Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 kwie 2009, 12:41

isiawarszawa, pięknie że dzidziulka ma już 5,5 cm :ico_brawa_01: a chłopy za pierwszym usg tak mają :-D mój też był w wielkim szoku jak to wygląda cudownie!!!
Zaraz sobie zajże na tą stronke!!
asika82, no własnie mnie też troszke brzuch pobolewa czasem kłuje dziwnie w różnych miejscach mam nadzieje że to nic złego tylko się rozciąga.

bigottka, ale z ciebie kuchareczka hihi to tak jak ja!! Ja dzisiaj leczo i kurczaczek pieczony!! Pychotka!!
Ide pichcić wpadne później!!

asika82
4000 - letni staruszek

22 kwie 2009, 12:52

isia brawo dla kruszynki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

22 kwie 2009, 12:54

magduś81, kuchareczka to może nie ale teraz mam więcej czasu więc siedzę w kuchni jak ta kura domowa a mąż zadowolony bo nie przeszkadzam przynajmniej jemu. Hmmm leczo dobre jest ale ostatnio na paprykę dostałam wstręt i nie ładnie mi pachnie i od razu lecę do wc :587:
Nie martwcie się nie tylko Was pobolewa brzuszek u mnie też to jest zwłaszcza jak za dużo zrobię a czasami bez powodu :-/
Dobra bo mi zupka się przypali :-P

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

22 kwie 2009, 13:33

Tak sobie poczytałam i widzę, że same smakołyki przyrządzacie i zaczęło mi w brzuchu burczeć. Idę zaraz na dół coś zjeść :-) Tylko mam nadzieję, ze coś bedzie, bo przez 3 godziny nie mieliśmy w biurowcu prądu. :ico_haha_01:
Magduś81 ja wczoraj robiłam leczo i prawie całe sama zjadłam. Tak mi smakowało, że nie mogłam się oprzeć :-D Dziś nie mam pomysłu na obiad, tzn. na drugie. Bo zupka to z pewnością będzie czerwony barszczyk. Może mi w międzyczasie wpadnie jakiś pomysł do głowy. Będę miała mnóstwo czasu, bo mój Piotr z kolegami z dawnej firmy pływa dzisiaj na łódce.
isiawarszawa gratuluję Kruszynki :ico_brawa_01:

Kochane, mnie też brzuch czasem pobolewa i coś tam zakłuje, ale to normalne. Wszystko się rozciąga żeby nasze maleństwa miały miejsce...no może przesadziłam z tym, że wszystko :ico_oczko:

Miłego popołudnia!

Awatar użytkownika
wiolaw

22 kwie 2009, 13:44

witam

wczoraj po wizycie nic sie nie odezwałam , bo późnio wróciliśmy z warszawy i jeszcze poszliśmy do znajomych po lekcje dla Ali , ale już mówię :ico_oczko:

nowa pani doktor okazała się rzeczowa i konkretna i przy niej zostane , założyła mi kartę ciązy, wypytała o wszystko i co najważniejsze dała zwolnienie do 19 maja :ico_brawa_01:
więc mam miesiąć luzu przynajmniej od jednej pracy , drugą traktuję ja hobby , więc będę po troszku dłubać przy pazurkach :ico_oczko:

a dziś dołanczam do grona kuchareczek :ico_oczko:
mama ugotowała rano zupkę ogórkową , więc ja zrobię na drugie kotleciki schabowe, ziemniaczki i mizerię :ico_oczko:

a do tej pory błogo leniuchowałam na słoneczku , odprowadzilam Ale do szkoly i jak wróciłam i siadłam na bujawce na podwórku to dopiero tel ze szkoły był w stanie mnie ruszyć , ale powylegiwałam się i tak :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
bigottka

22 kwie 2009, 14:44

wiolaw, gratuluję zwolnienia Tobie dała przynajmniej na miesiąc ja to będę się bujać za 2 tygodnie do ginka i mam nadzieję że wtedy da mi na więcej niż na tyle. Witamy w gronie kur domowych :-P
Idę coś wszamać bo coś dzidzia się domaga :-)

asika82
4000 - letni staruszek

22 kwie 2009, 18:03

jejku tu tylko o jedzeniu i pichceniu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: a mnie na cukierki wzieło i tylko na słodko jem.

Awatar użytkownika
madzulla
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

22 kwie 2009, 19:37

witajcie kobietki przepraszam ze was zaniedbuje ale bole glowy mnie rozbrajaja i nie moge sobie z nimi poradzic a niechce sie faszerowac lekami wiec ile moge to odpoczywam buziaczki dla was ogromne

Awatar użytkownika
bigottka

23 kwie 2009, 08:16

Witam kobietki z samego ranka. :ico_brawa_01:

madzulla, jak się źle czujesz nikt Ciebie nie zmusza do siedzenia przy kompie i wpadaj jak będziesz się czuła dobrze więc się nie przejmuj dbaj o Siebie ty jesteś w tej chwili najważniejsza.

Ja właśnie wstałam i się zastanawiam co dzisiaj zrobić bo jakoś nic mi się nie chce :ico_sorki: może pojadę do koleżanki na plotki a potem nie wiem może do fryzjera :-/

A jak planujecie spędzić dzisiejszy dzień?
Buziaczki

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 kwie 2009, 09:07

ja bede pisac prace :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”