hej dziewczyny
Katka gratuluję 8 okienka ale ten czas pędzi
malutkaniunia niezła jesteś
ja czekam na wyniki tego wymazu i posiewu a zasmolone labor.zwleka... szlag człowieka może trafić,a dziś się leje coś ze mnie,jutro do gina chyba pójdę bo nie wiem przypadkiem czy wody mi nie ciekną nie wiem jak wyglądają bo przy Hani dopiero odeszły przy 3 partym...
miłego wieczoru
wstawać śpiochy
ja witam sie po nieprzespanej nocy spałam dokładnie 1.5 godzinki bo wnocy dopadłą mnie temperatura mierzyłam dwa razy i raz miałam 37.7 a drugi raz 37.9 na szczęscie dziś do gin to powiem jej co i jak wszystkie kości mnie bolą od tego pzrewracania sie cała noc z boku na bok a Igor kopał sobie w najlepsze i nie chciał zlitować sie nad mamusia jak prosiła zeby nie kopał po żebrach
malutkaniunia ja w ciazy z szymciem bylam cala ciaze na l-4 dokladnie od lutego az do porodu we wrzesniu i lekarz nic mi nie mowil o takim zabezpieczeniu jak szpital...ehhh szkoda by bylo, szkoda zebys tam lezala, przeciez wszystko jest w porzadeczku.
a jesli chodzi o to zywienie w czasie karmienia, to w polsce stosowalam diete taka lekkostrawna a tutaj w UK to wogole czegos takiego nie stosuja, poprostu twierdza ze to nie ma obsolutnie zadnego zwiazku z kolkami dziecka, wiec mysle ze tym razem sobie pofolguje podczas karmienia i bede jadla normalnie.
malutkaniunia przyłączam sie do Ciebie, tez nie przespalam całej nocki, wstawanie na siku i obolałe biodra, plus problemy z przewracaniem sie z boku na bok. Czuje sie jak słonica buu
Lalka koniecznie śmigaj do ginka skoro "coś" z Ciebie leci
Katka, a duzo przytyłaś od poczatku ciąży
mi też sie wydaje ze wyglądam ogromnie
ale jeszcze zatesknię za brzusiem
moja Magda wczoraj gdy leżałam przyszła do mnie poprzytulać sie do brzuszka,pomasować i powiedziała ze juz niedługo siostra juz bedzie z nami i brzusia nie bedzie
22540MONIKA, Katka, to malo przytyłyscie ja juz mam 12 kg na plusie
pospałam sobie godzinke oczy juz mnie nie pieka ale wszystko boli i temperatura nadal 37 i do tego ten katar