pojechałyśmy tą taksówką, bardzo nas nie skroił więc spoko. Lekarka stwierdziła, ze ten kaszel to normalne, zamiast summamedu dała eurespal i po niedzieli znów na kontrolę. Potem posiedziałyśmy u teściowej, ja poleciałam na zakupy, naskupywałam zapasów soczków, mleka, pieluch dla Zuzki, mało mi się ręce nie urwały.
  pojechałyśmy tą taksówką, bardzo nas nie skroił więc spoko. Lekarka stwierdziła, ze ten kaszel to normalne, zamiast summamedu dała eurespal i po niedzieli znów na kontrolę. Potem posiedziałyśmy u teściowej, ja poleciałam na zakupy, naskupywałam zapasów soczków, mleka, pieluch dla Zuzki, mało mi się ręce nie urwały. U nas od kwietnia też się sypią imieniny, z mojej strony i od M. , trzeba się mocno trzymać za kieszeń

Padam po tym wszystkim i życzę Wam miłej nocy

Ja tak szybko bo padnięta jestem dziś,a jeszcze chce się wykąpać
 Ja tak szybko bo padnięta jestem dziś,a jeszcze chce się wykąpać  Jutro śpimy u mojej mamy,bo w sobotę idę do pracy i nie chcemy zrywać dzieciaszków niech sobie pośpią,a my i tak musimy być wcześniej w pracy
 Jutro śpimy u mojej mamy,bo w sobotę idę do pracy i nie chcemy zrywać dzieciaszków niech sobie pośpią,a my i tak musimy być wcześniej w pracy  Także ja dam o sobie znać dopiero w sobotę wieczorkiem
 Także ja dam o sobie znać dopiero w sobotę wieczorkiem  

potem sprzatanie ,mam dosyc
 potem sprzatanie ,mam dosyc

ach te jej zabawki
  ach te jej zabawki   

,kurcze czy to zemna cos nie tak? ostatnio mnie tu wogóle nie ciągnie ,chyba jakas chora jestem
 ,kurcze czy to zemna cos nie tak? ostatnio mnie tu wogóle nie ciągnie ,chyba jakas chora jestem