mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2008, 12:46

ta wiadomosc na gorze to z 10.00 ale mi wyskakiwal blad wiec teraz wyslalam dopiero
....

My juz po spanku, dopiero wstalysmy!!! :-D

Justynka najlepiej zamiesc filmik na You Tube a potem wklej linka.

[ Dodano: 2008-04-04, 14:02 ]
Eve, to ze wyslalas siostrze zyczenia swiadczy tylko o tym ze jestes osoba z klasa :-)

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 kwie 2008, 17:42

Hej dziewczynki
Jestem aby wam się pochwalić pierwszym ząbkiem misia, już go widać :ico_brawa_01:
Obrazek

A tak w ogóle to ja trochę się źle czuje, wszystko mnie boli, mam katar ze aż mi zatoki rozsadza. Dobrze ze weekend to moze wyzdrowieje.
Eve, to ze wyslalas siostrze zyczenia swiadczy tylko o tym ze jestes osoba z klasa :-)
Tez tak myślę, babka z klasą z ciebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-04, 17:43 ]
musicie sie tylko dobrze przypatrzec :)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2008, 17:45

Ewasiek, ale sliczny zebus :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

04 kwie 2008, 18:38

Ewasiek, ale sliczny zebus
a ja nie widzę :ico_placzek: :ico_placzek: ale i tak gratulacje, my ciągle czekamy :ico_oczko:

Jak to cudownie ze jutro juz wolne, w przyszlym tygodniu mam dodatkowo wolny czwartek :ico_brawa_01: Weekend szykuje sie bardzo napięty, jutro z rana mam zamiar skoczyć poszukać butów dla mnie i może dla Olka. Po obiedzie jedziemy do cioci a w niedziele do kolezanki ze studiów.

Zaraz zmykam pod prysznic a potem wkleje wam obiecane fotki.

[ Dodano: 2008-04-04, 18:43 ]
moj tata cale te nasze zakupy przenosil Szymcia na rekach, ehh te dziadki
moj też jak tylko przyjdzie to łaps Olka i spaceruje z nim po mieszkaniu, szarpią firanki, brudzą szyby i lustra ale Olo zadowolony na maxa, ostatnio chodzili po ogródku , tata pokazywal mu drzewka i kwiatki :-D Eve nic tylko się cieszyć że nasze dzieciaczki mają takich dziadków :ico_brawa_01:

Justyna już nie moge sie doczekać tego filmiku z Marcelinką, wklejaj dziewczyno , wklejaj :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-04-04, 18:47 ]
Eve no i bardzo sie ciesze ze z Szymciem wszystko w porząsiu, my też musimy zwracać uwagę na nóżki, bo Olek wcale nie kwapi sie do stawania tylko od razu siada jak sie go chce postawić. Lekarz powiedział że powinno być wszystko Ok ale gdyby za 2 mies nie było zmian to mamy sie zglosic. Mam nadzieje jednak ze nie bedzie potrzeby.,

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

04 kwie 2008, 19:28

a co tu taka cisza???
ja wlasnie ululalam malego do snu :-D troche mi to zjelo ale sukces jest..hih
dzisiaj znow wytrabil po kapieli 210ml mleka z kaszka :ico_brawa_01:
ehh ten moj kochany glodomor :ico_olaboga:
a ja dzis kupilam sobie paczki, i mialy byc moje ulubione z budyniem
a po zjedzeniu pierwszego okazalo sie ze sa z jakimis powidlami sliwkowymi :ico_zly:
ale oczywiscie to nie byl powod zeby ich nie zjesc heh, nie pisze ile bo sie za glowe zlapiecie :ico_oczko:
a u neurologa oczywiscie zapomnialam sie zapytac o siurka Szymcia :ico_olaboga:
ale bylo tyle ludzi i zakrecona bylam bo kolezanka co tam pracuje w recepcji wyciagla wczesniej karte, wiec jak przyjechalismy to kazala od razu pod gabinet isc :ico_brawa_01: szybko sie zalatwilismy przez to :-D
mama_zuzi1980 napisał/a:
Eve, to ze wyslalas siostrze zyczenia swiadczy tylko o tym ze jestes osoba z klasa
Tez tak myślę, babka z klasą z ciebie
ona i tak pewnie tego nie doceni :ico_placzek:
ciekawe czy jutro zadzwoni, bo zawsze dzwonila w weekend :ico_noniewiem:

aa dzis rozmawialam na gg z mojego brata laską co tez tam jest
i mowila mi zeby sie dobrze zastanowic przed przyjazdem czy nam sie to bedzie oplacalo..hyyy chyba chciala nam przekazac zebysmy jednak sie rozmyslili
ona siedzi od 3tyg w domu bo pracy nie ma :ico_olaboga:
ale ja jestem jakos pozytywnie nakrecona i mysle ze damy rade :-D
a jak nie to za 2 miechy wracamy spowrotem :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

