Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 maja 2009, 19:28

Czesc :-D widze że wszytskie grilują :ico_brawa_01: i słusznie. Ja dzisiaj dzień na zakupach i oglądałam wózki (w jednym sklepie) i znalazłam jeden dla bliźniaków :ico_sorki: nie ma co wybór super!! Ale jeszcze jade w maju oglądać mam nadzieje że wiecej znajde!!!
AsiaNL, czesc kochana!!!! Fajnie że zajżałaś :ico_brawa_01: mam nadzieje że u ciebie dobrze wszytsko!!!!

Miłego wieczorku buziaczki!!!

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

02 maja 2009, 20:24

Witam Kochane po dlugiej przerwie rany jak ja za wami tesknilam :ico_olaboga:
U nas wszystko oki z polski przyjechalismy juz autkiem takze wozimy sie z malenstwem :ico_brawa_01:
Jestem na zapozyczonym necie takze jutro znowu mnie nie bedzie ale mysle ze w przyszlym tygodniu bede juz miala neta :ico_brawa_01: Co do grilla to my rowniez grilujemy ale u nas przyszli koledzy meza ktorzy zonki maja w pl takze moge posiedziec troche na netku.....
Nie stety musze sie sporo cofnac aby poczytac co nieco co tam pisalyscie takze mykam czytac ....
A moje malenstwo od 2 tyg sie rusza ..... i to jak ...... ach taka jestem szczesliwa
Buziaczki kochane i do szybkiego zobaczonka

[ Dodano: 2009-05-02, 20:53 ]
A i oczywiscie mam foteczke malenstwa ale to juz wam wkleje jak bede na swoim necie
Buzka :-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 maja 2009, 22:45

Sabcia, właśnie dzisiaj się zastanawiałam co u ciebie :-D fajnie że już jesteś :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

03 maja 2009, 08:37

Witam z ranusia po grilowanku!!!! U mnie jeszcze wszyscy spia :ico_haha_01: kolega zapomnial zabrac neta wiec jestem :-D nie zebym go ukryla :ico_noniewiem: hahahahahah
magduś81, dzieki za przekazanie wiadomosci na forumku :ico_brawa_01: , a co do wozkow ja wczoraj ogladalam i na dotykalam sie tego Quinny co mi sie tak bardzo podoba no i juz jestem przekonana na maksa :ico_brawa_01:
Przez ten caly czas jak mnie nie bylo nie przytylam nawet grama ale brzuch mam coraz wiekszy wieczorkiem po calym dniu mam balon jak w 8 miesiacu :ico_brawa_01: , co do jedzonka to nie jadam za duzo bo nie moge nadal mnie mdli, ale juz tak nie biegam czesto do kibelka :ico_sorki: zdarza sie wprawdzie ale juz nie nie dwa razy dziennie :ico_brawa_01: przynajmniej tyle
oki to ja mykam teraz zerknac na majoweczki buziaczki bede jeszcze zagladac o ile kumpel po neta nie wpadnie - to mu powiem ze nas w domu nie ma hahahahahah :ico_puknij:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009, 08:40 przez Sabcia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 maja 2009, 08:37

Czesc dziewczyny.
Ja dzis na smutno...
eh wczoraj bylismy na grillu kiełbaski, faceci wódeczka...
i poszlismy na boisko z dziecmi
a moje kochanie zostawiło na parapecie portfel telefon (ja miałam pilnować :ico_placzek: )
eh zapomnielismy tego wziąć i jak wrócilismy po chwili tego juz nie było
a przeciez tam był dowód osobisty
bez niego nie wezmiemy slubu :ico_placzek: :ico_placzek:
pusta ta moja makówka, ja miałam tego pilnować :(
eh wybaczcie ze smęce ale tak jakos mi smutno
i jeszcze ładowanie od laptopa mi sie zepsuło, znaczy sie końcówka na kablu i nie mam dostawy prądu, wiec rzadko bede zaglądac :(

Awatar użytkownika
Sabcia

03 maja 2009, 08:47

isiawarszawa, uuuuu to nie dobrze, ale dostaniecie chyba jakis papier z urzedu na czas wyrobienia nowego i moze uda wam sie przejsc na tym tymczasowym, bardzo mi przykro ale glowa do gory moze nie bedzie tak zle

[ Dodano: 2009-05-03, 09:10 ]
Obrazek

Obrazek
a to moja kruszynka w 13 tyg majaca 7,7 cm
Te dolne zdjecie to buzka :ico_brawa_01:

asika82
4000 - letni staruszek

03 maja 2009, 09:14

Witam!

Sabcia super,ze juz jestes. Napisz coś wiecej z wizyty USG, jak dziecinka rośnie i przypuszczam,ze jeszcze nie było widac czy panienka czy kawaler bo byś napisała.

isia współczuję, ale na pewno da sie ślub wziąć tylko z innym dokumentem.

u nas wszystko dobrze. Antonio coraz ładniej chodzi, ja coraz grubsza i apetyt mam szalony. Nadal przygotowania do slubu nas zajmują no i praca, praca , praca bo ostatnio mam tego sporo.

Która teraz idzie ns USG, tzn która pierwsza w kolejce? Ja idę 28 maja.

AsiaNL miło,ze zajrzałaś do nas :-)

Awatar użytkownika
Sabcia

03 maja 2009, 09:21

asika82, hmmm no tak plci jeszcze nie znam, malenstwo ruszalo sie niesamowicie na usg nie dalo sie go uchwycic hahahah a na koniec wsadzilo paluszek do buzi :ico_brawa_01: i to bylo takie slodkie :-D a tak ogolnie malenstwo ma sie dobrze rosnie jak na drozdzach teraz w tygodniu dostalam potwierdzenie ze nie ma zespolu Downa takze jestem bardzo bardzo szczesliwa
Mialam isc jeszcze na usg w polsce ale do mojego lekarza nie bylo juz miejsc takze chyba pojde jeszcze tutaj do polaka w anglii bo kolejne usg mam zaplanowane dopiero w 20 tyg takze jeszcze troszke .....

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 maja 2009, 09:40

Czesc :-D widze że dzisiaj ran ruch u nas ale super!!!!
Sabcia, dzidziulka śliczna :ico_brawa_01: rośnie ślicznie!!!!!
asika82, te przygotowania do ślubu wspominam najcudowniej chociaż nie raz się wściekałam że tego tak dużo. A potem tylko kilkanaście godzin i po wszytkim. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć jak się skończyły. Aż że tego jest dużo to napewno!!
A apetyt hmmm też mam duuuży :ico_sorki:

isiawarszawa, mi ukradli portfel z dokumentami też przd ślubem :ico_sorki: myślałam że zawału dostane. Poleciałam na policje żeby miec dokument o kradzierzy, potem w urzędzie też przedstawiłam ten dokument i dostałam papierek o wyrabianiu dowodu. I to miało wystarczyć. Ale podobno też na paszport można wziąć ślub!!!!
Która teraz idzie ns USG, tzn która pierwsza w kolejce?
Ja ide w piątek na 19 :-D już się nie moge doczekać!!!

asika82, powiedz mi czy te łąskotki, bulgotki muszą się powtarzać już regularnie czy raz na jakiś czas. Bo ja mam raz na jakiś czas i nie wiem czy to dobrze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sabcia

03 maja 2009, 09:47

magduś81, witam, wlasnie podczytywalam majoweczki fajnie sie maja, ale ja wam powiem ze mimo zyganka jestem taka szczesliwa w tej ciazy ze nie chce zeby za szybko mi minela - wszystko w swoim czasie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”