Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 kwie 2009, 10:34

Witam w piękną sobote :ico_brawa_01: ja juz po śniadanku, znowu się najadłam :ico_wstydzioch: że musze teraz poleżeć i odpocząć hihi
Czekam sobie też aż facet przwyiezi mebelki, nie moge się już doczekać. Nie rozumiem tego dlaczego nie podali mi orjentacyjnie godziny kiedy przyjedzie więc sobie czekam.
A wy pewnie wszytskie gdzieś na zielonym kożystacie z ciepełka i pięknej pogodzianki!!
Miłego dnia :-D

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2009, 12:09

magduś81, nie tylko ty jedna czekasz ja właśnie czkam na faceta u którego zamówiłam drzwi do pokoi i też czekam aż przyjdzie wymierzyć i obliczyć wszystko ale jak na razie ani widu ni słychu po nim :-/ Ale i tak zdążyłam już być na działce i podlać tuje które wczoraj wsadziłam i róże oczywiście. A teraz czekam trochę posprzątałam ale chyba przesadziłam bo coś mnie plecy zaczęły boleć.
Miłego dnia brzuchatki

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

25 kwie 2009, 13:49

Witam i ja w sobotę.
Od rana wzięłam się za porządki i myślałam, że nigdy nie skończę. Teraz już odpoczywam i od czasu do czasu zalądam do kuchni na gotujący się obiadek. Nie mogłam się zdecydować co do zupy i robię dwie :))))
Mój Piotr na szczęście tak samo, jak ja lubi chodzić do kina, więc dwa razy mu powtarzać nie trzeba hi hi hi.
Dziś czuję się super i zaraz po obiadk mam zamiar wyjść na spacerek, bo pogoda piękna.
Miłej soboty!!!!

asika82
4000 - letni staruszek

25 kwie 2009, 14:18

Witam i ja !
Polatałam po sklepach trochę bo Markowi koszuli szukamy na slub bo oczywiście nam wymyśliła się inna jak wszystkie i takiej nie ma nigdzie.
Kiedyś z antoniem to mozna było pół dnia w jednym sklepie spedzic taki był grzeczny a teraz szok, krzyczy, ucieka, nie postoi minuty.
Nie mogłam się zdecydować co do zupy i robię dwie :))))
no nie mogę, że ci sie chce :ico_haha_01: A jakie robisz?

Awatar użytkownika
bigottka

25 kwie 2009, 17:48

Witam kobiety

Ja jestem już poobiedniej drzemce tak mi się spać zachciało że oczy same się zamykały więc grzech nie skorzystać :-P i teraz dopiero się obudziłam popołudnie prawie całe przespane ale cóż trzeba było. Teraz przydałoby się coś wrzucić na ząbek :-)
oczywiście nam wymyśliła się inna jak wszystkie i takiej nie ma nigdzie.
tzn jak inna?? Wyszywana złotem czy co?

Pozdrowionka :ico_ciezarowka:

asika82
4000 - letni staruszek

26 kwie 2009, 11:23

Witam w niedzielę. Dzisiaj grilik u nas na obiad

Bigotka koszula inna to znaczy ani gładka ani w paski. Kolor ekri nas ogranicza a takich jest mały wybór a my chcieliśmy w kwiaty delikatne albo w jakiś wzorek. No ale juz kupiona, nie do końca jaka miała być ale nie chce nam się do Wawy po samą koszulę jechac.

Awatar użytkownika
wiolaw

26 kwie 2009, 15:18

witam babeczki

ostatnio strasznie was zaniedbuję , ale w domu mam problemy z netem i to dlatego :ico_wstydzioch:

u mnie jak narazie wszystko po staremu , caly czas jestem śpiaca ale nie mam czasu sie położyć , takie to moje zwolnienie :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-04-26, 15:19 ]
:ico_tort: stawiam za czwarte okienko :ico_haha_02:

a teraz lece na imieninki do szwagra , może wieczorkiem jeszcze sie odezwe , :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
bigottka

26 kwie 2009, 17:13

witam kobietki w popołudniowe słoneczko.

asika82, myślałam że to taka trochę inna ale tak się spytałam. To fajnie że już jest kupiona w końcu to jest ważny dzień dla Was.l

Ja właśnie wróciłam z działeczki troszeczkę posprzątałam wymalowałam płotek i zrobiłam grilla i teraz po prostu padam z nóg jestem wykończona a na dodatek mąż ogląda głupi mecz :ico_zly: :ico_zly: chyba położę się na chwilkę
Do usłyszenia kobietki wieczorkiem jak wstanę chyba że nie będę miała siy też to jest możliwe :-P

Pozdrowionka

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 kwie 2009, 18:06

witam
a my własnie wrócilismy z łodzi z wesela i leżymy jak dwa słonie nic nam sie nie chce :D :)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 kwie 2009, 21:04

Czesc babeczki :-D dzisiaj jestem koszmarnie zmęczona, dzisiaj i wczoraj niestety składalismy meble ale najgorsze sprzątanie :ico_placzek: ide dzisiaj spać, więc do jutra!!! DObrze że przynajmniej nie musiała składać!!
Buziaczki!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”