Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 maja 2009, 15:04

Jeszcze tesciku nie zrobilam ale jak zrobie to przeciez wam napiesze jak wyszedl.Powiem tez wam ze dzisiaj mam jakies dziwne smaki.
Moje dzieci sie ladnie bawia..

Mama_Ania mile o ze mnie myslisz,a z tym domkiem to naprawde fajnie by sie wam udalo milo spedzic czas i praktycznie tak,cos innego niz w domu super. Widac masz milych i uczynnliwych sasiadow :-)a to wazne jest.

Do pozniej.. zaraz tesciowa jedzie do lekarza i pozniej za jakas godzinke licze to bede miala tescik.. Oj juz jestem ciekawa i taka przejeta :->

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 maja 2009, 18:28

Kristi, no - okazało sieże to nie ciąża .... :-) ale tak jak Madzia pisze - rozterki miałam okropne .... bo dziecko wtedy zmusiłoby mnie do zmiany wielu wielu planów życiowych .... wtedy to tylko siąść i płakać .....- oczywiście - jakdla mnie :-)

Mama_Ania, ale Ci się udało z tym domkiem - super że istnieją jeszcze tacy ludzie jak Twoja sąsiadka :ico_brawa_01:

MAdziu Antoś jak zwykle czrujący ....

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

04 maja 2009, 18:29

Madziu, oby ten znajomy wywróżył prawdę. Wiem, jak bardzo czekasz i już się niecierpliwisz
Anusiu a ja wolałabym narazie nie...wiem bardzo tego pragnę ale nie moge narazie zajść w ciaze...bo jeszcze biore te proszki...i to bardzo szkodliwe do dzidzi, a jakbym zaszła w ciazę teraz to musiałabym natychmiast odtstawic prochy...
a to wiąże się z deprechą....ech...
Mam nadziejej że jeszcze nie...

Kristi czekamy!!!

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 maja 2009, 18:45

Kochane :)
Zrobilam tescik ciazowy,I Okazalo sie ze NIE jestem w ciazy,tak przynajmniej moj test wykazal.Ale mi tesciowa powiedziala ze to moze byc za szybko i test nie wykryl bo za wczesnie jest,powiedziala ze do piatku jak nie dostane @ to znaczy ze jeszcze bym mogla od piatku zrobic jeszcze jeden test i jakbym naprawde byla w ciazy to juz wykaze Sama jestem zaskoczona ale ja powiedzialam tesciowej dokladnie kiedy mialam miec okres i kiedy mi sie skonczyl wszystko to poobliczala i tak mi powiedziala.. Zobaczymy.. w kazdym razie czuje sie naprawde super i mam apetyt.. a tescik zrobie kolejny za jakis tydzien :-> A pod koniec maja mam wizyte u lekarza,ok ja uciekam chcialam tylko na minutke wam dac znac,i wpadne wieczorkiem jak dzieci beda mi spac. Buziaki i do pozniej papa

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 maja 2009, 20:21

Okazalo sie ze NIE jestem w ciazy
:ico_szoking:

ej.... dziewczyny - ja sie tam nie znam .... ale testów nie robi sie po nocy ??? - ja przynajmniej tak robiłam .... i pamietam ... jak bedąc w ciąży z Kapikiem test wyszedł pozytywny ( a test zrobiłam jeszcze przed spodziewanym okresem - ale czułam się tak fatalnie że to mogła być tylko ciąża )....

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

04 maja 2009, 20:38

Hmmm, ja też wiem, że testy robi się z pierwszego moczu po nocy. Chyba, że ciąża jest już "bardziej zaawansowana", że się tak wyrażę. Bo sam początek może nie wykazać...
Madziu, wiem, wiem z tymi Twoimi lekami...

