shoo, to jest fotelik 9-25 po Patryku a Patrykowi kupiliśmy ten 15-36 (albo 9-36 nie pamiętam, musiałabym zapytać G.)
Paulinka już od ponad miesiąca jeździ w tym większym i jest super no i przede wszystkim wygodniej.
moja jak nie ma humoruczy Wasze dzieci tez nienawidza przebierania?
początkowo chcieliśmy jej taki kupić ale nie byłoby sensu bo za jakiś czas Patrykowi musielibyśmy zmienić więc zrobiliśmy zamianę.czy Paula ma ten 9-36
tak, dałam surowe ale bardzo cieniutkie plasterki i upiekły sięaprawde uzylas do tego surowych ziemniakow?
foty suupeeer...![]()
![]()
dziękujemyIwona H,![]()
![]()
pięknie
oczywiścieWidze, ze kapiel byla wspolna z bratem...
to jest taka gruba gąbka, kiedyś wklejałam zdjęcia, przynajmniej się nie ślizga i stabilnie siedzi.Paula ma pod pupka matę antypoślizgowa czy jakiś ręczniczek???
tak, mniej więcej takiej grubościjak cienkie maja byc mniej wiecej?? Ok. 3 mm?
dokładnie nie pamiętam ale chyba z 3Ile warstw zrobilas??
tak zrób, ja dałam tyle co w przepisie i było za rzadkieMoze bym wlala mniej wody do tego sosu w proszku, zeby byl bardziej gesty?
temperatura taka sama ale zwiększyłam czas pieczenia - w przepisie jest chyba 50 min, ja piekłam godzinęPieklas tak, jak jest napisane na opakowaniu?? Chodzi mi o czas i temperature...
no właśnieEeejjj, dzisiaj 6-sty, to juz Pati chyba powinna byc...![]()
na 8 godz idę jutro, wczoraj miałam wolne.MARGARITA - idziesz na rehabilitacje?? A Ty wczoraj bylas te 8 godz. w pracy, czy kiedy??
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość