Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2009, 16:03

shoo, faktycznie mały sie rozkręcił, pamiętam jak Maja tak odpychała sie jedna nóżką - lada chwila Jaspi będzie raczkował - jestem o tym przekonana, on już wstaje do pozycji pieska :DD :DD :DD

Ahh, pomyslałam teraz o Huberciku - pewnie już chodzi, może Iwonka cos wiesz???

Ja znowu byłam dzisiaj w pracy :-/

A P. znowu nie ma w domu, wybył oczywiście zaraz po moim powrocie - sprzątają ogród :-|
Trafiła mu się dzisiaj kupa do przewijania, ale się cieszę, biedny prawie się porzygał :DD

Czekam jak mała się obudzi, włączę pralkę i może pójdę do nich na ten ogród, sama nie wiem :ico_noniewiem:
zmęczona troszke jestem po pracy :-/

[ Dodano: 2009-04-25, 16:04 ]
gie twoje myśli w pociagu mnie rozwaliły, ale faktycznie masz przeboje dziewczyno!!!

Pati czekamy:-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2009, 08:25

czesc :-) pierwsza!

dzieki za mile slowa odnosnie Jasperka... noo rozkrecil sie chlopak :ico_olaboga:

u nas nocka ok, ale juz o 7 byla pobudka, stwierdzilam, ze nie bede czekac do 8 (jak zawsze) zeby go nakarmic.. i dalam mu butle o tej 7, zreszta bylam wyspana, bo poszlam spac przed 23 :-)
na dzisiaj mielismy zaplanowany piknik, ale nic z tego, bo leje :(
pomyslałam teraz o Huberciku - pewnie już chodzi, może Iwonka cos wiesz???
wydaje mi sie, ze juz chodzi... mam wrazenie, ze widzialam takie zdjecia... poza tym, na glownym zdjeciu Kamili jest stojacy (juz w bucikach) Hubert, gdzies na miescie... wiec podejrzewam, ze juz poszedl w swiat :ico_oczko:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2009, 09:12

witam, jako druga :-)

ale tu pustki :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

u nas nocka, nie wiem jaka bo spałam jak zabita od ściany :-)
P. teraz odsypia a Maja dokazuje, właśnie ją przewinęłam z pierwszej kupy ;-)

Czekam aż Pan łaskawie wstanie, bo mam ochotę poleżeć w wannie z olejkami relaksacyjnymi i zrobię to jeszcze przed obiadem :ico_wstydzioch:

Maja wstała dzisiaj o 5,45 :ico_szoking: , wojarzyła do 7 i znów zasnęła między mną a P. w poprzek - oczywiście wtulona główką w mamusię, później się przekręciła i przykleiła się do mnie więc ja nie dospałam nic a nic :ico_spanko:

kurczę dzisiaj niedziele a ja musze wrzucic jedną pralkę, Majkowych ubranek :-/
Nie mam juz w co ubrać moje dziecko, bo albo wyprane ale nie wyprasowane albo nie wyprane :ico_wstydzioch: , aż mi wstyd

no nic pośmigam jeszcze moment po necie i spadam :-)

[ Dodano: 2009-04-26, 09:13 ]
na glownym zdjeciu Kamili jest stojacy (juz w bucikach) Hubert, gdzies na miescie.
mozna się było tego spodziewać.
To ty jesteś jedną z tych "szczęściar" których nie usunęła z listy???

