Dziewczyny brzuszki pierwsza klasa.
Mama_Dominika wyglądasz rewelacyjnie i rzeczywiście bardzo młodziutko.
K@tk@ ja również dołączam się do trzymania kciuków i życzę Ci z całego serca tych dwóch kreseczek.
ja mam dość duze oczy, w dzieciństwie tez miałam podobne jak Twoja Księzniczka, mój K. natomiast ma nieduze oczka. Przepraszam za nieskromność ale chciałabym, zeby dzidzia moje oczy odziedziczyła
Alineczq pisze:Przepraszam za nieskromność ale chciałabym, zeby dzidzia moje oczy odziedziczyła
jaka tam nieskromność ja to w głowie mam cały spis cobym chciała zeby dziecko po mnie odziedziczyło ale najbardziej to bym chciała charakter... mój mąz ma super, ale jest spokojny, czasami az za... i z dwoma takimi spokojniakami w domu to ja chyba padnę
ja to bym chciała żeby maleństwo jak najmniej po nas odziedziczyło bo mozna sie doszukać wieeelu wad ale tak na serio to czasami też myśle co bym chciała żeby malenstwo odziedziczyło po mnie a co po moim Grzesiu
oooo, ja tez mam taki problem... niby lwica jestem ale jak trzeba wykrzyczec coś i wywalczyc to ja stulam ogon pod siebie i cisza
za to spokojny mąż jak cos chce to bedzie wiercił dziurę w brzuchu lub nakrzyczy i swoje dostanie