lidziasc
Wodzu
Wodzu

24 kwie 2009, 21:10

Jedziemy jutro do mojej kumpeli na wekend moze rano zagladne :-)
to po nastepnym tygodniu mu podziekowalam
hihi i bardzo dobrze.
Ja tamtych wspominam baaaardzo milo :-) ale wlasciwie malo ich znalysmy bo jechalysmy na weekendy czy wakacje.wtedy sie dobrze bawilysmy a jacy sa teraz??hm kto to wie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

25 kwie 2009, 08:55

Witam sie :-D
Jedziemy jutro do mojej kumpeli na wekend moze rano zagladne
Noooo to milego weekendu zycze :ico_brawa_01:
Ja dzisiaj siedze a zablokowanym kompie. System mi sZlag trafil a najgorsze to to ze nie wiem jaka jest przyczyna i wszystkie zdjecia itd. poszlu sie walic :ico_zly:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 kwie 2009, 21:13

hej kochane :ico_haha_02: ja na chwilke tylko bo jestem tak skonana, ze zaraz mykam do łózeczka chyba :ico_spanko: niestety sama dzisiaj :ico_placzek: ale be zobaw - owulację wykorzystaliśmy w południe :ico_brawa_01: poprawimy jutro na wszelki wypadek gdyby cykl sie wydłużył, ale jak sie skróci, to znowu będzie klapa :ico_noniewiem: no zobaczym za kilkanascie dni :-)

a jak wam weekend mija kochane? :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

26 kwie 2009, 16:08

Aloooo

Ja mam znowusz nerwy jak nie wiem na kompa..... blokuje mi wszystko i nie moge dostac sie do systemu :/

hormiga
Papla
Papla

26 kwie 2009, 19:57

witajcie!!!
Podczytuję was od jakiegoś czasu i zastanawiam się czy mogłabym do was dołączyć?
Kiedyś pisałam na Upragnionym Maleństwie (może Lidzia mnie pamięta...), teraz prawie nikogo tam nie znam bo miałam przerwę...
Też jestem po stracie - w 8 tyg straciłam ciążę, było to w listopadzie 2007 - od tej pory starania, ale szanse mamy małe bo mam wrogi śluz, leczymy się w klinice niepłodności, ale mam coraz mniejszą nadzieję, byc może już w przyszłym miesiącu doktorek zadecyduje o inseminacji...
To co, mogę zostać i z wami popisać?? :-)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

27 kwie 2009, 08:30

hormiga, no jasne ze mozesz zostac :ico_sorki: :ico_sorki:
nie musisz sie pytac
przeciez jestesmy tu po to by sie wspierac :ico_brawa_01:
Pamietam twoj nick :-)
mam nadzieje ze uda sie w koncu zafasolkowac :ico_sorki:

na um tez malo zagladam i nie jestem w temacie.teraz wiecej tam ciezarowek niz staraczek :ico_oczko:

weekend zlecial za szybko.bylo b fajnie potem wrzoce jakies fotki

AsiaNL, a co to ci sie dzieje z tym kompem ciagle masz jakis klopt :ico_zly:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2009, 09:07

hormiga witaj kochana :ico_brawa_01: im nas wiecej tym lepiej - w kupie siła :-D choc powody dla których tu się poznajemy mogłyby być radosniejsze...

no ale kochana...wiary i siły :ico_brawa_01: nas wszytskie tu to trzyma - nadzieja. i musi się udać. Tobie tez :-)
a co do śluzu..hm...to co on ma takiego wrogiego? :ico_noniewiem: wiem, ze na brak śluzu płodnego rewelacyjnie wpływa wiesiołek...ale wrogośc śluzu? :ico_noniewiem: przybliż temat kochana - zawsze dowiemy sie czegos więcej :-)

a u mnie wzglednie spokojjnie, choc wczoraj była karczemna awantura z Marcinem. ale potem i było godzenie sie czyli równowaga zachowana :ico_haha_01:
tearz czekamy na wyniki, choć wam powiem, ze w zeszłym meisiącu to pracie na :ico_ciezarowka: było przeogromne - teraz jakoś mi sie uspokoiło :-)

a Ty lidzia od przyszłego cyklu ruszasz?

[ Dodano: 2009-04-27, 13:14 ]
a gdzie was dzisiaj kochane wywiało? :ico_noniewiem:

hormiga
Papla
Papla

27 kwie 2009, 14:07

no cześć dziewczynki!
Dziękuję za miło przyjęcie :-D
eve.ok, wrogi śluz wykazało mi badanie po stosunku. okazało się, że plemniki mojego męża nie są w stanie przeżyć "we mnie" i bardzo szybko giną. W związku z tym bardzo trudno jest, by doszło do zapłodnienia bo musialabym trafić w owulacje co do godziny, może by się wtedy udało. Dlatego inseminacja jest rozwiązaniem, bo nasienie nie musi pokonywac takiej długiej drogi i walczyć z moim śluzem :-)

A u mnie dzisiaj wieje, mało mi głowy nie urwało.
I nic mi się nie chce

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2009, 14:13

hormiga - nie ma to jak dowiedzieć sie czegoś nowego :ico_brawa_01:
wiesz...najważniejsze, ze znacie przyczynę - bo wiecie co robić żeby ja zniwelować a w moim otoczeniu jest mnóstwo par, którym lekarze mówią, że wszystko jest w porządku, wyniki badan idealne a oni nie mogą sie dostarać o Malenstwo :ico_noniewiem: będzie dobrze :ico_haha_01: musi sie udać :-)

a reszta lasncji nas dziś po prostu obeszla szerokim łukiem i ani asi ani lidzi nie widać :ico_placzek:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

27 kwie 2009, 15:02

a reszta lasncji nas dziś po prostu obeszla szerokim łukiem i ani asi ani lidzi nie widać
no jestem jestem..
mialam sterte prania do prania i prasowania.robilam foty ciuchow do sprzedania ugadalam sie z taka babeczka poza allegro na sprzedaz sukieneczek i spodni po dominice.przy okazji zciaglam letnie ubranka i posegregowalam jej...
potem gotowanie obiadku dla meza na szybko.
poczta i praca.
mam nadzieje ze zbyt wiele pacjentow nie przyjdzie dzis :ico_oczko:

hormiga, oj to faktycznie ciezko z zajsciem :ico_olaboga: :ico_olaboga:
a moze maz powinien tez plemniczki zbadac??moze one za slabe sa i nie koniecznie to tylko wina sluzu??
a z ta stracona ciążą jak sie udało??

trzeba byc dobrej mysli :ico_sorki:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”