Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2009, 19:40

Tu jest dzisiejsza fotka Kingi po powrocie z podwórka

Gigantka :ico_haha_01: - widzę że Kinga lubi zasypiać w dziwnych pozycjach albo w dziwnych pozach :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2009, 19:47

Iwonka, super foteczki :ico_brawa_01:
Iwona super foteczki,slodkie masz dzieci i takie zadowolone maja minki.
dziękuję
Iwonka :ico_nienie: , rzadko zaglądasz i piszesz co u Was.
postaram się poprawić :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-04-28, 19:50 ]
A na zdjęciu widać,że podwórko wymęczyło Kingę. U nas też czasami zdarzają się nagłe zaśnięcia :ico_oczko: w dziwnych pozach albo miejscach.

[ Dodano: 2009-04-28, 19:51 ]
Moja Nicolka juz od tygodnia spi wieczorkiem BEZ pampersa :-) I i dumna jestem taka bo lozeczko jest czysciutkie i suchutkie.A Marucusek kazdego dnia robi samodzielnie dwa kroczki.. ale juz niedlugo i bedzie chodzil,coraz czesciej sie tak sam puszcza i probuje sam juz slicznie stoi sam
brawa dla dzieciaczek za postępy

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2009, 21:21

Moja Nicolka juz od tygodnia spi wieczorkiem BEZ pampersa

jednym słowem - na wszystko przychodzi czas - :ico_brawa_01: dla Nicoli

Marucusek kazdego dnia robi samodzielnie dwa kroczki..

czyli jeszcze chwilkę - jeszcze moment i będzie sam śmigał .... :ico_brawa_01:
a ja ide na zakupy
upolowałaś "cos" - ja też - jak Kristi, stronię od zakupów - ale to ze względu na mój rozmiar - bo tak to zakupy lubie :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 12:30

Gabi, widać zakupki udały się :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 18:35

Upolowalam Aginko
hi hi hi -ale jak to każda mama - na zakupach dla siebie się ie kończy :-D

Ja dziś wyciągnęłam Malwinie quada na akumulator - Kapik go kupił sobie gdy miał prawie 4 lata - no a Malwina bardzo sprawnie na nim już jeździ - jestem w szoku - myślałam że jej nie bedzie szło .... a tu taka niespodzianka :ico_szoking: zasówa jak szalona .... kurcze aparat mi sie rozładował - bo pokazałabym Wam zdjęcia - ale nadrobie to w weekend :ico_wstydzioch:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 kwie 2009, 18:53

Cześć dziewczynki moje kochane

A u nas znowu piękna pogoda!
My jesteśmy po wizycie u HV (taki rodzinny lekarz) i jestem bardzo zadowolona,
Dostanę skierowanie dla Antka do fizoterapeuty bo stawia nóżki do środka i to mnie bardzo marwti nasza HV od razu to zauważyła i powiedziła że dobrze będzie jak fizjoterapeuta to zobaczy.
Poza tym wszystko OK, rozmawiałam jeszcze o pre school no i juz wiem że jest u mnie na osiedlu
Poza tym jeszcze o moich antydepresantach...powiedziała mi że dobrze zrobiłam że jednak wróciłam do brania codziennie ,i powiedziała mi że to juz duzy sukces ,że potrafię siebie odczuwać...że to już prawie koniec kuracji żebym umówiła wizytę do lekarza no i powiedziała mi który lekarz jest najlepszy, według niej.
Także dobrze ją odberałam i jestem zadowolona :-) :-) :-)

Poza tym miałam jechać dzisiaj z Tosiaczkiem na piknik dla dzieciaczków
do Oxfrodu, no ale niestety miałam tę wizytę i nie pojechalismy,
może się jeszcze zalapiemy, bo to okres pikników się zaczyna :ico_oczko:

Moje dziecko grzeczne , tylko coraz bardziej akrobatyczne,
skacze i wchodzi na wszystko co się da...ale jest w miare ostrożny...
Na drabinki na placu zabaw chce wchodzic na najwyzsze
i się nie boi, łobuż jeden, no cóż a ja łaże za nim i go asekuruję.

Aginko, pamietam jak pisałas o wypadu brata...to koszmar...

...ale powiem Wam że dzisiaj dzwoniła policja do mojego męża i pytali o różne rzeczy no bo on jakby nie było był świadkiem.
Powiedzieli że ten meżczyzna z tego wypadku PRZEŻYŁ!
Spadł nam kamień z serca...

