lidziasc
Wodzu
Wodzu

03 maja 2009, 20:58

AsiaNL, czekamy na DOBRE wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dzis nam super zleciał dzien.
Pojechalismy na wies do mojej rodzinki.bylo b cieplutko i troszke sie opalalam.Dominika szalała tyle ze ma taki koszmarny katar i kaszle :ico_noniewiem:
ja niestety tez troche :ico_noniewiem:

Na wieczor dopiero wrocilismy i przyszedl kumpel z nazeczona z zaproszeniem na wesele :ico_brawa_01: 13 czerwca.
Ciesze sie ale bedzie tam ten moj przyjaciel z zona w ciazy co przypadkiem sie dowiedzialam ze jest w ciazy w 4 mies.na 2 listopad ma termin...
no i niewiem jak sie zachowac w stosunku do nich :ico_noniewiem: :ico_puknij: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

04 maja 2009, 06:27

lidziasc, hmmmm to widze ze brzusie jeszcze wspomnienia wywoluja u ciebie?
AsiaNL, trzymam kciukaski za tesciaka
A ja spac nie umiem wyspalam sie wczoraj za wszystkie czasy

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 maja 2009, 08:23

hej kochane :ico_haha_01:
pzepraszam za brak wieści, ale mój informatyk tak sformatował laptopa, ze zapomniał wgrac mi sterowniki do iplusa i zrobiłam to sama, ale nie działało w zwiazku z byyłam wirtualnie odcięta od świata
ale nie uwierzycie co się u mnie dizało...
w pt ok. 15.00 poszłam na hale coś załatwić...w 10 cm obcasach...i sie przewróciłam. tak niefortunnie, ze upadłam na kosć ogonową - bolał jak cholerka...wróciam do biura - jeszcze sie moją pdowładną smiałam z siebie sama i po chwili - zaczełam odjeżdżac - straciłam przytomność marlena zadzwoniła po karetk...mówię wam...zamieszanie na calego. w każdym razie omdlenie było niegroźne, byłam w szpitalu, miałam mieć robione rtg bo bolał okrutnie, ale wiadomo czym grozi rtg w tym etapie cyklu dla staraczek lekarza kazał mi sie wstrzymac i jak okaże się że nie jetem mam sie zgłosić na badania
gula ze mnie :ico_noniewiem:
teraz juz lepiej na szczęście

doczytam co tam u was :-)

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

04 maja 2009, 09:38

Hejka

U mnie masakra wszyscy chorzy no i ja dzis w domciu.... Zuzia dusila mi sie w nocy normalny koszmar....M pojechal do pracy oczywiscie a ja musialam z nia zostac w domu bo do przedszkola nie moge dac zeby reszty dzieci nie zarazila...... masakra doslownie. Dzisiaj testowanie mam nadzieje ze wypadnie pozytywnie bo w poniedzialek powinnam dostac @. Obym nie dostala....

Lidzia ja bym chyba porozmawiala w sumie nie bo ja nie potrafie rozmawaic jak ktos mnie wkurzy poprostu powiedziala bym jej chyba wszystko co mi na sercu lezy, a mianowicie ze poronienie to nie znaczy ze zaraz kobieta jest jakas nienormalna czy ze ma depresje (wiadomo ze cos w psychice zostaje ale nie do przesady!!)..... Jejciu ale wkurza takie cos.

Sabcia trzymaj trzymaj :-D mam nadzieje ze pomoże:-)

Ewciu to dałaś czadu na maxa. Ja bym chyba zawalem skonczyla jak ktos by mi zemdlal... w sumie to chyba bym zemdlala razem z Tobą....

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 maja 2009, 10:09

oj asiu to dużo buziaczków i zdróweczka dla coreczki :ico_buziaczki_big: my z Jagą też dziś do elkarza idziemy, bo jakoś dziwnie ten kaszel znka, pojawia sie, znowu znika, coś nie tak jest :ico_noniewiem: ach te choróbska :ico_zly:
czyli dzis powinnaś dostać @? :-) no to jak nie ma - to dobry znak :ico_brawa_01: ja powinnam dostać @ w sobotę, mam nadzieję z testem wytrzymac do czwartku chociaż :-D
asiu a to najlepiej z porannego moczu testować :-)

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

04 maja 2009, 10:13

Ewciu kochanie w nastepny poniedzialek powinnam dostac @ (11.05) :( szkoda ze nie dzisiaj bo juz sie doczekac nie moge.
Z tym kaszlem u Twojej córci to faktycznie cos nie tak jest jezeli raz jest a raz go nie ma....
Prawdopodobnie w Polsce bede juz pod koniec maja bo moj ex znowusz zalozyl mi sprawe w sądzie idiota nudzi mu sie chyba.

Awatar użytkownika
Sabcia

04 maja 2009, 10:51

Ewcia- rany cos ty narobila :ico_szoking: ja tak mialam na rolkach dwa lata temu to do auta na bosaka wrocilam :ico_haha_01: ale bol wiem okropny mnie jeszcze tydzien trzymalo :ico_olaboga:
no ja nie wiem dziewczynki ale ja was chce widziec na "wspolnym terminie porodu" i to juz - brac sie do roboty - fluidki dla was '';';';';';';;';';';';';';';';';;'';;';';';';';'

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 maja 2009, 10:53

asiu a jaką sprawę on ci zakłada? :ico_puknij:
a dzis to chyba za wczesnie na testowanie, hmmm..? poczekaj jeszcze bo bedziesz niepotrzebnie przeżywać, ze negatywnie wyszło, hm? :-) i poczekaj do porannego moczu :-)
oj bardzo bym chciała, zeby obu nam wyszło :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 2009-05-04, 10:55 ]
Ewcia- rany cos ty narobila :ico_szoking: ja tak mialam na rolkach dwa lata temu to do auta na bosaka wrocilam :ico_haha_01: ale bol wiem okropny mnie jeszcze tydzien trzymalo :ico_olaboga:
no ja nie wiem dziewczynki ale ja was chce widziec na "wspolnym terminie porodu" i to juz - brac sie do roboty - fluidki dla was '';';';';';';;';';';';';';';';';;'';;';';';';';'
oj kochana - boli, boli...ale co tam - poród przezyłam, leczenie kanałowe zębów bez znieczulenia to i teraz dam radę :-D ale cieszę sie, że łaczysz sie ze mna mentalnie w bólu :ico_buziaczki_big:
a Ty kochana powiedz jak sie czujesz? :ico_brawa_01: pewnie Maleństwo szleje na całego :-D chcociaz ruchy to jeszcze troszkę :ico_brawa_01: oj bardzo sie kochana ciesze Twoim szczęsciem brzuszatym :-D

i obyś nas niedługo zobaczyła na 9 m-cach :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

04 maja 2009, 11:20

eve.ok, ja ruchy juz mam najpierw byly bulgotki a teraz juz bryka na calego przynajmniej raz dziennie dostane w okolicy pępka
Ja wierze ze juz niebawem przywitam was na 9 miesiacach :ico_brawa_01: i bedziemy swietowac

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

04 maja 2009, 12:06

Ewciu co do sprawy to jeszcze nie mam pojecia o co chodzi. iebawem sie dowiem b jak narazie to do mojej mamy przyszlo zawiadomienie ze nie moga mnie znalezc pod zadnym podanym adresem jak zameldowana jestem i w polsce i w NL (idioci jak by mam nie mogla pozwu odebrac)Co do testowania to szczerze przyznam ze przeszla mi szajba na tle ciąży i to zupelnie sama z siebie.

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”