Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 maja 2009, 15:44

witam, wkoncu zrobiony mam kabelek zasilający do laptopa :)
ja nigdzie nie moge dostac chocby dzemu z agrestu, nic :(
heh trzeba czekac
a co do lodów to codziennie jem :) jakos lepiej mi żołądek po nich pracuje....
lece obiadek robic, napisze pozniej :)

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

05 maja 2009, 16:53

hej kochane brzuchatki

ja niestety nadal bez netu , wpadłam na chwilkę do rodzinki porobić przelewy i przy okazji was podczytałam
:ico_brawa_01: za pięknie rosnące brzuszki , u mnie też już jest bardziej odstający i też już odczuwam bulgotki :ico_oczko:
czytałam co tam u was i niestety tyle tego było ,że wszystko mi sie pomieszało :ico_wstydzioch:
ale najważniejsze ,że z dzieciaczkami wszystko ok

isiawarszawa, może kilsiel lub galaretka agrestowa wystarczy :ico_haha_02:

a co do lodów to mnie tylko śmietankowe podchodzą , a że moja teściowa ma lodziarnię , więc objadam się nimi do woli :ico_wstydzioch:

hyba mysze koczyć , bo kolejka do kompa się ustawia , tak to jest u kogoś korzystać , ale jak tylko nadarzy się ponownie okazja to was odwiedzę , obiecuję ,że o was nie zapominam :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
bigottka

05 maja 2009, 18:39

Witam
Ja właśnie wpałaszowałam banany winogrona i zabieram się za pomidory z rzodkiewka :-P i jeszcze mi została szczawiowa :-P tez zjem talerz zupki :ico_sorki: . I muszę iść do sklepu po jakieś jedzonko na wieczór :-)
wiolaw, no właśnie dawno Ciebie kobieto nie było odzywaj się w miarę często :ico_sorki: i nie zapomnij zdjęcie swojego brzucholka :-P
isiawarszawa, w ostateczności zostaje Tobie kisiel agrestowy lub galaretka :ico_noniewiem: . A propos dawno Ciebie też nie było nie zapomnij o fotce brzucholka.
Miłego wieczorku kobietki i lecę do sklepu :-P i kupię przy okazji sobie jakieś lodziki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

06 maja 2009, 08:43

Melduję się z rana :-D
Jestem niewyspana i chętnie pospałabym jeszcze z dwie godzinki, ale niestety trzeba było wstać do pracy. Pocieszam się jednak tym, że urlop już coraz bliżej :ico_brawa_01:
Dziewczyny, czy Wam też pękają naczyńka na piersiach? Mnie okropnie. Rozstępów nie mam wcale, bo smaruję się rano i wieczorem kremem, ale naczyńka mam popękane :ico_placzek: Poza tym strasznie zaczęła mi się przetłuszczać skóra i włosy :( Na szczęście na twarzy nie wyskakują mi pryszcze, ale na plecach dwa znalazłam, a jako nastolatka nie miałam takich problemów. Mam nadzieję, że to minie. wiolaw gratuluję bulgotek :ico_brawa_01: ja miałam dwa razy takie niby łaskotki, niby "drżenie", ale na razie cisza :( Nie mogę się doczekać pierwszych ruchów :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 maja 2009, 09:32

Czesc babeczki :-D wstałam i znowu mnie męczą mdłości, a myślałam że sobie poszły no ale cóż wróciły i trzeba znowu im powiedziedzieć nie damy się :ico_sorki:
strasznie zaczęła mi się przetłuszczać skóra i włosy
ja też tak mam to dzięki hormonom. Musze częściej myć włosy a powiem że nie bardzo mi się chce myć te moje długaśne.
A jeśli chodzi o wypryski to mam bardzo dużo na plecach i ramionach. Buzka gładziutka jak pupcia niemowlaka hihi
Nie mogę się doczekać pierwszych ruchów
ja też :ico_brawa_01: bulgotki się powtarzają ale czekam na kopniaczki!!!

Miłego dnia babeczki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka

06 maja 2009, 09:37

Witam kobietki.
Przed chwilką wstałam zjadłam pyszne śniadanko :-P i po woli przegotowuję się do wyjścia do lekarza bo idę do niego po zwolnionko dalsze ale po woli mam już dosyć siedzenia w domu nudzę już się. Jeszcze jak od dwóch dni przejdę się do bratowej trochę poplotkować i pocieszyć ją.
Magda33, a od kiedy masz mieć zwolnienie???
Ja jak na razie nie miałam żadnych bulgotek ani nic w tym stylu to wam zazdroszczę dziewczyny że już macie. Ja oczywiście też czekam na nie i na pierwszy ruch maleństwa.
Milego dnia kobietki.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 maja 2009, 09:37

Witam, własnie wróciłam od lekarza :)
i znow miałam usg (bo lekarz miał nowy aparat i chciał zobaczyc co potrafi :ico_brawa_01: ) Dzidzia jest prawidłowa, 14 tyg. 2 dni.
a tak wogóle to jeszcze ani grama nie przytyłam a juz sie przeciez w spodnie nie mieszcze :ico_haha_01:
nastepna wizyta 3 czerwca
hm hm głodna jestem czas coś wszamać :) bede obserwowac dzis bo mi komputerek juz działa :)

Awatar użytkownika
bigottka

06 maja 2009, 09:44

magduś81, ja na szczęście nie mam mdłości i mam nadzieję że nie przyjdą a co do włosów to ja już s ię przyzwyczaiłam do częstych ich mycia bo u mnie to normalne ale cerę za to mam trochę suchszą niż zwykle.
isiawarszawa, no to super że z dzidzią wszystko w porządku ja idę do ginka na kontrolę w piątek więc wtedy zobaczymy jak będzie.
Dobra kobietki bo się nie zbiorę nigdy :-P

Awatar użytkownika
Magda33

06 maja 2009, 12:10

Magda33, a od kiedy masz mieć zwolnienie???
bigottka nie mam zwolnienia, tylko idę na zaległy urlop, bo mi jeszcze 6 dni zostało i musze to wykorzystać do końca maja. :-D

magduś81 współczuję tych mdłości. U mnie od 2-3 tygodni spokój. Mdłości minęły i mam nadzieję, że nie wrócą. Już niedługo masz wizytę u gin. Ciekawe jak duże są Twoje dzieciaczki? Moze poznasz płeć drugiego dzidziulka. Ja muszę czekać jeszcze 12 dni i też się dowiem co słychać u mojego maleństwa i czy to chłopczyk czy dziewczynka.

Macie już wybrane imiona? Ja mam na razie dla dziewczynki: Zosia, a dla chłopca ciągle się zastanawiam nad Maciusiem, Kubusiem lub Adasiem. Jednak powiedziałam Piotrkowi, ze dla chłopca niech on wymyśla. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to jakieś imię, które mi się nie spodoba. :ico_olaboga:

asika82
4000 - letni staruszek

06 maja 2009, 14:54

Witam!

Isia a ile ma centymetrów maluszek? spał czy buszował po brzuszku?

Ja nie mam żadnych wyprysków ani włosy mi tez się nie przetłuszczaja a nawet jest lepiej niz przed ciążą tzn juz od ciąży z Antoniem jest lepiej.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”