Kristi super bombowe foteczki, a no świetnie że masz taką koleżankę od serca i NICOLE ma kolegę :one:

Iwonka, no to podobnie u nas my tez duzo czasu spędzamy na dworku, dzisiaj znowu ładna pogoda, super fotki, Patryk ładny chłopczyk :ico_haha_02:

Aniu , Kinga ma niezłe pozy w zasypianiu, aż wierzyc sie nie chce :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-04-29, 18:54 ]
Aginko a są jakies fotki z jazdy Malwinki na quadzie hihi ?

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 20:30

Dobry wieczor :)
A my dzisiaj bylismy w domku,bo strasznie padal deszcz i wial zimny wiatr.Fajnie sie pobawilam z dziecmi i tak jakos szybko dzien minal.. A powiem wam tez ze moj kochany syncio od dwoch dni zasypia sam w swoim lozeczku.. klade go i caluje i przytulam i daje mu samemu zasnac a w raczce ma taki pilot do dvd i pobawi sie nim troche i zasypia i juz go w wozku nie bujam.. troszke przy tym marudzil na poczatku ale teraz juz lepiej jest i sama jestem w szoku.. bo normalnie tak powinno byc.. oh ciesze sie ze moj Marcusek tak zasypia i bez wiekszych problemow.A Nicolke dzisiaj uspalam jej pokoju,dalam jej misia i lalke i mysle ze przespi tam cala noc,jest coraz starsza i konczy sie spanie z mama.Usnela w swoim pokoiku spokojnie i szybko nawet,i ciekawa jestem jaka bedzie dzisiaj noc.. Dzisiaj spie z moim mezulkiem razem w lozku.. wow :ico_oczko: A zamowilismy sobie juz tez pizze i winko i bedziemy mieli milusi wieczor. Dzieci juz spia.
No a tak to nic nowego.Nicolka ma ostatnio mode na calowanie.. doslownie caluje to na co ma ochote i np.telefon albo dziadkowi kolano.. :-D tulmacze jej ze nie trzeba tak robic ale ona to tak sie wyglupia i tak robi czasami..
A Marcusek to uwielbia po parapetach i przez okno patrzec i tak wstawac na okno udany maluszek moj.
Ok ja uciekam bo wlasnie pizze nam przywiezli.. Buziaki dla was i wybaczcie ze tak tylko o sobie..
Dobrej nocki i moze jeszcze pozniej wpadne..

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 21:47

Aginko a są jakies fotki z jazdy Malwinki na quadzie hihi ?
zdjęcia będą będą - tylko kabel bo ładowarki musze znaleźć i naładować akumulatorki :ico_wstydzioch:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 kwie 2009, 22:35

Kristi no to brawo dla dzieciaczków że tak ładnie nauczyły sie zasypiać...no a Wy dzieki temu macie miły wieczorek.
Aginko liczymy na foteczki. :-D

Mój łobuz juz spi od godziny :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

30 kwie 2009, 00:14

Hej Kobietki nocną porą.
Ja tylko wiadomość od Izy mam. Dzieci są już zdrowe, Mati wrócił do przedszkola. Juleczka była bardzo chora ale już jest ok. Malutka nadal na mleczku Izy i nie chce nic innego. Śmieszka jest, ale marudna. Cały czas chce być na rączkach.Mało śpi. I macie też pozdrowionka od Izuni. Postara się zaglądnąć.
Kristi, gratuluję Marcuskowi następnej umiejętności- zasypiania w łóżeczku. I Nicolka w swoim pokoiku ładnie zasnęła. Napisz, jak minęła nocka.
Aginka, widzę, że Malwinka to crossowiec mały, hihihi :). Ja też chcę fotki zobaczyć.
Poza tym jeszcze o moich antydepresantach...powiedziała mi że dobrze zrobiłam że jednak wróciłam do brania codziennie ,i powiedziała mi że to juz duzy sukces ,że potrafię siebie odczuwać...że to już prawie koniec kuracji żebym umówiła wizytę do lekarza no i powiedziała mi który lekarz jest najlepszy, według niej.
Także dobrze ją odberałam i jestem zadowolona
Madziu :ico_brawa_01: . I mam nadzieję, że z Tosiaczkiem nic złego się nie dzieje z tymi stópkami, ale lepiej niech maluszka lekarz zobaczy.

Ja z małą byłam dzisiaj na wizycie u stomatologa. Ząbki jak perełki :ico_brawa_01: . Za jakieś pół roku mamy przyjść polakować. Ja zdzierałam kamień. Wiecie jaka cena? ..... UWAGA: 120 zł :ico_szoking: :ico_olaboga: U nas dziś się sezon grillowy zaczął. Pogoda cudowna, chyba sobie na słonku dziobek spaliłam, bo mnie piecze :ico_haha_01:

A wczoraj usłyszałam najcudowniejsze słowo od mojego synusia: "Ma-ma". :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”