Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 maja 2009, 20:26

bigottka, ja ostatnio mam coraz większy apetyt i zachcianki też hihi
Dzisiaj frytkowy dzień!! Wczoraj czekoladowy :-D
A kisielek bym zjdła taki gorący kubek tak własnie ide sobie zrobić, bo Kuba udaje głuchego jak go wołam :ico_sorki: żeby mi zrobił.

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

04 maja 2009, 21:02

magduś81, no to nie dobrze. Ja jakoś wygoniłam mojego do sklepu po ten kisiel ale przeważnie udaje że nie wie o co mi chodzi. No to więc zaczynam robić kisielek bo mam chcice a co do jedzenia to nie mam na nic słodkiego ochoty a frytki to chyba jutro zrobię dobry pomysł :-P

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 maja 2009, 21:13

Frytki mniam ale co za dużo to niezdrowo bo dzisiaj już dwie duuuuże porcje zjadłam!!
A zaraz ide sama sobie kisielek zrobić bo on nie wstanie napewno!!

asika82
4000 - letni staruszek

04 maja 2009, 21:35

Ale ładne i spore brzuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja mam smaka ostatnio na pomidora. Z Antkiem wiecznie ogórki jadłam a teraz pomidor na każdej kanapce :-)

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

05 maja 2009, 07:38

Cześć Ciężarówki :ico_haha_01:
Magduś81, Bigottka piękne, duże brzuszki. Ja nadal nie mam aktualnego zdjęcia swojego, ale do małych też nie należy :-D Ale co tam, przynajmniej widać, że jestem w ciąży hi hi hi.Jakiś czas temu, jak byłam zmuszona jechać autobusem, to jeden pan nawet ustąpił mi miejsca :ico_haha_02:
Jeśli chodzi o moje zachcianki to w niedzielę zachciało mi się włoskich lodów śmietankowych i ciągle jadłabym winogron, ale tylko zielony słodki. Za to nie mam ochoty na nic kwaśnego. Nie bardzo mogę też jeść chleb, bo mnie męczy zgaga po nim (a kiedyś nie mialam pojęcia jak to jest z tą zgagą :( )

Awatar użytkownika
Sabcia

05 maja 2009, 08:23

Witam z ranusia!!!! wlasnie zbieram sie do pracki :(
Co do moich smakow hmmmm ja nie mam narazie nic u mnie zreszta z apetytem cos nie bardzo a frytki blllleeeeeeeee nie jadam nic z tego juz od bardzo dawna zreszta na takie niezdrowe rzeczy mnie nie bierze na cale moje szczescie bo w tedy to dopiero bylaby ze mnie szafa hahahah
Brzuszki sliczne ja moze dzis tez wkleje moja foteczke z tym ze ja mam ogromny ale widze ze nie jestem juz sama hahahahah
Pozdrawiam buziaczki

Awatar użytkownika
bigottka

05 maja 2009, 09:49

Witam z rańca.
Sabcia, wklejaj swój brzusio a nie przejmuj się czy jest duży czy nie w końcu jesteś w ciąży. :ico_brawa_01:
Magda33, to masz fajnie bo jak ja ostatnio jechałam autobusem to jedna babcia wygonić chciała mnie z miejsca ale jej wytłumaczyłam delikatnie że jestem w ciąży a ona na to "że mogę postać bo ciąża to nie choroba" powiem szczerze zrobiło mi się przykro :-( Ale cóż głupia jakaś i tyle.
Dobra ja się przygotowuję do wyjścia bo z bratową jadę dzisiaj po wypis ze szpitala nie puszczę ją samą przecież.
Miłego dnia kobietki :ico_ciezarowka:

asika82
4000 - letni staruszek

05 maja 2009, 10:48

Witam niewyspana kompletnie i jakaś rozdrazniona dzisiaj.

bigotka jak bratowa, przeżywa bardzo czy raczej spokojna , pogodzona z losem?

sabcia dawaj brzuszek , poogladamy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 maja 2009, 12:23

WItam się z łożeczka (jak ostatnio codzień) i z pyznymi trukawkami :-D podziele się :ico_brawa_01:
No własnie Sabcia dawaj brzuchala!!!! No i reszta też niech się chwali :-D
Miłego dnia :-D u nas brak słoneczka i samopoczucie odrazu spada na podłoge, niech słoneczko wraca!!!

Awatar użytkownika
bigottka

05 maja 2009, 14:21

Witam
asika82, no cóż bratowa załamana jest w dalszym ciągu bo od razu to widać jak na razie nie chce jeszcze rozmawiać na ten temat dam jej jeszcze czas. Odebrałyśmy wyniki i powiedziałam jej że nie powinna się załamywać lecz próbować dalej. Za 2 tygodnie jedziemy po wyniki i do lekarza idzie więc zobaczymy co jej powie.
Ja jutro idę po zwolnionko a w piątek na kontrolę nie chce mi się za bardzo do niego iść ale cóż.
magduś81, no właśnie niech się jeszcze reszta pochwali swoimi brzuchalami jakie już mają bo jestem ciekawa.
Kupiłam sobie dzisiaj winogronka, bananki, rzodkiewkę i pomidrki i zastanawiam się czy je zjeść wszystkie na raz czy po kolei :-P
Miłego sdnia kobietki idę coś wszamać :-P

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”