Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

29 kwie 2009, 09:49

WItam z rana kobietki.
Właśnie szykuję się do wyjścia do lekarza i po drodze zabieram bratową na badania bo też jest w ciąży jak już wspominam.
edulita, na szczęście dzisiaj jak wstałam to głowa mnie jeszcze nie boli zobaczymy później. Ale nie mam koncepcji co zjeść na śniadanie. Ja dzisiaj pójdę też na działkę ale po lekarzu a u mnie niestety nie rosną konwalie :-( ale cóż są tulipany i inne :-P
Cortinka230, też chciałabym poczuć ruchy dziecka ale wydaję mi się że jeszcze u mnie nie ten czas ale czekam z niecierpliwością.
To do usłyszenia kobietki po powrocie od ginka nie mogę się doczekać kiedy pokaże mi kruszynkę na monitorze usg :ico_brawa_01:

asika82
4000 - letni staruszek

29 kwie 2009, 10:02

Witam i ja !

Bigotka napisz jak najszybciej co tam u maleństwa

Cortina to drugie dziecko wiec zazwyczaj kobietki czują wcześniej malusza ale ja i antonia czułam w 15 tyg wiec jest identycznie.

Na 17 przymiarka ale się cieszę.

Isia a jakie Wy robicie przyjatko, takie kameralne tak? No i co pysznego bedzie do jedzonka?

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 kwie 2009, 10:15

no w tym roku robimy przyjecie na 25 osób, wesele za rok
rosół a na drugie szynka pieczona, ziemniaki i do tego sałatka wiosenna
pozniej bedzie udko pieczone z ryżem i ananasem a oprócz tego zakaski takie jak ryba po grecku, sledzie, sałatka z kurczakiem, schab w galarecie wedlina itp
nic wielkiego. hucznie bedzie za rok :-)

asika82
4000 - letni staruszek

29 kwie 2009, 11:32

isia niby nic wielkiego ale 3 dania ciepłe plus przystawki wiec bedzie co pojeść. Ja to taka ostatnio głodna jestem ,ze w kółko o jedzeniu myślę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 kwie 2009, 11:38

ja nie tylko mysle ale ciagle buzia ruszam...
a potem strach na wage stanac....

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 kwie 2009, 12:03

Czesc :-D witam się z łóżeczka, grzecznie leże i jest poprawa :ico_brawa_01:

asika82, ja uwielbiałam przymiarki sukni, nie chciałam jej ściągać hihi a ty kochana napewno nie będziesz wyglądać jak w worku tylko będziesz piękną panną młodą!!!!! Nie moge doczekać się zdjęć!!!
A jedzenie hmmm zjadłabym COŚ dobrego ale sama nie wiem co. Jem co mam w domu ale to nie to co bym chciała :ico_sorki:
bigottka, dawaj znać po wizycie!!!
eduita fajnie że sobie jedzisz na działeczke, ja uwielbiam siedzieć na powietrzu ale nie mamy działeczki a może trzeba pomyśleć!!!
isia będziesz mieć teraz suknie czy może jakąś garsonke??

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 kwie 2009, 12:11

sukienke... nie mam jej w wawie bo bym pokazała zdjątka
chyba ide spac... :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

29 kwie 2009, 14:35

magduś81 cieszę się, że już lepiej się czujesz :ico_brawa_01:
ja dzisiaj rozmawiałam z moją przyjaciółką, która ma dwie córeczki (3,5 roku i roczek) i ona po cichu liczy, że będę miała dziewczynkę, bo odkłada dla mnie kolejne pudło z ubrankami :ico_haha_02: Gdyby faktycznie okazało się, że urodzę dziewczynkę, to zawsze będzie mniej wydatków, ale co tam. Zdrówko najważniejsze, a czy chłopiec czy dziewczynka, to nie ma znaczenia, bo i tak jednakowo będziemy je kochać.

Półtorej godziny do końca pracy, a ja już mam kryzys i odliczam minuty, które dłużą mi się okropnie. Ja już chcę do domu!!! :ico_placzek:

asika82
4000 - letni staruszek

29 kwie 2009, 14:36

mój dzisiejszy brzuszek. Wieczorem jest znacznie większy po całym dniu pałaszowaniu :ico_oczko:

Obrazek

i mój synio

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
madzulla
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

29 kwie 2009, 14:46

witajcie brzuchatki

asika sliczny domek dla dzidziusia
a ja sie musie pochwalic ze niedawno poczulam pierwsze motylki takie bulgotanie w brzuszku kolezanka uswiadomila mnie ze to byly piersze ruchy maluszka super uczucie a na takie dokladne ruchy z niecierpliwoscia czekam zaczol sie 16 tydzien wiec juz nie dlugo moje samopoczucie w miare dobre ale dzisiaj spadlo cisnienienie i bol glowy powrocil ale juz sie do niego przyzwyczailam buziaczki dla brzuszkow :-) :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”