ale ogolnie kieca jest GIT !

ano, jest na wiele okazjino ja wlasnie nie chcialam takiej eleganckiej sukienki, ktorej nie moglabym potem zalozyc "ot tak..." Ta jest wiosenna i taka niezobowiazujaca...![]()
nie zdziwilabym siegratki dla Jasperka...![]()
cos czuje, ze jak my puscimy Su na wyjezdzie w domku 3-pokojowym na podloge, to tez sie nagle okaze, ze potrafi raczkowac
![]()
![]()
a próbuje ? jeśli tak,to pewnie lada moment ruszy do przoducos czuje, ze jak my puscimy Su na wyjezdzie w domku 3-pokojowym na podloge, to tez sie nagle okaze, ze potrafi raczkowac
taaashoo,![]()
![]()
dla Jasperka, no pieknie zuch chłopak, za moment przegoni Majkę
![]()
madrze piszesz... nie wiem na czym polega ich "problem".. kiedys myslalam, ze dziecko ogranicza i jak juz sie ma bobasa, to wlasnie tylko TV zostaje... a to wcale nie prawda, bo jaki problem zapakowac malego do wozka, czy do auta i gdzies pojsc, pojechac, zrobic cos... i tez nie mam zamiaru zostac kura domowa, ktora rusza sie jedynie po mieso do sklepu i tym zyje.. trzeba to jakos pokojowo rozwiazacnie chce w wieku 27-28 lat zostać moherowym beretem czy też podstarzałą i zdewociałą mamką
Pewne sprawy możemy ułożyć pod Majkę, inne zrealizować z pomocą np. teściowej, a jeszcze inne rzucić w zapomnienie
shoo, wielkie brawa dla Jasperka ślicznie raczkuje
obstawiam, ze w ciagu 2-3 tyg bedzie raczkowac.. u nas sie sprawdzilomoja jeszcze jak na razie zasuwa do tyłu, kilka razy udało jej się ruszyć do przodu ale króciutko
no Maja jest na etapie raczkowania z prędkościa światła i do czego by nie doszła to sobie wstaje i sama siega np. szklanki ze stolika, przestawia tatusiowi wzmacniacza tak serio, to dawno sie nie chwalilas jej dokonaniami... co u Majki?
nie mam pojcia jaktrzeba to jakos pokojowo rozwiazac
nooo to ladnie dziewczyna szalejeno Maja jest na etapie raczkowania z prędkościa światła i do czego by nie doszła to sobie wstaje i sama siega np. szklanki ze stolika, przestawia tatusiowi wzmacniacz, kabelki teżsa fantastyczne.
Ostatnio całowała szybę balkonową, poszukam zdjęcia![]()
ja tez jeszcze nie wiem, ale jak cos wymysle, to sprzedam Ci moj patentnie mam pojcia jaktrzeba to jakos pokojowo rozwiazac![]()
![]()
![]()
moze to jeszcze da sie jakos naprawic... najgorzej jest wlasnie poklocic sie na wyjezdzie, bo wtedy to nie tylko wk..rw na druga osobe, ale tez na siebie, bo mialo sie wypoczywac, a nie strzepic nerwyahh no i znzowu dołozylismy sobie do pieca przez telefon - będziemy mieli super weekend majowy![]()
![]()
![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość