Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 maja 2009, 16:08

Magda33, jakie śliczne zdjęcie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

06 maja 2009, 16:13

ja już jestem po wizycie u ginka dostałam zwolnionko na miesiąc czasu ale będzie laba w domku :-)
Magda33, to może najwyższy czas pójśc na zwolnienie i odpocząć więcej niż tylko 6 dni urlopu??
isiawarszawa, no właśnie napisz coś więcej o dzidzi??
Ja jak byłam w środę na usg to lekarz nie był w stanie powiedzieć jaka płeć bo sie za bardzo wierciło i nie był w stanie dokładnie zobaczyć a nadzieji nie chciał mi niepotrzebnej robić. Powiem szczerze że ten lekarz taki na prawdę rzeczowy i zastanawiam się czy nie zrobic go lekarzem prowadzącym.
Miłego dnia kobietki i w ogóle buziaczki.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 maja 2009, 16:27

w sumie to nie powiedział ile ma cm, ostatnio miał 5.5 a teraz lekarz nie powiedział a ja jakos nie zapytałam
u mnie tez lekarz fajny rzeczowy i dowcipny
i to on robi badania i usg wogóle ok
dzidzia prawidłowa i to najważniejsze
strasznie mnie ostatnio głowa boli, was tez? dzis zamiast prace pisac to spałam przez 4 godziny !! cos nie do pomyslenia, w kuchni bałagan w pokoju bałagan o reszcie mieszkania nie wspomne a mi z łózka ciezko wstac... heh

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

06 maja 2009, 16:28

Magda33, to może najwyższy czas pójśc na zwolnienie i odpocząć więcej niż tylko 6 dni urlopu??
szczerze mówiąc coraz częściej zastanawiam się nad pójściem na L4, bo też już zmęczona jestem
Magda33, jakie śliczne zdjęcie
Dziękuję Magduś

Awatar użytkownika
bigottka

06 maja 2009, 18:10

isiawarszawa, powiem szczerze że ostatnio też mam jakieś bóle głowy ale u mnie to raczej przez ciśnienie zawsze byłam przyzwyczajona do kawy i trochę tego mi brakuje ale cóż jakoś daję rady jak tylko zaczyna mnie boleć to kładę się spać i tyle.
Magda33, to szybko zmykaj na L4 i się nie zastanawiaj za bardzo kobietko ja mam teraz miesiąc zwolnienia i jest super.
Tylko ja wyszłam na zdjęciu jak taki pokemon :-/
buziaczki :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 maja 2009, 18:33

bigottka, coś ty kochana chciłam ci też napisać że śliczne zdjęcie :-D

Magda33, idz sobie na L4 siedzisz w pracy i się męczysz!!! Ja jestem na zwolnieniu i nie powiem że jest lekko bo siedze sama cały dzień. Ale z drugiej strony wole siedzieć w domu i odpoczywać bo ja się jeszcze napracuje!!!
Także bierz urlop a potem śmigaj na L4!!

[ Dodano: 2009-05-06, 20:43 ]
Wiecie co mam dosyć mojego męża i jego wiecznego "ZARAZ" "SAMA SOBIE ZRÓB" itd i postanowiłam go załatwić tym samym. Wkurza mnie to i nie moge tego wyplewić. I będe też cały czas mówić zaraz za chwile lub udawać że go nie słysze!!
Czy wy też tak macie?? Bo u mnie to już apogeum :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiolaw

06 maja 2009, 21:34

witam wieczorkowo

jestem kobitki, dziś mam potworny ból głowy , normalnie nie mgłam nawet przespać się , nie wiem gdzie tą głowę wsadzić :ico_placzek:

ja też siedzę na L4 i niby jestem caly dzień w domu , ale nie mam na nic czasu , nieraz to mam na to nerwy , ale co zrobić , Alę trzeba do szkoły zaprowadzić , przyprowadzić w międzyczsie obiad a trafi się jeszcze klientka na pazurki i koniec dnia :ico_haha_02:

dobrze ze wizytki u lekary pozytywne ja mam 19 maja

magduś81, z chłopami to tak jest , niestety niereformowalni są :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Magda33

07 maja 2009, 07:46

Cześć Dziewczyny,
dziś piszę z domu :( Pół nocy nie spałam, bo mnie bolał brzuch. Dzwoniłam do ginka i kazał mi wziąć nospę i leżeć, więc leżę, ale już panikuję. Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje i ból jest przez to, że wszystko się rozciąga. Brzuch na szczęście nie jest twardy. Jednak jak mi nie przejdzie, to jadę do szpitala. Niech mnie przebadają. Z tym L4 macie rację. Teraz najważniejsze jest dziecko, a nie praca.

[ Dodano: 2009-05-07, 07:47 ]
Tylko ja wyszłam na zdjęciu jak taki pokemon
Nie przesadzaj, bardzo fajnie wyglądasz na tej fotce.

Awatar użytkownika
bigottka

07 maja 2009, 08:55

Witam kobietki

Magda33, pewnie że wyszłam jak pokemon :-P tak zawsze mój mąż mówi.
magduś81, powiem szczerze że mój mąż tak też często mówi żebym sama coś zrobiła albo zaraz i to mnie też wkurza więc jak nie chce t nie powtarzam się i robię mu fochy i wtedy zaczyna się zastanawiać nad tym że mógł to spokojnie zrobić a to na pewno chodzi tobie o działkę co??
Ja mam kolejny miesiąc laby i se odpoczywam. Buziaczki i pa

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 maja 2009, 11:29

WItam się z herbatką i sniadankiem :-D

Magda33, napewno macica się rozciąga, ja też tak miałam i mam cały czas. Tu mnie kłóje tam mnie boli. CHyba trzeba się przyzwyczaić. Leż kochana weź nospe i odpoczywaj!!! I idz na L4 po co się męczysz w pracy, dojazdy siedzenie kilka godzin. Teraz musisz mieć siłe dla dwojga!!
bigottka, nie chodzi mi o działke tylko o całkokształt. COrkolwiek poprosze o zrobienie to jest ZARAZ itd mnie to wkurza bo sam by się mógł domyślić żeby zrobić.
Ale pobije go jego bronią, zoaczymy jak szybko skapituluje!!

[ Dodano: 2009-05-07, 12:54 ]
Babeczki Magda33, trafiła do szpitala z powodu tych bói brzuszka. Jak będzie coś wiedzieć więcej to napisze i dam znać!! Ide jakiś obiadek poruszyć a taaaaak mi się nie chce!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”