nasz Marcelek prawie całą noc płakał

wczoraj zjadłam po raz pierwszy zupę pomidorową, myślicie, że to po niej się mógł tak źle czuć??
jak długo ta zupa może być w moim mleku??
no bardzo możliwe że to po pomidorówie. Pomidory to bardzosilne alergent i moze boleć po nich brzuszek. A długo ni ebędzie jej w twoim mleczku boprzeciez mleko na bieząco się tworzy z tego co jeszwczoraj zjadłam po raz pierwszy zupę pomidorową, myślicie, że to po niej się mógł tak źle czuć??
jak długo ta zupa może być w moim mleku??
Mój Szymon jadł raczej regularnie co 3 godziny w dzien i co 4 w nocy... teraz wróciły do nas kolki i je bardzo często, ale małe ilości. Zwróć uwagę czy Twoja dzidzia rzeczywiscie połyka pokarm czy potrzebuje cycka tylko do uspokojenia się? jak sobie tylko cmoka to daj jej smoczekdziewczyny, moja mała dosłownie ciagle by ssała cyca, zwłaszczapo południu i wieczorkiem, u was tez tak maluchy jedza?
ja mam dokladnie to samo,i od wczoraj ta krew i to ileno i ja mam zaparcia, ale bardziejmartwi mnie duża ilość krwi w sedesie jak juz sie w koncu załatwie No i boli mnie przy załatwianiu cholernie i to wcale nie brzuch zastanawiałam sie właśnie czy to nie hemoroidy???ale kurk nic mnie nie swędzi ani nie piecze
chcialabym... ta.. ale on w dupce ma i wypluwa, bo wie, ze go chce oszukacjak sobie tylko cmoka to daj jej smoczek
mnie sie wydaje, ze to przez to, ze kazde dziecko jest nne i nie mozna porownywac. Ja karmie nieregularnie w dzien, to zalezy od malego. na razie mu pozwalam na takie zachcianki, poki jest taki malutki.mam kolezanki ktore karmia bardzo regularnie - co 3, 3,5 godziny. Mi to sie w zyciu nie udaje... Jak to zrobic??????????????
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość