jestem przelezalam w lozku do czasu az mi wrescie ustapil ten bol kurcze niedobrze sie dzieje ze znowu tak pobolewa
ja za usg 4d zaplacilam 180 zl i to najtaniej gdzie bylo wszedzie ceny sa 220-250
teraz patrze na wypis ze szpitala wyznaczyli mi tam termin na 17-tego Michałek wazy 606gram i tyle mial w 24 tygodniu -te wasze dzieci jakies takie wielkie
[ Dodano: 2009-05-06, 12:39 ]
kurcze z tego wszystkiego zapomnialam ze dzis swietujemy 25 tydzien
betina, no ja z ostatniego usg mam termin an 16-stego wiec moze obie bedziemy rodzic wtym samym czasie, nasz Igor w czwartek wazyl juz okolo 704 gram
Sluchajcie orientujecie sie moze jak teraz jest z zasilkiem macierzynskim , zaswiadczenie o nardzoinach dziecka przedkłada sie w zus, czy rowniez w zakladzie pracy??
[ Dodano: 2009-05-06, 12:48 ] izus85ja od sb do wt bede u Kuby weekend mamy zajety w pn albo we wtorek musze jechac do pracy bo nie mam ksiazeczki ubezpieczeniowej nawet wyrobionej no a ten czas tak leci ze potem bede wszystko na wariata zalatwiac wiec jesli masz czas w pn albo we wtorek to chetnie sie zobacze z toba na moze tym razem odwiedzisz mnie ty u Kuby albo pojdziemy na lody jak pogoda dopisze
wrocilam zakupy zrobione, takie tam male najwiecej kasy w kosmetycznym wydalam ale weszlam tam tak niechcacy no i trzeba bylo pokupic pare rzeczy
Potem tylko warzywka, nabial i smigiem migiem do domku
Teraz sie bede na bostwo robila