Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

27 kwie 2009, 13:39

Odpoczywaj Madziulka ile się da. Teraz Ty i Maleństwa jesteście najważniejsi. Niczym się nie przejmuj tylko leniuchuj. Sama bym sobie tak poleżała. Już mi niewygodnie siedzieć przy biurku :ico_zly: i coraz częsciej zastanawiam się nad L4.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 kwie 2009, 13:46

Magda33, to idz na jakiś cza na L4 i odpocznij od komputera i siedzenia przy biurku!! A potem sobie wrócisz do pracy znowu na pare dni i tak na zmiane do póki nie pójdziesz na L4 na stałe!!!
Ide zrobić powolutku coś na obiad!!

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

27 kwie 2009, 20:05

Magda33, nie zastanawiaj się nad L4 tylko idź bez oporów ja już mam dosyć siedzenia w domu mąż mnie wkurza i to bardzo i się zaczynam zastanawiać czy nie wrócić z powrotem na jakiś czas do pracy.

Coś ostatnio zaczynam mieć coraz częstsze bóle podbrzusza może to na tle nerwowym nie wiem jak w środę pójdę do ginka to się do dopytam bo zaczynam się powoli denerwować nie chciałabym stracić mojego maleństwa :ico_placzek: :ico_placzek: i na dodatek mąż mnie jeszcze denerwuje do tego :-( ale co ja będę Wam smucić kobietki.
Kładę się pomału spać bo jakos kiepsko się dzisiaj czuję i cały dzień przespałam. Życzę miłego wieczoru i do jutra kobietki

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 kwie 2009, 20:18

witam
na weselu sie nie najadłam bo jedzenie było takie ze akurat nie mialam co jesc :|
i nie potańczyłam bo sie zle czułam i wogóle nie chciałam jechac ale Piotrek jest ostatnio dla mnie taki dobry znosi moje humory i wogóle że pojechałam i siedziałam grzecznie za stołem :-)
dzis byłam na badaniach kontrolnych (pobierali mi krew)
wkuwali sie [tylko ] 5 razy :-D po drugim ukłuciu położyłam sie na kozetke bo mi było słabo i spedziłam tam chyba z 30 minut. ale nic nie poradze że nie mam żył.
u mnie w łukowie jakos mi umią pobrac krew a tam :-/
mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej bo ja tak bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo boje sie igieł :ico_haha_01:
nom nic, lecem zadzwonic do piotrusia bo jestem w łukowie, przyjechałam po kolejne L4 bo moj gin jakos sie nie kwapi do wypisania...

asika82
4000 - letni staruszek

27 kwie 2009, 20:38

Witam!
U ginka wszystko ok, dostałam globulki i masć. Idę 28 maja na USG.

Co do płci dzidzi to ja bardzo chciałam dziewczynkę i na nią się nastawiłam i dlatego dobrze,ze ginek wypatrzył siusiaka u Antosia bo miałam czas się do tego przyzwyvczaić. A teraz chcę i nie chcę wiedzieć. Najlepiej to by było jakby dzidzia wtydliwa była i nic nie pokazała.

Isia co było do jedzenia na tym weselu,ze nie miałaś co jeść :ico_noniewiem:

Magdus leż, lez i leż.

bigotka z nerwów brzuch Cię boli.

Awatar użytkownika
wiolaw

27 kwie 2009, 22:34

dziewczynki nie mam czasu was doczytac , bo neta dalej niet , ale pamietam o was cały czas i teraz zamiast spac to korzystam z meżowskiego służbowego , ale nie mam siły ani czytać , ani pisac , bo włąsnie wróciłam z pracy pazurkowej , a teraz kobitki szaleja i mnie zameczaja , ale grosik sie przydaje więc narazie jak moge to jeszcze robię , :ico_oczko:
z jednej robotki mam zwolnienie , to z drugiej narazie nie rezygnuję

jutro może uda mi sie wczesniej wpaść , pa,pa

Awatar użytkownika
bigottka

28 kwie 2009, 08:26

Witam kobietki z rańca.

Ja oczywiście już spać nie mogę więc się witam z ciężarówkami :ico_ciezarowka:

Dzisiaj wskoczył mi 14 tydzień :ico_tort: ale do końca do jeszcze długo :-P przynajmniej jest z kim porozmawiać o problemach i ogólnie.
Mąż chce mnie jak zawsze wyciągnąć na działkę ale ja mam dzisiaj lenia więc coś wymyślę jakąś wymówkę.
A kobietki jak tam Wasze samopoczucia i jak brzusie rosną??? Mój rośnie :ico_brawa_01: ale powoli i tak już się nie mieszczę w stare spodnie a bluzki to są obciśnięte że szok :ico_szoking: :ico_szoking: Nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty u ginka bo robię sobie usg i może powie mi co tam siedzi :-P
Do usłyszenia później kobietki

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 kwie 2009, 08:50

Isia co było do jedzenia na tym weselu,ze nie miałaś co jeść
asika jakies niedobre (próbowałam) sałatki, tłusty sledz (nawet piotrowi nie smakował) galareta, pstrąg i wogole to jakos tak wszystko wyglądało ze nie wiadomo jak to zacząc jesc ani by sie tym człowiek nie najadł
najlepszy to był chlebek wędlinka i owoce :D
no ale cóż...
przeżyliśmy :-)
juz niedługo moj slub... ciekawe czy sie bede nerwowac :ico_puknij:

Awatar użytkownika
bigottka

28 kwie 2009, 09:26

isiawarszawa, pamiętaj że to Wasz najpiękniejszy dzień i nie masz czym się denerwować nikomu nie dogodzisz żeby się wszystkim podobał ja w każdym bądź razie nie przejmowałam.
Ja za to idę też na wesele 02.05 i mam nadzieję że nie będzie tak jak u Was jak byliście. Zobaczymy :-P

Awatar użytkownika
edulita

28 kwie 2009, 11:10

Hej
Wczoraj u dentysty rewelacja bardzo miła i delikatna pani dentystka - rozmawiała z małą i zrobiła jej lapisowanie aż jestem w szoku że Nikola dzielnie sama wysiedziała na fotelu i nie płakała, ja zrobiłam przegląd wszystkie kły mam zdrowe jeszcze raz jedziemy w następny wtorek - ja na zdjęcie kamienia a Niki z jeszcze jednym ząbkiem do zrobienia.
Dziś za to wstałam i od rana mam suchy męczący kaszel :ico_noniewiem:
isiawarszawa, - wasz ślub i wasze szczęście a innymi to się nie przejmuj ważne żeby wam się podobało
bigottka, - :ico_brawa_01: za kolejny rozpoczety tydzień
wiolaw, - tylko sie nie przepracowuj :ico_nienie:
asika82, - dobrze że wszystko ok stosuj leki i będzie w porządku
Magduś - odpoczywaj i już laba Ci pomoże

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”