Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

24 kwie 2009, 08:39

haha - z tym owadem to modliszka jakaś chyba albo cosik równie mało przyjemnego
Wiesz to wyszlo od tego ze komar jest owadem nie dosc ze jak bzyczy to strasznie wnerwia to jeszcze żeruje na człowieku, to pasuje do opisu Marcina matki :-D nie dosc ze jak gada to wnerwia to jeszcze zeruje na Marcina kieszeni :ico_sorki:
raczej starania z nia związane
Nooo to trzymam kciukasy :ico_brawa_01:
a ty robisz testy owulacyjne a lbo mierzysz temp.?
Ja obserwuje zachowanie organizmu. Jezeli boli mnie brzuch jak na @, mam wrazliwe piersi i jest śluz przezroczysty to znaczy ze jest owulka :-D w sumie to nieraz sprawdzam w kalendarzu owulacyjnym w kompie. Wylicza mi dzien owulki bo mam regularne miesiaczki :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-24, 08:40 ]
T to po prostu nasz zaniedbujesz kochana
No właśnie gdzie nasza Lidzia?? Tesknimy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 kwie 2009, 09:05

aaa...musze się wam pochwalić :ico_brawa_01: od wczoraj trwają obchody "imienin" naszego miasta i wybrałyśmy się wieczorkiem z Jagódką na koncert Kasi Kowalskiej, Marcin miał do nas dojechac jak skończy pracę. I dojechał :ico_haha_01: Kupił Jagódce oooogromnego balona, zabrał nas wprawdzie do pizzerii, ale zawsze coś - no i zza kurtki wyciągnął po drodze, w takeij wąskiej uliczce przepiękną różę i niczym we filmie -wyznał miłość ahh kochae - dla takich chwil warto żyć
:ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

24 kwie 2009, 09:09

eve.ok, Jejciu ale romantycznie :ico_sorki: zazdroszcze Ci naprawde :ico_sorki: noo a dla męża :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dlaczego moj Marcin nie jest romantyczny :ico_noniewiem:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

24 kwie 2009, 09:14

Przepraszam was dziewczynki ze tak malo ostatnio siedze ale w pracy nie molam klikac i to dlatego.Dzis tez nie wiem ile popisze bo jestem sama a duzo pacjentow na wizy mam a z tym to takie prepszenie sie :ico_noniewiem:
Kazdego spisac z paszportu potem drukowac potem jak mi zdjecia przyjdą to musze je popakowac.pieczetowac itd :ico_noniewiem:
postaram sie zagladac :-)

eve.ok, ale romantyk jejuuuuuuuuuu extra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

24 kwie 2009, 09:26

Wiecie co?? ja wczoraj podgadywalam marcina bo w niedziele Zuzia jedzie na urodziny do kolezanki do McDonalda na 2 godziny. Powiedzialam ze wkoncu bedziemy mieli czas dla siebie a on na to ze on tez tam idzie bo kolega go zaprosil :ico_szoking: :ico_sorki: Malo mnie szlag nie trafil! zero romantyzmu :ico_zly:

[ Dodano: 2009-04-24, 09:29 ]
kobitki na rece mam takiego malutkiego pieprzyczka. spuchl mi i swedzi nieziemsko :ico_olaboga: nie moge sie opanowad zeby nie drapac no i sie czerwony zrobil. To juz tak od wczoraj :ico_sorki:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

24 kwie 2009, 09:46

AsiaNL, napij sie calcium i nie drap!nie wolno :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
a on na to ze on tez tam idzie bo kolega go zaprosil Malo mnie szlag nie trafil! zero romantyzmu
:-D :-D :-D :-D
przeciez to maly dzidzius i nigdy nie jadl w mc donaldzie :ico_oczko:
moj tez by chetnie polecial :ico_haha_01: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

24 kwie 2009, 09:53

lidziasc, No McDonald to mi juz uszamy wychodzi no ale przeciez kumpel go zaprosil na trinken tranken i bedzie tankowanie ciekawe tylko kto wróci autem do domu.
Wiecie co? wczoraj tak sie wkurzylam na pewien filmik ze malo mnie szlag tez nie trafil :ico_zly: jak policja holenderska zatrzymala grupke polakow :ico_puknij: nie dosc ze na silniku lezala miotła i wszystkie przewody sie walaly to jeszcze glupia pinda p[yta sie policjanta gdzie jest coffieschop (miejsce gdzie sie pali marichuane) :ico_puknij: :ico_puknij: Boszzzzz i tacy ludzie wyrabiaja polakom opinie w holandii. Jak ktoras chce obejrzec filmik to na pw przesle. tam mowia w wiekszosci po angielsku.

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 kwie 2009, 10:05

no lidzia nam się zdyscyplinowała :ico_brawa_01:

a co do marcina romantyzmu to ostatnio mnie zaskakuje, bo wczesniej ajkoś sie nie palil do wyznan, kwiatków itd.
ale to po częsci mja wina, bomieszkajacz tesciami wciąż chodizłam podminowana, naburmuszona, wyładowywałam sie na Marcinie- teraz jestem bardziej wyciszona :-)

asiu jak Ci sie ten pierzyk zmienia i swędzi - to w żadnym ywpadku nie drap i idź najlpeiej z tym do lekarza, zeby fachowym okiem to obejrzał. tylko, zebyś się tam u siebie dostała znowu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

24 kwie 2009, 10:09

No z tym pieprzyczkiem to chyba sie wybiore. Zobacze co sie bedzie dzialo z tym. W poniedzialek wtedy do lekarza pojde. On jest naprawde malusi ale teraz wyglada jak by mnie komar chlasnal w niego.
teraz jestem bardziej wyciszona
To tez daje duzy plus w starankach bo juz jest mniej stresu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 kwie 2009, 10:23

no tego stresu to ostatnio niestety wiecej - tylko powody sie zmieniają :ico_noniewiem:

idź koniecznie asiu - z takimi rzeczami zawsze lapiej ieć pewnosć, ze wszystko jest ok.

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”