04 kwie 2008, 19:37

ale oczywiscie to nie byl powod zeby ich nie zjesc heh, nie pisze ile bo sie za glowe zlapiecie
Ja zaczynam się o siebie martwić bo wpieprzam wszystko jak odkurzacz i ciągle bym coś zjadła :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Brzuchol mi się powiększył a przecież za niedługo lato :ico_placzek: , ostatnio kupiłam sobie takie niskie dzinsy żeby mieć mobilizacje i zacząć jakies cwiczenia czy coś, bo trzeba jakos ten brzuch zgubić :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-04-04, 20:12 ]
Rzucam foty

Nasza córeczka :-D (rodzice głupole, mam na mysli siebie i męza :ico_puknij: )
Obrazek

Tak umiecie ??
Obrazek

Olek z bułą
Obrazek

Na barana
Obrazek

Olek zmotoryzowany
Obrazek

Z babcią na podwórku
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-04, 20:39 ]
No to zadanie wykonane mogę zmykać do łóżka, może w końcu dziś się wyspie.

Buziole dla wszystkich wrześniówek i maluszków :ico_buziaczki_big:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

05 kwie 2008, 06:39

Ewasiek, ale sliczny zebus :ico_brawa_01:
dzieki
a ja nie widzę :ico_placzek: :ico_placzek:
musisz sie eska dobrze przyjrzec, bo jest jeszcze malo widac no i ciezko mi zrobic zdjecie bo michałek jezykiem zaslania :ico_oczko:

misio teraz usypia :ico_spanko: a ja pojde zjesc sniadanko - pierogi od tesciowej.
juz zasnal :-D

eska super zdjatka, bardzo mi sie podoba ta wasza dziewczynka :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
le ja jestem jakos pozytywnie nakrecona i mysle ze damy rade :-D
a jak nie to za 2 miechy wracamy spowrotem :ico_oczko:
bedzie dobrze, bedziemy trzymac kciuki.

zmykam jesc buziole

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2008, 06:52

eSKa, boska córunia :-D a ten pojazd świetny! a Oluś cukiereczek słodziutki! sper foteczki!

Ja pobudka o 6.45- standardzik! Zuzinek już w łóziu samoloty robił, grzeczniutko, ale i tak wstałam,żeby główę umyć przed wyjazdem. Ale wyspana jestem na maksa! Wczoraj byłam w łóżku o 19.59, a poszłam spać przed 21. Strasznie wczoraj byłam padła! Zaraz męża zwlokę z wyrka, niech idzie po świeżyznę na śniadanko :ico_brawa_01: Zuzia dziś pierwszy raz rano nie dostała cyca.

ewasiek, :ico_brawa_01: za ząbeczek! Ale jak Misio go pokazuje! Ja to musiałam Zuzię podstępnie na brzuchu ułożyć i wtedy cyknąć fotę :-D
eSKa, kliknij na fotkę to Ci wyskoczy na cały ekranik i szukaj ząbka...

eve81, super,że u lekarza wszystko ok! Ja też kupiłam takie obiadki za 6,99, ale w Elei.
Dobra, zmykam, bo bardzo ciężko się pisze z Zuzą na kolanach

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

05 kwie 2008, 07:37

to ja sie witam pierwsza
u na pobudka standard o 7.00/i tak dobrze bo czasem o 6.00 sie bywało/
zaraz jemy sniadanko z M...pizze :ico_wstydzioch: bo ostatnio zrobilam dwie i tej jednej juz nie upieklismy, wiec teraz jest okazja :-D

eSKa, ale extra foty
a ten jeździk superowy :ico_brawa_01: ale tak mysle ze moj Szymon by jeszcze nie dostal stopami do ziemi, wiec twoj Olo musi byc naprawde duzy :ico_haha_02:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

05 kwie 2008, 07:41

oj eve nie byłaś dzisiaj pierwsza :-D :-D

[ Dodano: 2008-04-05, 07:43 ]
ewasiek, :ico_brawa_01: za ząbeczek! Ale jak Misio go pokazuje! Ja to musiałam Zuzię podstępnie na brzuchu

ja tez uzylam podstepu, misiek uwielbia robienie zdjec, zawsze sie bardzo smieje wiec jeszcze bardziej go zagadywalam i wtedy zrobilam zdjatko :)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”