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2009, 10:09

hej Marta! udanej kapieli ;-)
To ty jesteś jedną z tych "szczęściar" których nie usunęła z listy???
nie, nie jestem jedna z tych szczesciar :ico_noniewiem:
usunela mnie... ale glowne zdjecie kazdy moze zobaczyc ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2009, 10:19

heja :)

wczoraj mialam kaca, przez co zbraklo mi ochoty na foruma, wybaczcie :ico_sorki: :ico_brawa_01: dopiero wieczorem, jak wrocil Pan poprosilam, zeby pojechal po lekarstwo na kacora - zestawik Big Maca :-D :-D :-D troche pomoglo, no, ale caly dzien cierpialam... do tego jestem podziebiona, mam mega katar, wiec w nocy nie moglam zasnac przez zapchany nos :ico_zly: :ico_zly: Nocka w miare dobra, byla tylko jedna pobudka o 2:00 na karmienie i mala wstala przed 6:00, wiec jak na nia, to luksik...

dzisiaj piekna pogoda, mala drzemie juz chyba z 1,5 godz., jak sie obudzi, to ja nakarmie i pojdziemy na dwor, bo umowilam sie z moja mama na spacerek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

SHOO - Twoj "Jaspis" niezle daje czadu!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-04-26, 10:22 ]
MARGARITA - smiejesz sie z moich pociagowych przemyslen, ale naprawde wlasnie taki scenariusz przebiegl mi przez glowe... :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:

PATI - kurcze, jaka szkoda, ze Cie z nami nie bedzie... czekam na te sms-ki (chociaz juz tego nie przeczytasz), ale mam jednak nadzieje, ze szybko skolujecie sobie neta!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 kwie 2009, 13:54

Witam i ja.
Wczoraj nie mialam czasu na klikanie, Bo rano pojechalismy na pchli targ robiony przez dzieci,wiec mozna bylo kupic rzeczy dla dzieci.Wiec sie obkupilam w ubrania dla Wiki no i oczywiscie nowe zabawki.Ale przy takich cenach mozna sobie pozwolic(np ubranka po 1euro za sztuke).

Shoo widze ze Jasper wyczynia to samo co Jula.Tez nauczyla sie podciagac do przodu i juz wszedzie dotrze :-) No i z wielkim zaparciem podciaga nozki pod siebie wiec tylko patrzec jak zacznie raczkowac :-)

No i dzis stawiam w imieniu Juli :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: na 8miesiecy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2009, 16:34

Witam

jestem na starym mieszkaniu wiec wpadlam do Was z dobra nowinka.

Wczoraj dostalismy list z innej firmy, ze od 06.05 bedziemy mieli internet wiec juz neidlugo, bardzo sie ciesze.

No to buziaki, bo musze leciec.

Papapa

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2009, 18:59

Hejka
No i dzis stawiam w imieniu Juli :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: na 8miesiecy :ico_brawa_01:
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
od 06.05 bedziemy mieli internet
super

[ Dodano: 2009-04-26, 19:00 ]
Ahh, pomyslałam teraz o Huberciku - pewnie już chodzi, może Iwonka cos wiesz???
ja nic nie wiem, nie jestem już Kamili znajomą :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 08:00

czesc :-) PIERSZA! :-D

Pati85, fajnie, ze zajrzalas! no i super wiadomosc, do 6 maja - rzut beretem :ico_brawa_01:

Gie, rozumiemy powod Twojej sobotniej niedyspozycji... big mak lekarstwem na kaca? hmmm... to pewnie te wszystkie "witaminy E" zawarte w nim dzialaja jak odtrutka.. :ico_noniewiem: :ico_oczko:

szkrab, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla naszej najmlodszej sierpniowki Julki!
mowisz, ze tez juz pelza jak Jaspi?? macie jakies zabezpieczenia? pokazywalas kiedys taki drewniany kojec, czy jak to sie zwie...

u nas nocka okej, tylko jedna pobudka na smoka, bez przewrotek :ico_sorki:
a wczorajszy dzien - mega nudny, caly czas bylismy w domu, obejrzelismy film (Identity), ja poczytalam ksiazke... mam nadzieje ja dzisiaj skonczyc, zrobilam pranie... no i tyle :-) aha, jedynym moim wyjsciem wczoraj bylo skoczenie do budki z kebabami po kebaba :-D
zajrze pozniej!!

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2009, 08:43

Berek :)

zajrze pozniej, bo jestem chwilow sama - kolezanka u lekarza, nie wiem kiedy dotrze do pracy... :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”