moja hania jeszcze śpi

wszystko jest możliwemam nadzieje że nie programator ,pralka bedzie miała 3 lata w listopadzie

wszystko jest możliwemam nadzieje że nie programator ,pralka bedzie miała 3 lata w listopadzie
u mnie notorycznie psuje się zamek w drzwiach przez co [pralka nie chce się uruchomić. A tez jest stosunkowo nowa, bo ma niecale 4 lata. Pierwszy raz popsuła się jeszcze na gwarancji i od tamtej pory co 2-3 miesiące problem się powtarza. Ale nauczyłam się to naprawiać. Sporo z tym roboty, bo trzeba zdjąć drzwiczki i całkowicie je rozkręcić. Ale nie musze bulić 100 zł za każdym razem.no prasowania było mało a pralka chodzi na okrągło,pozatym chyba psuje mi sie pralka.Wczoraj wieczorem wstawiłam pranie codzienne60 minut i tak gdzieś godzinkę pierze a wczoraj słucham godzina mineła i 2 godzina mineła a pralka pierze i skończyła prać po 2 godz i 45 minutach i po zakończonym praniu pokazuje mi zawsze drzwi otwarte a wczoraj pokazywało start na następne pranie.Nie wiem o co chodzi.Jutro będe znowu prać to zobacze co jest grane,mam nadzieje że nie programator ,pralka bedzie miała 3 lata w listopadziemyszka105, ależ szybko ci poszło! Ja to zwykle prasuję pół nocy ale ja mam wielką pralkę, bo na 7 kg, a i tak piorę na okrągło
no i jak długo wytrzymywałykiedyś to co innego było kupowało się jedną pralkę na całe życie a jeszcze w spadku ją inni dostawali
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość