HEj!
Znów popisalyscie duuużo.
Ivone Ciesze sie, że chrzciny sie udały. Zdjęcia super, a Amelka przesłodka. Oczywiscie brawa za raczkowanie. Powiedziałabym, ze zazdroszcze ale póki sie Tosia nie przemieszcza to jeszcze mam jako taki spokój
Aga Kraków zawsze tak fajnie wygląda jak na tym filmie, jakbyscie byli to daj znać to wam to udowodnie :) ja tez sie smiałam, ze złapałam ospe przez neta ale tak na serio to nie wiem skąd ją mam. Jesli chodzi o miejsce nad morzem my mamy dość sprawdzone w Kopalinie, to jest niedaleko Dąbek, jakbys była zinteresowana to mogę ci przesłać troche zdjęć. A fryzurka super
Kasia Tosia tez najbardziej lubi sie bawic wszystkim co nie jest zabawką, a z zabawek ma duzo takich grających misiów , a najbardziej to lubi takiego w kształcie patyka co jak się nim wali to robi chałas. Ma tez coś w stylu tego co pokazywala wisienka i tez to lubi.
A ja wyglądam jak statysta z filmu Ebola, porobiły mi sie strupki bo krosty poprzysychały. Dziś już czuje się w miare dobrze ale miałam tego syfu kupe w gardle i na migdałkach i nie spałam trzy noce bo jak przełykałam sline to cholernie bolało a o jedzeniu nie było mowy. Tosia póki co zdrowa, ale jeszcze może ją wysypac bo to sie inkubuje do 3 tygodni. W przyszły weekend jedziemy na wesele i znajac moje szczeście te krosty mi nie zlezą aja mam sukienke na ramiączkach