Pokażę Wam kilka fotek, które miałam wstawić jakiś czas temu.
Przepraszam za ilość :-D
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I jeszcze oko Kingi... W sobotę dziabnął ją komar :ico_placzek:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 maja 2009, 20:42

A moje dzieci juz spia,i ja mam czas dla mnie :-)
Ja narazie bede czekac na los wydarzen,a za jakis czas znowu sobie zrobie tescik jakbym nie dostala dalej @.Ale to niemozliwe jest,ja czuje ze ja chyba jestem w ciazy.. mam takie wrazenie.. czasami to mnie mdli,mam pobudzony apetyt i jeszcze nigdy mi sie nie spoznil okres,zawsze dostawalam w czasie.A tu naraz niemam juz tak dlugo @ a test nie wykazal ciazy.. sama niewiem.. wydaje mi sie ze jednak cos w tym moze byc ze jest za wczesnie zeby test wykryl ciaze. Ja jak bylam w ciazy z Nicole to tez czulam tak sie inaczej i dostalam nawet @ ale to nie byla taka calkiem @ tylko troszke polecialo i przestalo i zrobilam test i pozytywny byl i to byla Nicolka.Z Marcuskiem to wogule nie dostalam @.czekalam na nia i nie doczekalam sie :-) Mialam tez wlasnie jakos dostac @ i juz jej nie dostalam.Takze zobacze jak bedzie tym razem,w kazdym razie Nie czuje wogule zebym miala dostac @,a czy moje przypuszczenia sie potwierdza Zobaczymy..
Wyglada na to ze jak sie zajdzie w ciaze przed @ to sa chlopczyki,a jak sie zajdzie Po @ to sa dziewczynki.W moim przypadku tak sie sprawdzilo.. Z Nicolka dostalam taki mini @ i juz bylam po @ :-D

Gabi zobaczymy za pare dni co sie wydarzy czy moze dostane @ (w co watpie) albo bede :ico_ciezarowka: sama ciekawa jestem..
A jakby nie wyszlo teraz z dzidzia to za jakies pare lat pewnie sie postaramy o jeszcze jednego :->

Aginka ja zrobilam tescik bylo okolo 17 30 to jeszcze nie noc a to chyba inaczej jak sie robi test w oczekiwaniu na @ ,skomplikowane to troche ale poczekam i zobacze jak sie wszystko pouklada.

[ Dodano: 2009-05-04, 20:46 ]
Mama_Ania super Foteczki,fajnie zobaczyc twoje dzieci :-> I widze tez ze masz nowy kolr na glowie,a jaki to dokladnie jest kolor?? Taki ciekawy,inny.. i odwazny :-) Ale pasuje ci w tych wloskach i kolorze. A jaki szczesliwy tata,piekne fotki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 maja 2009, 21:37

Aginko, ale to chyba tylko te wczesne testy lepiej robic z rana. A jesli juz jest po terminie spodziewanej @ to juz chyba nie ma znaczenia, o jakiej porze :ico_noniewiem:
EH .... mówiłam że kiepsko się znam - zresztą teraz są chyba bardziej czułe niż 3 lata temu czy 8 lat temu

[ Dodano: 2009-05-04, 21:42 ]
Kristi, masz rację - los pokaże :-)

Mama_Ania, śliczne zdjęcia - Kinga taka buedna -eh te komarzyska :ico_nienie: a sioooooo :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

04 maja 2009, 23:40

Kristi, dziękuję za komplementa :ico_haha_01: . Już od jakiegoś czasu mam rubin na włosach.
A jeśli planujecie dzidziunię, to jeśli nie teraz, to w przyszłości :-)
Ja zmykam spać.
Jakaś zmęczona się czuję.
G. z Kingą jeździli dziś z Sąsiadką zobaczyć domek. Kinga przyjechała i powiedziała, że domku nie kupiła i że była z "uczesaną sąsiadką" :-D (sąsiadka ma trwałą na włosach). Ogólnie wrócili zachwyceni...

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

04 maja 2009, 23:54

Cześć dziewczynki, witam sie wieczorkową porą, ja juz w łóżeczku, ale jeszcze z lapkiem na kolanach hehe

Kristi no może rzeczywiście zrób ten teścik na ranem, jak dziewczyny mówią, chcociaż ja tam testy nigdy nie robiłam rano i zawsze wychodziło :-D
To znaczy przy Antku i poprzednim razem :ico_oczko:
Aniu ładne zdjątka, biedna Kingusia, jak ja dziabnęło...
a wiecie że tu u nas nie ma komarów...ale za to czasem lataja nad głowa jakieś muszki, ale one bie gryzą.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”