiłam pyzy z mięsem, ( jeszcze nam się nie znudziły)

spinka, my nawet wyspani, ale to chyba tylko dlatego że słońce tak jasnojuż świeciło i jakoś pogodniej się nam wstało.
Gratuluję zakupów.

Więc tak co do butelek dobre są AVENT ale ostsnio był program i zalecali fajniejsze buteleczki, gdzie jak dzidzia ssie to jak by cyca ciągnęła mi się coś kojarzy z wyglądu jak te ( Tommee Tippee )
http://www.allegro.pl/item340055491_but ... piers.html

tu niestety nie widziałam takich.

Odnośnie kosmetyków dla maluszka to ja używałam Natusan ( J&J)
Pupę smarowałam tylko oliwką prawie do roku. A ciało do 8 miesięcy i po kąpieli. Krem do twarzy bambino czy J&J i chyba to wszystko.

Ubranka prałam 1 raz w proszku jelp, ale to tylko 1 raz taki proszek kupiłam bo tu mają bardzo dobrą wodę i jakoś szybko przerzuciłam się na proszek który my używamy.

Co do krzesełka jeszcze nie wybrałam, ale znalazłam inne modele i nadal głowie się miedzy 4, czekam też na fotki tego krzesełka fisher pice, bo ma mi podesłać jutro allegrowicz którego poprosiłam. Ale te krzesełka prawie wszystkie są dobre, więc chyba obojętnie co wybiorę będzie trafne :-)

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 14:48

wez zrozum chłopa: poszłam i skoczyłam na niego , całuje go a ten stwierdza ze idzie palic w piecu bo mu w nogi zimno :ico_puknij: jak ja Go kopne to mu sie ciepło zrobi :ico_zly:
ide herbatke zrobić i ogarne kuchnie bo tam bede tego małego uczyć- u niego tez zawsze w kuchni siedzieliśmy, a na górze m. chce ogladac tv

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 14:48

aaaa jeszcze co do twardych brzuchów, mi często zdarza się mieć, ale nic nie robię, i jakoś nie myślę że to skurcze, może dlatego że już wiem jak wyglądają skurcze porodowe i tylko twardy brzuch to sie przy nich chowa.

No to się rozpisałam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 14:49

ja juz też przyzwyczaiłam sie do twardawego brzucha ale raz miałam skurcz prawdziwy- takie dziwne uczucie że od razu siadłam i czekałam aż przejdzie

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2008, 14:50

Siunia ja zamówiłam 1 buteleczkę Tommy Tippy antykolkową i zobaczymy jak się sprawdzi.
Ja teraz skorzystam, że karnisz nie zaczepiony i sama zaczepię firankę (na dole) a potem A. tylko zamocuje całość z zaczepioną firanką :-D

Marta tylko jak go kopniesz to z przytulanek już na pewno nici - mówię Ci , to nie skutkuje ja próbowałam, taka byłam już sfrustrowana :ico_wstydzioch:
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2008, 14:52 przez spinka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2008, 14:52

o tu większe zdjęcie tej butelki, ale jak chcecie to wpiszcie w googole to napewno dużo stron znajdziecie

Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”